Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Soulen » 24 юни 2020 09:49

На Тити следващия път като мине на червено, му пожелавам отсреща да минава рейс или тир. Друго отърване от престъпници подлоги, които са и потенциални убийци, няма 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 24 юни 2020 10:11

Константин Папазов е олицетворение (поне за мен) на всичко лошо, всичко пошло, всичко грешно! Бояджия, който се изкарва по-католик от папата! Циври, хленчи, мрънка, целува зАдници на всички"бизнесмени", от които може да изкара дивиденти! Реве как ЛЕВСКИ е идея, а се държи като бабаит и най-вулгарен дегенерат! Да, ЛЕВСКИ е идея да се стараеш да си по-добър, а не да се правиш на интересен пред други хора! Скапан позьорски анус! Да е жив и здрав, но да не се свързва по никакъв начин с ЛЕВСКИ, защото е СРАМ!

ПП Благодаря пак на Живко! Плаках с него!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 юни 2020 10:40

Такава слаба халфова линия не помня някога да сме имали! Холмар и Паулиьо с тези заплати няма как да останат!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 24 юни 2020 12:42

Вчера бях афектиран и не ми се пишеше - то и днес мисля да пиша К*р и да не се занимавам, но някак ми е мъчно и болно.
Просто ние сме олицетворение на целия български народ - търпим до последно... ножа отдавна е опрял до кокала и ние продължаваме да си търпим и да се примиряваме.
Ето Павел Колев - човека който взима решенията в клуба от около година и половина. Попов и Черепа не ги броя - първия е поставено лице а втория даваше парите и едва ли е взимал някакви оперативни решения... още повече че не стъпи на стадиона до последно.
За мен в Колев е била съсредоточена цялата власт и тук въпроса е какво направи той? Мислех да анализирам на дълго и нашироко, но на всички е пределно ясно. Дори "Пари хвърлени на вятъра" е много погрешно да се каже, защото тия пари сега са дългове... и накрая никаква, ама абсолютно никаква възвръщаемост а точно обратното - затъване в блатото от, което е възможно да няма вече измъкване :( И никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...
Сега нито играчи ще може да продадем, нито вече ще има толкова постъпления от посещение (дори да махнат мерките) нито ще има Европа и турнири, даренията почти замряха - а вчера по дарик Тити каза, че и положението със спонсорите върви към провал...

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 24 юни 2020 13:19

Като гледах след края на мача Миланов и аз почти се просълзих...
за мен ,футболист с лимитирани качества,но МЪЖ и борещ се докрай...
пожелавам му от все сърце да е жив и здрав...
такива от тази порода-вече почти няма...
а отрепката тити ,дори не заслужава коментар-убиеца на Милен Цветков е от тази кръвна група-на недосегаемите...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 юни 2020 13:35

Много жалко, че Доктора напуска. Вчера беше може би най-добрият от нашите. Дано не стане като с Мариани, въпреки, че аз лично не виждам в настоящия отбор, човек, който може да играе на неговата позиция. Изобщо не виждам дефанзивен халф. Трябва да се купува, а Тиам вдигна доста нивото на тази позиция.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юни 2020 13:55

CaMo_CuHuTe написа:Вчера бях афектиран и не ми се пишеше - то и днес мисля да пиша К*р и да не се занимавам, но някак ми е мъчно и болно.
Просто ние сме олицетворение на целия български народ - търпим до последно... ножа отдавна е опрял до кокала и ние продължаваме да си търпим и да се примиряваме.
Ето Павел Колев - човека който взима решенията в клуба от около година и половина. Попов и Черепа не ги броя - първия е поставено лице а втория даваше парите и едва ли е взимал някакви оперативни решения... още повече че не стъпи на стадиона до последно.
За мен в Колев е била съсредоточена цялата власт и тук въпроса е какво направи той? Мислех да анализирам на дълго и нашироко, но на всички е пределно ясно. Дори "Пари хвърлени на вятъра" е много погрешно да се каже, защото тия пари сега са дългове... и накрая никаква, ама абсолютно никаква възвръщаемост а точно обратното - затъване в блатото от, което е възможно да няма вече измъкване :( И никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...
Сега нито играчи ще може да продадем, нито вече ще има толкова постъпления от посещение (дори да махнат мерките) нито ще има Европа и турнири, даренията почти замряха - а вчера по дарик Тити каза, че и положението със спонсорите върви към провал...

Според мен ако трябва да обвиняваме в нещо Павел Колев то това е за назначаването на П. Хубчев, който би трябвало да носи пълната отговорност за селекцията и спортно - техническото състояние на отбора. Самото назначаване на П. Хубчев беше предпоставка за провал. Каквито и футболисти да имаше Левски щеше да ги "скопи" и нямаше да покажат пълния си потенциал. Още ме е яд, че ПК се подигра с Дерменджиев за да назначи "най - добрия" български треньор. И друг път съм казвал, и пак ще го кажа, по- важна е инвестицията в треньор от колкото в скъпи играчи. Ако ще се прави нещо в Левски според мен трябва да се започне от там, а не със самодейци като ПХ.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 юни 2020 13:59

Моралния глобен с 3200 лв за безразсъдно шофиране. А можеше да ги даде на клуба. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 24 юни 2020 14:30

realno написа:
CaMo_CuHuTe написа:Вчера бях афектиран и не ми се пишеше - то и днес мисля да пиша К*р и да не се занимавам, но някак ми е мъчно и болно.

Според мен ако трябва да обвиняваме в нещо Павел Колев то това е за назначаването на П. Хубчев, който би трябвало да носи пълната отговорност за селекцията и спортно - техническото състояние на отбора. Самото назначаване на П. Хубчев беше предпоставка за провал. Каквито и футболисти да имаше Левски щеше да ги "скопи" и нямаше да покажат пълния си потенциал. Още ме е яд, че ПК се подигра с Дерменджиев за да назначи "най - добрия" български треньор. И друг път съм казвал, и пак ще го кажа, по- важна е инвестицията в треньор от колкото в скъпи играчи. Ако ще се прави нещо в Левски според мен трябва да се започне от там, а не със самодейци като ПХ.

Няма как да му бъдат "измити ръцете" с П. Хубчев. Трньора може да ти поиска всякакви играчи, да не говорим, че по-скоро треньора иска типове играчи с определени параметри. А Колев нали той подписва договорите? Нали той се снима с новите попълнения? Нали той трябва да се грижи за финансовата стабилност на клуба? Нали той трябва да гледа в перспектива? Нали той си организира екипа и знае, кой за какво отговаря? Е да, ама явно той може само да харчи парите а за другото е невинен...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 юни 2020 14:31

Павел Колев ли е виновен, че Тиквата опраска Черепа?
Какви резултати искате от отбор, който не взима заплати 3-4 месеца. Наистина ли очаквате играчите да играят за чест и слава?
Кой е последният треньор завършил сезон в Левски? Колко поредни загуби направи Акрапович в началото на престоя си?
Че ние нямаме никаква търпимост към треньорите. Какви резултати очаквате тогава?
Хубчев е виновен за всичко, Стоянович е виновен за всичко, Дерменджиев и той, че даже и Роси.
Хич не са виновни Тиквоча и Пеевски (Методи, мен не ме е страх да ги назовавам), че се спускат от години парашутисти с цел Левски да се държи на колене и удобен.
Вчера при тоя дъжд на ултра модерния сектор с ТВ в кенефите на Мазния Перчем всички присъствали на мача станаха вода. Толкова за 14 млн. Няма фасада, козирка и музей дори, ама Павел Колев е виновен, че са взели 3-4 ментета и Левски ще фалира.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”