Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 13 юни 2020 15:59

Plovdiv_1926 написа:
vvessel написа:
Plovdiv_1926 написа:В Тема спорт днес пишеше, че Ейолфсон прибира по 30 хиляди ЕВРО на месец и на всеки три месеца още 15 хиляди евро :shock:

Дори да ви е най-конвертируемият футболист, пак не мисля, че е нормално особено предвид, че беше контузен през половината си договор сигурно.

Смятам, че до сега му плащаха заплатата, защото той е най-продаваемия играч и ще му се вземат добри пари. Със сигурност ще си избие заплатите. Освен това, ако сега имаше европейско, както беше по програма и Исландия участва (не знам дали са се класирали) Левски щеше да вземе пари, ако той е включен в националния отбор. За световното в което участва преди 2 години взехме 300-400 хил. евро, ако не бъркам.

И ако си тръгнат, какво ще вземете от тях? Тиам и той получавал 35 хиляди евро, а си тръгва.

Да не говорим, че ако исландецът може да ги избие, то за Тиам е слабо вероятно.

Абсурдни харчове, почнахте ги още при Финягата, сега задълбахте. За да давате такива пари, трябва поне през сезон, ако не и всеки д влизате в ЛЕ, за да се избие.

"Харчовете" за добри футболисти, като Яблонски, Холмс, Миятович, Гомес, Обертан (това, че като човек е пръдл*о не го прави лош футболист), Фигейредо, сами по себе си няма как да са абсурдни. Особено, ако искаш нещо повече от живуркане в групата и Европа. Само че без стратегия и без да имаш портфейл, който да поддържа тази стратегия, както и нужните хора, е глупаво.
Виж Тиам не го слагам към футболистите, които си заслужават парите. Черния вариант на "Рендето Бьорнер".

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 13 юни 2020 16:06

metodito написа:
Plovdiv_1926 написа:
vvessel написа:
Plovdiv_1926 написа:В Тема спорт днес пишеше, че Ейолфсон прибира по 30 хиляди ЕВРО на месец и на всеки три месеца още 15 хиляди евро :shock:

Дори да ви е най-конвертируемият футболист, пак не мисля, че е нормално особено предвид, че беше контузен през половината си договор сигурно.

Смятам, че до сега му плащаха заплатата, защото той е най-продаваемия играч и ще му се вземат добри пари. Със сигурност ще си избие заплатите. Освен това, ако сега имаше европейско, както беше по програма и Исландия участва (не знам дали са се класирали) Левски щеше да вземе пари, ако той е включен в националния отбор. За световното в което участва преди 2 години взехме 300-400 хил. евро, ако не бъркам.

И ако си тръгнат, какво ще вземете от тях? Тиам и той получавал 35 хиляди евро, а си тръгва.

Да не говорим, че ако исландецът може да ги избие, то за Тиам е слабо вероятно.

Абсурдни харчове, почнахте ги още при Финягата, сега задълбахте. За да давате такива пари, трябва поне през сезон, ако не и всеки д влизате в ЛЕ, за да се избие.

"Харчовете" за добри футболисти, като Яблонски, Холмс, Миятович, Гомес, Обертан (това, че като човек е пръдл*о не го прави лош футболист), Фигейредо, сами по себе си няма как да са абсурдни. Особено, ако искаш нещо повече от живуркане в групата и Европа. Само че без стратегия и без да имаш портфейл, който да поддържа тази стратегия, както и нужните хора, е глупаво.
Виж Тиам не го слагам към футболистите, които си заслужават парите. Черния вариант на "Рендето Бьорнер".

За мен са оправдани, когато имате изградено ядро от 5-6 футболисти и искате да добавите истинска класа в лицето на още няколко. Ама трябва да е отбор с готов облик и треньор с ясни възгледи, който знае какво иска. Не да се сменя през 6 месеца и да се хвърлят нови торби с пари по такива играчи.

