BRF написа:damyanov1963 написа:BRF написа:damyanov1963 написа:BRF написа:damyanov1963 написа:Някой помни ли Нефтохимик на Порточанов?
Имаше такъв отбор с такъв собственик от Бургас. Беше се появил някъде в началото на 90-те, мисля че на мястотото на Локомотив Бургас, понеже този отбор повече не го чух, с появата на Лукойл в България. Викаха им Шейховете. Та и те така биеха Левски и ЦСКА.
Аз като бургазлия и човек гледал тези велики за Булгас мачове да те поправя,че Нафтата биеше редовно вас и то с разлика3:0,4:1,5:1,с ЦСКА не беше така!От друга страна ни нанесоха най-голямата домакинска загуба 1:4!
Имаш предвид когато Нафтата би ЦСКА с 4:1 на Армията ли, доколкото си спомням то беше по времето на Великия Димитър Пенев, когато ви беше треньор и няколко кръга след най-голямата ви загуба, като гост от сегашния ви отбор с 0:8!
Или може би по времето, когато Лукойл спря кранчето на Нафтата и Левски вече ги би с 6:0 и 6:1?
Не знам това в никнейма ти е набора,ами дръж се прилично подобаващо на годините ти!Както виждаш съм написал за това 4:1,другото също е вярно,че ви дърмонеха всяка година!Единия сезон даже ви направиха 2 победи в София беше 3:2!
Няма нищо по-нормално от това ЦСКА или левски да победи някой с 6:0,но няма нищо нормално някой да победи ЦСКА или левски с 4:1!
Да разбирам ли, че е нормално някой да побеждава ЦСКА с 8:0, 7:2 и 7:1, извинявай ако и сега поведението ми ти изглежда неприлично, на фона на приличните за ЦСКА резултати.
Как ще е нормално,това си е трагедия от където и да го погледнеш!Аз не отричам загубите на ЦСКА,не виждам причина и ти да го правиш!Ако искаш виж статистиката на мачовете на Нафтата с вас и нас и ще видиш ,че съм написал истината!
Знам, на нас ни е по-отрицателна.