peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:Пели п-добре да обясни в нормалните държави какво е наказанието за хвърляне на ракети, хвърляне на ракети по хора и хвърляне на ракети по хора с пострадали, а не постоянно да квичи, като разкрачен, че наказанията на лумпените му били големи и несправедливи.
Да, Несправедливи са!
Не ми преписвай, че защитавам тези които хвърлят ракети към хора, единствено питам защо от няколко кръга наказанията за Левски са силно занижени, защо Левски - Славия изчезна от разглеждане в ДК, защо Гонзо натърти , че агитката на ЦСКА се държала непристойно, а за тази на Левски дума не обели.Нека тези които са били на стадиона в неделя кажат верно ли е, че първи с ракетите са почнали сините фенове и от Г са им отговорили.Има полиция, има камери да си хващат престъпниците и ги наказват.Колкото повече се опитваш да ме обиждаш, толкова повече олекваш :) .
Нищо не казваш, за тези които хвърлят ракети и раняват хора и знаеш ли какви са наказанията за това в нормалните страни, още повече, че при вас това е рецидив!
Тъй ли не ти омръзна да пишеш глупости, какъв рецидив, феновете на ЦСКА ли раниха двама полицаи с ракета, ЦСКА ли има няколко последни предупреждения за лишаване от домакинство.Феновете на ЦСКА ли се бият помежду си.Следващият домакински мач трябва да го играете без публика.
Омръзна ми да ви пускам Дучето как се опитва да ви разтървава, на репортажите се виждат ракети само от сектор Г към сектор А до колкото знам ранените от ракети полицаи са именно там.