Не е икономически оправдано в България да се изгражда отбор от нищото с такива пари, без да е постигнал, каквото и да е било.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2020 16:12

Plovdiv_1926 написа:[

За мен са оправдани, когато имате изградено ядро от 5-6 футболисти и искате да добавите истинска класа в лицето на още няколко. Ама трябва да е отбор с готов облик и треньор с ясни възгледи, който знае какво иска. Не да се сменя през 6 месеца и да се хвърлят нови торби с пари по такива играчи.

Не е икономически оправдано в България да се изгражда отбор от нищото с такива пари, без да е постигнал, каквото и да е било.

И е така, и не баш. В смисъл аз на няколко пъти давам едно изключение скорошно. Шефът на Олимпиакос след загубената титла преди два сезона, мисля, натири един цял отбор. От следващия сезон нов отбор с нов треньор. Тоя сезон ги виждаме - Арсенал жертва. Но, разбира се ако правиш такава рязка промяна, както при Роси, ти трябва да изчакаш. Един проект като Аталанта се подготвя вече не знам, четвърта ли, коя година. И това трябваше да е сезона на Аталанта най-после. Научиха се да бият големите.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 13 юни 2020 16:16

Ами, честно казано, Олимпиакос може да си го позволи, защото в последните 20 години е тоталент доминант в Гърция, всяка година е в Европа и даже най-вече ШЛ, отборът им малко или много се изчерпва и е нужна промяна. Лудогорец в момента правят горе-долу същото, но доста по-плавно.

И вие 2008 и 2009 все още можехте да си го позволите да плащате огромни пари в сравнение с всички останали, за да си подмладите отбора, но няколко неуспеха в Европа и Батков кешира вместо да купува.

П.с. Сега проверих, даже вече отиват към 25 години- от 97 са изпуснали титлата само 4 пъти- два от Пао и един път от АЕК и ПАОК.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2020 17:07

Много притеснен Георги Тодоров.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юни 2020 22:43

Някой да припомни, тоя филм с гонене на треньора, плащане на неустойки, подмяна на отбор, за кой път го гледаме?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2020 23:12

W84me написа:Някой да припомни, тоя филм с гонене на треньора, плащане на неустойки, подмяна на отбор, за кой път го гледаме?

От Мъри насам. За неустойките. За другото - откакто TOЙ е узурпатор.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2020 23:18

metodito написа:Много притеснен Георги Тодоров.

Глупости. Свикнал е вече.
Този тренер беше голям приятел с покойния ми татко . Гошо е рядко свестен тип, работи за децата и за идеята със сърце . Даже и без пари .
Той чудо не може да направи. Но няма от какво да се притеснява .
Ще тръгне на юруш в реванша.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 юни 2020 23:30

metodito написа:
W84me написа:Някой да припомни, тоя филм с гонене на треньора, плащане на неустойки, подмяна на отбор, за кой път го гледаме?

Аха. С тия конспирации може да се наврете някъде, че писнахте!
Аз лично съм доволен на този етап, че Левски ще го има. Нищо повече .
Той и Кой. Узурпатори и елиминатори...наистина ли си вярвате на глупостите, които пишете?
Сега да ви кажа аз: Левски ще го има. Ако трябва още 10 години няма да има купа и титла . На който не му харесва-да припознава и да си еб... ......... ......... .
Това е положението!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юни 2020 08:09

sin4ec написа:
metodito написа:

Аха. С тия конспирации може да се наврете някъде, че писнахте!
Аз лично съм доволен на този етап, че Левски ще го има. Нищо повече .
Той и Кой. Узурпатори и елиминатори...наистина ли си вярвате на глупостите, които пишете?
Сега да ви кажа аз: Левски ще го има. Ако трябва още 10 години няма да има купа и титла . На който не му харесва-да припознава и да си еб... ......... ......... .
Това е положението!

Конспирации - НЕМА. Има реалности.
Левски ще го има. Ако трябва още 10 години няма да има купа и титла . На който не му харесва-да припознава и да си еб... ......... ......... .

Мда. Мен също не ме бърка. Това как, ако убием дружеството или отидем във В, няма да има политически зависимости беше глупост. Казват имало одити независими, не знам какво. Имало чушки. На баба ми фърчилото. Крадецът ще се "одитира" сам. :lol:

Върни се в “Левски”