Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Нови промени в Левски
Абе Гаджев вземете му следете играта освен да дава пасове назад и настрани друго не умее. Къде я видяхте тая сърцата игра той е незабележим на терена в 90% от мачовете, вкарал 2 гола срещи Лил и Литекс и вече голям футболсит 

- metodito
- Контакти:
kambata написа:Абе Гаджев вземете му следете играта освен да дава пасове назад и настрани друго не умее. Къде я видяхте тая сърцата игра той е незабележим на терена в 90% от мачовете, вкарал 2 гола срещи Лил и Литекс и вече голям футболсит
Хайде в следващите три мача ще следим отнетите топки от страна на Гаджев - понеже това е работата му, и ще разбереш какво значение има за отбора.
Не знам кой ви вкара в тоя филм, че Гаджев не се раздава. Предполагам, че е на принципа на латерната...
Нищо не казвате за Грийн. И той ли е виновен, че не игра в последните месеци, а?
Последна промяна от metodito на 31 мар 2012 14:01, променено общо 1 път.
Христо Йовов няма качества за "Левски". Отдавна. Гаджев, Тасевски и други трябва да се доказват непрекъснато. Включително и с поведение. Нека престанем да оценяваме състезателите по критерия "той е дал толкова много". Нека оценката е комплексна, според моментната форма, опита, потенциала... Нека в отбора не играят "тартори", които помагат много на ръководството с интриги, групички и други подобни. С тяхна помощ некадърното ръководство е непобедимо. Но резултатите са трагични.
Последна промяна от Живко6461 на 31 мар 2012 14:15, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Живко6461 написа:Христо Йовов няма качества за "Левски". Отдавна. Гаджев, Тасевски и други трябва да се доказват непрекъснато. Включително и с поведение. Нека престанем да оценяваме състезателите по критерия "той е дал толкова много". Нека оценката е комплексна, според моментната форма, опита, потенциала... Нека в отбора не играят "тартори", които помагат много на ръководството с интриги, групички и други подобни. С тяхна помощ некадърното ръководство е непобедимо. Не резултатите са трагични.
Доказателства имаш ли, че Владо е замесен в някакви схеми? Ако нямаш, не говори такива неща.
Не резултатите са трагични.
А не, бе, загуба от Миньор в София. Фиаско в Пловдив. А между другото най-големият смях ми е как, то видиш ли в Пловдив не било загуба.
Абе хора, три греди не ги ли видяхте? Ръката на Рамос и неотсъдена дузпа, плюс двата гола... какъв бе реалният резултат?
Кога сме излизали с трима българи в състава друг път?
Ако има повод за конфликт, то това би бил заплащането на новите футболисти и на старите.
Но това би бил конфликт, който е подкладен отгоре, не отвътре.
Вземете мислете с главите си! Оставете дон бълвоч и спарцала и не знам си какво още...
И тримата са добри футболисти и когато на тях играта не им върви, стряда целия отбор. Йовов е дал много на Левски и е крайно време да даде път на младите. Дарко трябва да търси ново предизвикателство. А Владо определено трябва да се стегне, носи капитанската лента на ръката си и е нормално ние феновете да изискваме от него най-много /като Стилян/. Не да ходи да се разправя с феновете в А сектор.
+1 без това за Дарко.
Последна промяна от metodito на 31 мар 2012 14:09, променено общо 2 пъти.
И тримата са добри футболисти и когато на тях играта не им върви, страда целия отбор. Йовов е дал много на Левски и е крайно време да даде път на младите. Дарко трябва да търси ново предизвикателство. А Владо определено трябва да се стегне, носи капитанската лента на ръката си и е нормално ние феновете да изискваме от него най-много /като Стилян/. Не да ходи да се разправя с феновете в А сектор.
Последна промяна от lucio на 31 мар 2012 14:09, променено общо 1 път.
Защо преди да влезе Йовов в игра срещу Литекс от трибуните здраво се викаше ей Йовов незабравяй парите, ей Йовов, ей Еврофутбола?

PFC Litex написа:Защо преди да влезе Йовов в игра срещу Литекс от трибуните здраво се викаше ей Йовов незабравяй парите, ей Йовов, ей Еврофутбола?
Защо?
metodito написа:Живко6461 написа:Христо Йовов няма качества за "Левски". Отдавна. Гаджев, Тасевски и други трябва да се доказват непрекъснато. Включително и с поведение. Нека престанем да оценяваме състезателите по критерия "той е дал толкова много". Нека оценката е комплексна, според моментната форма, опита, потенциала... Нека в отбора не играят "тартори", които помагат много на ръководството с интриги, групички и други подобни. С тяхна помощ некадърното ръководство е непобедимо. Не резултатите са трагични.
Доказателства имаш ли, че Владо е замесен в някакви схеми? Ако нямаш, не говори такива неща.
....
Методи, не съм обвинил лично Владо Гаджев, че е част от схеми. Не съм обвинил лично никого. Но е факт, че след като Николай Костов си позволи да направи "показни" смени последваха загубите от "Локомотив" Пловдив и от "Миньор". Последва и логичната смяна на треньора. За да се завърне твоят любимец Георги Иванов. Доказал и доказващ некадърността си вече трети сезон. На такова ръководство са му необходими подобни изпълнители. Не само в "Левски", не само във футбола. Доказателства естествено няма.
P.S. В коментара си съм допуснал правописна грешка, която е променила смисъла. Вече съм я коригирал.
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Тъй-тъй...
Гаджев да се маха?
Сигурно, заради головете му?
Заради сърцата му игра? Той е капитанът на "Левски", вие го изгонихте вече... Бе вие психолуди ли сте, какви сте? Съвсем ли изпращяхте, или сте обикновени провокатори на които лапнишарани като мен им се връзват...
"Сигурно, заради головете му?"
За 4(ЧЕТИРИ) сезона
102 мача
15(ПЕТНАДЕСЕТ) гола
Има-няма по 4(ЧЕТИРИ) гола на сезон!
Че,какво викаш за головете на Гаджев?
И Меси да доведете,с тонката футбол няма да заиграете.Верваите ми!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов