Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Какво стана със спонсорите нали само се чакаше г-н Божков да даде акциите 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Какво стана със спонсорите нали само се чакаше г-н Божков да даде акциите
Питай ВСимеонов.
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Какво стана със спонсорите нали само се чакаше г-н Божков да даде акциите
След кражбата на търкалките и еврофутбол, споменаваният букмейкър се съмнявам да пристигне. А той трябваше да ни реши проблемите.
- metodito
- Контакти:
https://topsport.bg/levski/yasen-petrov ... alist.html
Какво мислите по тази спекулация? Склонен съм да го повярвам. Лично аз предпочитам нещо проверено като Яската.
Какво мислите по тази спекулация? Склонен съм да го повярвам. Лично аз предпочитам нещо проверено като Яската.
Левски - ЦСКА 16:15 лелелелеле. Малоумници
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- modor
- Контакти:
⚽Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз определи датите и часовете на мачовете от 27-ия кръг на Първа професионална лига и срещата-реванш от 1/2 финалите в турнира за Купата на България.
В 27-ия кръг "Левски" гостува на “ЦСКА-София” на 20 юни, събота. Мачът на Национален стадион „Васил Левски“ започва в 16:15 часа.
В срещата-реванш от 1/2 финалите в турнира за Купата на България „Левски“ приема „Локомотив“ (Пловдив). Мачът е насрочен за 23 юни, вторник от 20:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Първата среща в Пловдив завърши 2:0 за „Локомотив“.
В 27-ия кръг "Левски" гостува на “ЦСКА-София” на 20 юни, събота. Мачът на Национален стадион „Васил Левски“ започва в 16:15 часа.
В срещата-реванш от 1/2 финалите в турнира за Купата на България „Левски“ приема „Локомотив“ (Пловдив). Мачът е насрочен за 23 юни, вторник от 20:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Първата среща в Пловдив завърши 2:0 за „Локомотив“.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
1914.1902 написа:Направете анкета колко точки ще вземе Левски от плейофите.
Програмата на Левски в плейофите:
1 кръг: ЦСКА-София (София) - Левски
2 кръг: Берое - Левски
3 кръг: Левски - Славия
4 кръг: Лудогорец - Левски
5 кръг: Левски - Локомотив Пд
Нека да бъдат 0, за да има материал за мрънкане, оставки, колене и бесене. Лудогорец предпоследния кръг вече ще са шампиони, може да ни пуснат един голов хикс 1-1 2-2, Локото последния кръг вече ще са вдигнали купата, може да ни пуснат нещо 1-0 2-1, 4 точки макс и ще се състезаваме по мрънкане.
modor написа:⚽Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз определи датите и часовете на мачовете от 27-ия кръг на Първа професионална лига и срещата-реванш от 1/2 финалите в турнира за Купата на България.
Ще ни мачкат. Нема да им стъпим

-
- Контакти:
Много ме кефи, как сега всички отбори реват срещу проектозакона на В. С,а като гласуваха тоя за седмиците, никой не ни подкрепи! Дано го приемат и да ги видя колко пари ще съберат феновете им! Не може хазарта да издържа БГ футбола и да искаме честен футбол!
Мен не би ме изненадало нищо между 3 и 9 точки от оставащите кръгове. Ако трябваше да залагам, бих се спрял на 5.