Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Нови промени в Левски

Мнениеот nikivarna » 31 мар 2012 13:17

bgsote написа:Незабравяйте и Йовов.

той е назабравим :lol:
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 мар 2012 13:27

Тъй-тъй...
Гаджев да се маха?
Сигурно, заради головете му?
Заради сърцата му игра? Той е капитанът на "Левски", вие го изгонихте вече... Бе вие психолуди ли сте, какви сте? Съвсем ли изпращяхте, или сте обикновени провокатори на които лапнишарани като мен им се връзват...
Последна промяна от metodito на 31 мар 2012 13:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 мар 2012 13:32

metodito написа:Тъй-тъй...
Гаджев да се маха?
Сигурно, заради това:
и това:

Заради сърцата му игра. Бе вие психолуди ли сте, какви сте? Съвсем ли изпращяхте, или сте обикновени провокатори на които лапнишарани като мен им се връзват...

Да се маха,защото симулира игра в повечето мачове на Левски!Да ти пратя ли да гледаш целия мач миналата Неделя?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 мар 2012 13:33

Да ти пратя да гледаш мачовете му в последните две години? ;)
Да, да. Любимата ми симулация е тази срещу Лил. Или тази срещу Литекс.
А как симулираше само, когато Ратко влоши контузията му пускайки го невъзстановен и контузията му се усложни...
Последна промяна от metodito на 31 мар 2012 13:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 31 мар 2012 13:34

След края на сезона Тасевски трябва да бъде продаден задължително, независимо на каква цена. Както и Йовов да се откаже и евентуално да помага на треньорите. Това според мен са задължителните неща, които трябва да се направят след сезона. Гаджев е левскар и в червата и знам, че го боли за Левски, за разлика от някои други футболисти. Твърдо против съм да бъде освобождаван.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2012 13:36

metodito написа:Тъй-тъй...
Гаджев да се маха?
Сигурно, заради головете му?
Заради сърцата му игра? Той е капитанът на "Левски", вие го изгонихте вече... Бе вие психолуди ли сте, какви сте? Съвсем ли изпращяхте, или сте обикновени провокатори на които лапнишарани като мен им се връзват...

Сърцата? Виж в последните мачове как играе и колко грешки има. То и Йовов вкара страшен гол срещу ОМ, дай да го търпим заради това... Гаджев (същото се отнася и за Дарко) ако не си оправят играта - да се махата, а и си личи, че не им се играе за Левски вече. Ще се радвам ако на тяхно място пуснат някой от школата. Те поне се раздават в мачовете!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 мар 2012 13:38

metodito написа:Да ти пратя да гледаш мачовете му в последните две години? ;)
Да, да. Любимата ми симулация е тази срещу Лил. Или тази срещу Литекс.

Прати ми,ще ги гледам с удоволствие!Обаче миналата седмица игра симулативно!Такъв няма място в Левски!2 мача за 3 години са доста малко,не мислиш ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 мар 2012 13:39

Без гола на Йовов щяхме да останем с едно нелошо участие в групите на Турнира за Купата на УЕФА. Голът на Йовов в онзи мач е точно обратното, което направи един Иво Иванов срещу Лил. ;)
Да кажеш за най-сърцатият футболист на "Левски", че не му се играело... не знам, хора. Вие си знаете явно. Жалко, само това ще кажа!
Гаджев не е играл симулативно!
2 мача за 3 години са доста малко,не мислиш ли?

Я пак? Сезонът за Владо започна супер и се очертаваше да бъде най-добрият за него с 4 гола и голови асистенции (3! мисля) до нелепата смяна на Гонзо с Костов. Той беше дръпнат назад,а Грийн седна на пейката за сметка на Орлин.
Не самият Костов, може би, а смяната на треньори с коренно противоположни виждания за футбола (Гонзо - директен футбол, Костов - по-схематичен/с тактическо надиграване) обърка този отбор.
Йовов беше сложен като дефанзивен халф и партньор на Гаджев, а Владо бе натоварен и с това да оправя грешките на Йовчо.
Най-добре дава поглед над това кой е един от основните виновници е смяната на Йовчо в мача с Черно море. Един объркан треньор, заменен от друг объркан треньор.
Е? Объркани треньори - объркани футболисти. Какво не ви е ясно???
Последна промяна от metodito на 31 мар 2012 13:50, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 31 мар 2012 13:45

за Гаджев не съм съгласен ,Тасевски и Йовов обаче определено са вече сдали с футболната игра
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Middlesbrough » 31 мар 2012 13:51

http://tv.bnt.bg/bnt2/

е*ати футболистите : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”