Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
dedko2022
-
Контакти:
Мнениеот dedko2022 » 07 апр 2024 23:43
damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
Доминация и на терена и по трибуните! Отново публиката на ЦСКА преподава!
П.П Неуталният да си пази нервите!
П.П2 Осмокласника ако е решил да го играе президент на динамовци, много скоро ще бъде изметен! Абсолютен неадекватник.
В сектор А се видя бой с полицията.
В интерес на истината гледах само репортажите след мача. Видях охрана различна от полицията да бие фенове. Това при вас се вижда често, което е унизително.
Вижда се меле и полиция, не се вижда охрана да бие фенове, при вас на доста мачове съм виждал как се разбягвате, като стадо овце, когато полицията тръгне към агитката ви.
Има много кадри. Онези с черните фланелки и мътни погледи не са полиция. Полицията гледаше отстрани. Щом ти харесва, ок.
-
damyanov1963
Мнениеот damyanov1963 » 07 апр 2024 23:51
dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
П.П2 Осмокласника ако е решил да го играе президент на динамовци, много скоро ще бъде изметен! Абсолютен неадекватник.
В интерес на истината гледах само репортажите след мача. Видях охрана различна от полицията да бие фенове. Това при вас се вижда често, което е унизително.
Вижда се меле и полиция, не се вижда охрана да бие фенове, при вас на доста мачове съм виждал как се разбягвате, като стадо овце, когато полицията тръгне към агитката ви.
Има много кадри. Онези с черните фланелки и мътни погледи не са полиция. Полицията гледаше отстрани. Щом ти харесва, ок.
Е щом и ти да бягате, като овце го имаш за преподаване...
Интересно как им видя погледите?
-
ivan56
-
Контакти:
Мнениеот ivan56 » 08 апр 2024 00:09
k20dan4o написа:miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:
Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.
Не си ти човека, който да казва кой има смисъл или право да коментира. Отделно не виждам причина от 2016 защо пишеш за несъществуващ отбор. Подкрепяй си новоприместения отбор на ГГ и това е.
Пели беше първия тук който се обяви за лайнярщината, за преместването на един отбор в друг град, ЗА това да ги има по лесния начин. Можеше да го направят къде по интелигентно или тарикатски ама на...къде ти капацитети там - Ганчеви, Трифон Попов, Дихонов, Ст.Стоилов ли?
Не е бил първият. Имаше един onegov... нещо си, който беше готов и св.рки да прави на ГригориЙ :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
damyanov1963
Мнениеот damyanov1963 » 08 апр 2024 00:16
ivan56 написа:k20dan4o написа:miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:
Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.
Не си ти човека, който да казва кой има смисъл или право да коментира. Отделно не виждам причина от 2016 защо пишеш за несъществуващ отбор. Подкрепяй си новоприместения отбор на ГГ и това е.
Пели беше първия тук който се обяви за лайнярщината, за преместването на един отбор в друг град, ЗА това да ги има по лесния начин. Можеше да го направят къде по интелигентно или тарикатски ама на...къде ти капацитети там - Ганчеви, Трифон Попов, Дихонов, Ст.Стоилов ли?
Не е бил първият. Имаше един onegov... нещо си, който беше готов и св.рки да прави на ГригориЙ :mrgreen:
Ама го беше написал в подписа си в 1-во лице мн.число :)
-
gihuelo
-
Контакти:
Мнениеот gihuelo » 08 апр 2024 00:18
Някой от по умните роги да ни обясни какво пишеше на хореографията :)

-
gihuelo
-
Контакти:
Мнениеот gihuelo » 08 апр 2024 00:24
Дамянка, помниш ли ?

-
kamilata3
-
Контакти:
Мнениеот kamilata3 » 08 апр 2024 07:14
damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
https://levski.gong.bg/bg-football/efbe ... iia-786095
Това са СЗ какво се правиш на луд,сами се избихте.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ
-
peliforewer
-
Контакти:
Мнениеот peliforewer » 08 апр 2024 07:36
gihuelo написа:Дамянка, помниш ли ?

Дамянов също като един Матросов :) ...., заредил се е с коктейли и брани синята идея на амбразурата :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
-
damyanov1963
Мнениеот damyanov1963 » 08 апр 2024 08:31
kamilata3 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:damyanov1963 написа:dedko2022 написа:Хубава неделя, обрано откъм коментари! Горе рогите динамовци, утре Насо ще ви съощи, че вече нямате задължения и ви чакат само хубави дни! Как ви се стори днес мача?! Игра ли се, или се плати последната вноска по главницата? Как ви се стори побоят в сектор A? Аз лично по-слаб ЦСКА не съм виждал от много години и това мачкане днес беше малко странно. ;) Предполагам ще върнем вересията в заключителната фаза.
https://levski.gong.bg/bg-football/efbe ... iia-786095
Това са СЗ какво се правиш на луд,сами се избихте.
Къв си ти бе?
-
1914.1902
-
Контакти:
Мнениеот 1914.1902 » 08 апр 2024 08:34
Щеше да интересно какво щяха да пишат тук феновете на ЦСКА-София, ако в края на миналия сезон бяхме пуснали дебютант на вратата срещу Лудогорец.
Върни се в “Левски”