Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Хубчев за работата която свърши даже трябва да връща пари, а не да иска неустойки. Не само че довлече ментета с високи заплати, ами отбора играе трагично. Не един път е показвал незачитане към публиката, като веднъж си го каза едно към едно - феновете не ме интересуват. Тези които го защитават във форума на са левскари, а хубчевисти.
pomiqrat написа:Много обичате да говорите за малки заплати, как се нарушават правата ви на работа, в какви условия работите, как се отнасят с вас, но някой защити ли си правата го нападате и дърпате в казана.
Искаме правилата да важат за всички, без за нас.
Хубчев е в пълното си право да иска и да получи неустойка. Факт е, че нито играта, нито резултатите на отбора са добри. Ама и никъде в договора му не пише, че ако е трети/четвърти/четиринадесети в класирането - пари няма. Така че ако се съгласи да си намали вземането добре, ако не-ще осъди клуба като пич.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Абе айде стига с тия простотии.... Бил в правото си и т.н. .....
На първо място Хубчев УЖ е левскар ...
На второ място вижда в каква ситуация е клуба ...
На трето място на фона резултатите и това, че от половин година нямаме победа в първенство, а победа като гост от септември миналата година, най-малкото беше да каже : Ок, каквото можах засрах ... Дайте ми дължимото и да си ходя ... Той неустойка от 360 хилки искал, понеже Левски е в момента с финансите на Лудогорец нали ,.....
За капак си тръгва без да каже Довиждане на никой ....
Айде мерси от такива пишман левскари ... Хубси е треньор за отбор като ЧМ, Берое и т.н. ( с цялото ми уважение при тях върви футбола с кюскането, блъскането и дефанзивния футбол) ....
Едно голямо Мерси на човека, който реши да го махне прехваления Хуби .....
На първо място Хубчев УЖ е левскар ...
На второ място вижда в каква ситуация е клуба ...
На трето място на фона резултатите и това, че от половин година нямаме победа в първенство, а победа като гост от септември миналата година, най-малкото беше да каже : Ок, каквото можах засрах ... Дайте ми дължимото и да си ходя ... Той неустойка от 360 хилки искал, понеже Левски е в момента с финансите на Лудогорец нали ,.....
За капак си тръгва без да каже Довиждане на никой ....
Айде мерси от такива пишман левскари ... Хубси е треньор за отбор като ЧМ, Берое и т.н. ( с цялото ми уважение при тях върви футбола с кюскането, блъскането и дефанзивния футбол) ....
Едно голямо Мерси на човека, който реши да го махне прехваления Хуби .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
-
- Контакти:
Хубчев, Тити, футболистите, Степан... плюе се наред къде с основание къде без, но се пропуска един човек, който за мен има не малка вина за случващото се. Всичко при него е изтъкано от лъжи - като започнем още с идването му
...преминем през назначаването на Хубчев…
На това, че обеща да подаде оставка и не го направи няма да обръщам внимание.
Но това вече е нещо, което е престъпно - в кухнята на отбора си, даже нещо повече: ти си изпълнителен директор и няма да знаеш какви дългове има клуба?
Е тоя ако продължи да работи колко ли още ще "намалеят" дълговете? Пак ли "двойно" до към 30-40млн.?
Договora с Хубчев, който е подписвал е за 50 000 месечно!!! Това е престъпление спрямо клуба!
А за футболистите още не е ясно - какъв ли батак е сътворил и там... те затова не напускат а и никой не води споразумения. ЗАЩО? Ония се споразумяха с 5, ние с колко се споразумяхме? Огромен бюджет за заплати и накрая нищо - феновете да плащат сметката
А на Колев каква ли му е "заплатката" ми е много чудно? 100 000? Повече?
11.01.2019
Решението взех още преди Нова година и господин Русев бе информиран за това. След това ми бяха предложени още няколко варианта извън изпълнителен директор - председател на управителния съвет, прокурист, но вече за себе си бях решил. Просто имахме разминавания по няколко въпроса, но най-важният бе, че нямаше дългосрочен план за развитието на клуба. По този въпрос имахме големи разминавания. При това положение просто нямаше как да приема.
18.01.2019 - една седмица по-късно
Павел Колев е новият изпълнителен директор на Левски
...преминем през назначаването на Хубчев…
25.03.2019
"Това е пълна спекулация. Левски има треньор, който се казва Георги Дерменжиев. Неговата смяна не седи на дневен ред. Не сме преговаряли с друг треньор.
15.05.2019
Официално: Петър Хубчев подписа с Левски
На това, че обеща да подаде оставка и не го направи няма да обръщам внимание.
Но това вече е нещо, което е престъпно - в кухнята на отбора си, даже нещо повече: ти си изпълнителен директор и няма да знаеш какви дългове има клуба?
23.03.2020
Задълженията са между 15-16 милиона. След като пристигнах в клуба през януари миналата година, те са двойно намалени. Добро постижение предвид краткото време, през което работихме.
10.06.2020
Наско Сираков: "Дълговете на клуба са общо 23 948 млн. лева"
Е тоя ако продължи да работи колко ли още ще "намалеят" дълговете? Пак ли "двойно" до към 30-40млн.?

