Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Нови промени в Левски

Мнениеот Sleepwalker » 31 мар 2012 14:38

И на мене ми се струва, че на лято ще има доста сериозни промени в съблекалнята, защото те са задължителни! Отборът е пълен с футболисти средна ръка качество по българските стандарти, да не говорим за европейските.
От настоящите титуляри крещяща нужда от смяна на отбора има Дарко. Аз лично го харесвам, добър футболист е, но вече няма желание за Левски, просто се изчерпа. По-добре вместо и той и ние да се мъчим, да го продадем, хем и някой лев ще вземем.
Йовов нпременно трябва да приключи с футбола на Герена - ако толкова му се играе, да иде да порита още сезон - два в някой слабак, ако ли не - да се включва в треньорския екип. Йовов има една много ценна черта - авторитет е сред футболистите и може да държи съблекалнята единна, което сега е едно от най-нужните неща на Герена. Но да продължава да играе - твърдо не!
Гаджев...ех тоя Гаджев. По мое мнение е най-добрия на поста си в България. Недостатъкът му е, че твърде много е подвластен на емоциите си - като не му тръгне мача се изнервя и става безполезен на отбора. Според мен задължително трябва да остане в Левски, защото надали ще намерим лесно евтин футболист с такива качества, а постът му е един от най-важните във всяка схема.
Дани Младенов тръгна добре в началото, но после формата му много бързо падна - не устиска на конкуренцията. Отгоре на това е и слаб характер, което в отбор като Левски с ежедневно високо напрежение е много голям минус.
Грийн е добре също да бъде освободен. Такъв ламтящ за пари футболист не ни трябва. Дори и сега Батков да задоволи претенциите му, каква е гаранцията, че на зима парите пак ще му се видят малко и пак ще почне да продава фасони. Да си ходи, за да освободи място на някой изгарящ от желание да се доказва. Иначе е много добър и качествен футболист.
Дъстли Мюлдер е в слаба форма от няколко месеца, по няколко пъти на мач пуска фитболисти на противника през зоната си, но поради липса на алтернатива трябва да бъде задържан. Ако лятото се вземе десен бек с добри качества, холандецът ще подсили конкуренцията на поста и съответно ще вдигне качеството там.
Тони Калво е излишно да бъде коментиран - може би най-добрият футболист с Пинто през пролетта. На всяка цена трябва да остане.
Идентично е и при Рамос - постепенно навлиза във форма, не е толкова плах като в първите 2-3 мача от полусезона и смятам, че от следващия сезон при добра подготовка и липса на контузии ще е сред топ играчите ни.
До някъде това е мнението ми и за Диамутен, който обаче навлиза много по-бавно във форма. От самолет се вижда колко е несигурен най-вече при отиграванията, което за невралгичния му пост може да е фатално. Имаме късмет, че досегашните ни противници не са играли на преса, иначе щеше да е страшно.
Милиев е на приливи и отливи в играта си, но задължително прави по една или две сериозни грешки на мач. Мисля, че е добре да остане като резервен централен защитник, ако се намери титуляр за поста на лято.
Иво Иванов според мен кара последните си месеци на Герена. Не успя да свикне и да се впише в отбора, игра малко мачове и оттам дойде несигуростта му. Голям отпечатък остави върху него онзи нелеп автогол срещу французите, което още му тежи. Иначе добре разиграва топката и е способен да я изнася, което другите ни централни защитници не могат.
Димов за мен трябва да остане на 100%. Идеален е за резервен халф на мястото на Гаджев, показва хъс и самочувствие. Същото важи и за Старокин, който в никой случай не трябва да се връща като бек - видя се, че не е за там.
През лятото наистина трябва да се вземат поне 5 нови играчи, но опитни и във форма - двама халфа с афинитет към атаката, централен защитник, централен нападател и вратар. Важно е трансферите да станат възможно най-скоро, за да се сработят играчите, да изкарат заедно една пълна подготовка, да се опознаят, а чужденците да понаучат някоя дума български, за да се разбират на терена с останалите.
Изображение

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Svetlio » 31 мар 2012 15:21

Вратар: Пламен Илиев - още малко увереност му трябва, иначе има страхотни качества
Защита: Мюлдер-много несигурен. Иска ми се най-сетне да видим за повече време в игра Башлиев(от Пирин) за да се види става ли или не
Сержиньо Грийн - не само на него, но и на останалите заплатата да бъде обвързана с постижения - примерно шампионска титла, мачове без допуснат гол и най-важното - успехи в Евротурнирите. Ако не са съгласни, избощо нямат място в тима.
Диамутен още ми е загадка, ще видим дали ще навлезе във форма до края на шампионата и тогава може да се прецени дали ни е нужен или не
Пинто - по-добър вариант е от Старокин на левия фланг, но и той не разкрива потенциала си засега
Халфове: Тасевски - няма мотивация, трябва да се поговори сеиозно с него и ако занапред ще я кара така,по-добре да го продаваме докато още можем да вземем някакви пари за него
Гаджев- не винаги е ефективен, но се старае, ако бях му треньор бих му възложил задача да обстрелва по-често вратата на противника от разстояние - доказал е неведнъж, че го може
Калво - доста техничен, но понякога прекалява с финтовете, лесно си изкарва и картони, при 1-2 слаби мача е хубаво да пускат Райков титуляр за да му светне,че мястото му в тима не е гарантирано
Дани Младенов формата му се влоши, когато почнаха да го оставят резерва още миналия сезон на Слори - за мен той трябва да ни е титулярното дясно крило.
Рамос - за момента да е резерва на Дани Младенов, не ме впечатлява особено
Йовов- в никакъв случай да не го пускат дефанзивен халф. Според мен мен може да остане в тима и следващия сезон, но ще играе по-периферна роля - да влиза второо полувреме когато ни е необходима импровизация,или пък задържане на топката
Нападение: Цветков -нужна му е подкрепа от тарат тип Арс, а той от втора позиция прави хубави неща
Жуниор - Конкуренция на Цветков за втори нападател, при проблеми по фланговете може да го ползваме и там