Договora с Хубчев, който е подписвал е за 50 000 месечно!!! Това е престъпление спрямо клуба!
А за футболистите още не е ясно - какъв ли батак е сътворил и там... те затова не напускат а и никой не води споразумения. ЗАЩО? Ония се споразумяха с 5, ние с колко се споразумяхме? Огромен бюджет за заплати и накрая нищо - феновете да плащат сметката

Последна промяна от CaMo_CuHuTe на 12 юни 2020 14:31, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
А, няколко човека не го пропускаме този младеж. 
Дали не е човекът на ТОЙ и статуквото?

Дали не е човекът на ТОЙ и статуквото?
bilyaletdinov написа:Защо Хубчев трябва да прави компромис и да си плюе на името?
Резултатите му последните 6 месеца сами плюят върху името му. Затова сега трябва да направи компромис не с клуба, а със себе си. Защото в оставащите 7, дай Боже 8 му трябва не първа победа, а само победи.
-
- Контакти:
Привържениците искат акциите на Тити... То бива наглост,но с това скромно искане вече става претрупано.Привържениците били най,най-най-- Кои привърженици бре аланколу? Най-вероятно се разбира "организираните" / всички знаем кои са/,които на година докарват близо милион лева загуби на обичания клуб само от глоби. За таксата "спокойствие" не знам,но приблизително и те са някъде там.За срама не се говори,българите в голямата си част са оперирани от това чувство. От подобни "организирани" фенове ,обикновените отдавна не ходим на мачове. Прехвърли ли ги Тити,по-добре закриване.Отдавна този Левски не е моя Левски,но това вече ще е последния пирон в ковчега.
Дори хипотетично да се прехвърлят...как и с какво ще издържат "организираните" феновете клуба? С наркотици,побоища,с друго? Кой нормален човек,бизнесмен би си и помислил да вземе останалите 51% някога,трябва да е напълно луд,че да бъде съдружник с такива партньори. Партньори,които са научени само да взимат и събират,изваждането им е чуждо.
Тити...за Бога пич,не си и помисляй! Това вече наистина ще бъде края за Левски!
Дори хипотетично да се прехвърлят...как и с какво ще издържат "организираните" феновете клуба? С наркотици,побоища,с друго? Кой нормален човек,бизнесмен би си и помислил да вземе останалите 51% някога,трябва да е напълно луд,че да бъде съдружник с такива партньори. Партньори,които са научени само да взимат и събират,изваждането им е чуждо.
Тити...за Бога пич,не си и помисляй! Това вече наистина ще бъде края за Левски!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ами крайно време е да почнат да обвързват договорите с някакви резултати. Сам да си преценява с какво се захваща и дали ще го докара до успешен край.
Ако в договора му имаше клауза - задължително финал за КБ и 2ро-3то място в редовния сезон.
Ако в договора му имаше клауза - задължително финал за КБ и 2ро-3то място в редовния сезон.
Хубчев: Всичко освен титла и купа не се брои
9 януари
LoveAndPeace написа:Ами крайно време е да почнат да обвързват договорите с някакви резултати. Сам да си преценява с какво се захваща и дали ще го докара до успешен край.
Е да ама никои вече не се вързва на такива договори.Това е отборна игра и си зависим от доста хора.Дали на тях им се играе или просто са такива куци не можеш да знаеш предварително.Ако човек е стругар и си работи сам и гони норма може да се слагат таргети и т.н.
За резултати във футбола се дават допълнителни бонуси.