Към сегашния състав на Левски имаме реална нужда от разиграващ халф и таран. За централен защитник, както вече написах, е добре да изчакаме сезона да свърши и тогава да се преценява.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 мар 2012 17:31

ето ви един горе-долу добър отбор:

1.-Пламен Илиев
2.Радослав Димитров(Славия)
4.Фо-Поре(Черноморец)
3.Диамонтен
Росен Колев-Черно море
6.Камазола-Черно море
8Даниел Димов
9класен футболист
10.Калво
11.Рамос
7.Гаджев.

Със схеми нчма да влизам в подробност оставам това на новия тренер.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 мар 2012 17:37

само да вметна че перлата на Партизан не спира да вкарва-казваше се Диара-ако все още го искаме и той дали иска.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 31 мар 2012 18:03

zlatan написа:само да вметна че перлата на Партизан не спира да вкарва-казваше се Диара-ако все още го искаме и той дали иска.

Ако не спира да вкарва вероятно и цената му е скочила, а Батков го знаем колко обича да дава пари за трансфери...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 мар 2012 18:08

zlatan написа:само да вметна че перлата на Партизан не спира да вкарва-казваше се Диара-ако все още го искаме и той дали иска.

Викаш,хубаво би било да направим 3D - Диамутен,Димов и Диара? ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 мар 2012 18:14

Забравете за Диара ...
Трябваше да го прилъжем, докато бе в немилост пред Грант.
Сега очевидно, титулярният нападател на Партизан не играе и Диара се възползва от случая да се докаже.

Лично Левски, няма никакъв шанс да го привлече.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 мар 2012 19:26

zlatan написа:ето ви един горе-долу добър отбор:

1.-Пламен Илиев
2.Радослав Димитров(Славия)
4.Фо-Поре(Черноморец)
3.Диамонтен
Росен Колев-Черно море
6.Камазола-Черно море
8Даниел Димов
9класен футболист
10.Калво
11.Рамос
7.Гаджев.

Със схеми нчма да влизам в подробност оставам това на новия тренер.

Отбор с Радослав Димитров и с 3-ма деф.полузащитници(Камазола,Гаджев и Димов) е добър за какво?
Ако сложим Фо-Поре Пинто какво да го правим?Да го връщаме ли?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 мар 2012 21:03

Диамутен - трамвай. Опитен играч и знае къде да застава. Дотам.
Рамос - нищо особено.
Калво - играе, когато поиска. Не подава. Лъже се безсмислено. Наистина има страхотна техника, но нищо повече. Ако беше таран ок, но се предполага, че трябва да е комбинативен.
Дъстли - на приливи и отливи. Пробивите му оставят дупки отзад. Така беше и при Гонзо и при Костов. Но не и при Ясен. Бил е многообещаващ играч. Не се съмнявам, но, ако бе реализирал потенциала си, много силно се съмнявам, че щеше да рита в България. Най-малкото щеше да е в някоя по-бяла държава като Полша да речем...
Жуниньо - не показва нищо от това, което правеше в Славия. А то не, че беше нещо особено.
Милиев - на три месеца му сменят партньора в центъра на защитата. Няма начин да стане работата просто. Формата му спадна значително и той въобще не е това, което беше, когато пристигна. За около година до него поставяха Грийн, Рисп, Диамутен и Иво Иванов. Това не е сериозно. Не и за отбор с амбиции за нещо повече от "златната среда".

Хаосът в канцелариите докара логичен хаос на терена. Виновникът - според мен Батков, Гонзо в по-малка степен и Тонев от декември насам. Трансферите на Жуниньо и Диамутен са провал, както и продажбата на Арш.
Много почна да ми прилича Тонев на Наско. Идват някакви незнайни чужденци, които се вижда, че за нищо не стават. Говоря за Диамутен и Жуниньо. Защо за същите тези пари не се вземат перспективни български играчи, предполагам всеки знае. И също като преди добри футбалери като Арш (скоро, може би Грийн и Дарко) се махат.
Най-добре следващите мачове да вкарат юноши. Без Пламен. И това да е отбора - 10 юноши с Пламен на вратата. То и без това този отбор по-зле не може да играе.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 мар 2012 21:17

metodito написа:И също като преди добри футбалери като Арш

Арш и добър ... :lol:

За мен лично - нищо по-различно от оня Демба-Нирен, помниш ли го ?

За мен през последните години, истински качествени нападатели бяха "Гонзо", Домо, Дембеле ... И донякъде - Чилика.
Другите бяха едно или повече нива под тези ...
А горе-изброените трябва да са еталон и мяра за всеки нападател, който трябва да акостира при нас.
ТОЕСТ, ВСЕКИ БЪДЕЩ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ СРАВНЯВАН С ИЗБРОЕНИТЕ !
Ако има доближаваща се класа - става.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”