Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Отговора на Наско Сираков

Мнениеот grasiani » 06 апр 2012 03:05

Gretna написа:Деца я да ви питам нещо.

Кой е по-голям футболист? Кой е по-голяма легенда на Левски?

Наско Сираков или Георги Иванов

Това е анкета не се заяждам.
Иска да разбера нещо за себе си.

Аз поставям Наско пред Иванов. Много пред него. Не мога да ги сравнявам дори.
Голмайстор номер 1 за Левски. Най-големите мачове които някой е правил за Левски след Гунди, Котков и Соколов са негови.
7-1 с четри гола срещу ЦСКА
Онази победа срещу Рейнджърс в София и онзи гол със завъртане.

Съжалявам ама Гонзо и онзи кървав гол в мач който чорбата ни изяде ушите не тежи колкото всичко което Сираков ми даде.

Пак казвам, не се заяждам. Няма и да го правя повече, всеки си има мнение и аз ще го уважа. Пък и нали всички сме Левскари и ни боли за нашия отбор.

Кой футболист е по-голям: Наско Сираков или Георги Иванов - Гонзо според вас?

Наско е легенда и на българския футбол ако не сте забравили, вкарал голове на 2 световни първенста,сигурно се броят на пръсти българските футболисти които са направили това.Вкарвал е голове на настоящи световни и европейски шампиони и на вицесветовен шампион.Не бил легенда хахаха,ако той не е, не знам кой е.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 06 апр 2012 10:01

Георги Василев: И Капело не може да помогне на Левски

"Силните хора на Герена станаха много и това пречи. Със Сьорд Арш в състава отбора щеше да има 4-5 точки повече", смята опитният специалист
Легендарният треньор на Левски - Георги Василев, с който сините завоюваха 3 поредни шампионски титли в началото на 90-те години, взе отношение по последните драматични събития на Герена.

"Когато става въпрос за Левски или ЦСКА, всичко е черно и бяло. Или е голяма радост, или е голяма мъка. Явно на Герена им е кипнало от последните лоши резултати. Всяка опасност Левски да остане без трофей е абсолютно нетърпима. Затова и бяха тези треньорски смени на пожар. Чета в интернет, че в момента най-близо до поста е Станимир Стоилов. Близо, ама не съвсем, тъй като нещата нещо много се проточиха. Може би е станало въпрос за пари или избор на екип", заяви Гочето.

"Другото е, че май много станаха на клона силните хора. Аз на свой гръб съм го изпитвал - всички уж работят за добро, а накрая разнобой. За мен лично футболът не е чак толкова сложен за ръководене, че да има толкова много народ в един клуб. Аз съм на принципа: колкото са по-опростени нещата, толкова са по-ефективни", казва още той.

"Като се върна назад във времето когато поех Левски, при мен всичко стана от раз. Не съм се колебал изобщо, разбрахме се много бързо. Но понякога нещата зависят и от обстоятелствата", продължи опитният специалист.

"Иначе сегашният състав на Левски има голям дефект, чисто спортно-технически и докато той не се отстрани, дори Капело да дойде, нещата няма как да се получат. В атака го няма човека, който да реализира с нюх и мощ усилията на отбора. Във всички други елементи криво-ляво може да се скалъпи нещо, да се доизгради. И в този ред на мисли може да се търси отговорност на човека, който реши да изгони холандеца Сьорд Арш. Не че той е някаква голова машина, Левски не биеше и през есента. Но след неговата продажба сините не взеха нападател от такъв тип и нещата станах още по-зле. Без такъв играч противниковите защитници могат много лесно да предвидят играта на Левски в атака и съответно да ги неутрализират. Според мен, ако Арш играеше в момента на Герена, тимът щеше да има поне 4-5 точки повече в актива си. А може би и нямаше сега да се търси нов наставник", добавя Василев.

"Левски изостана много от първото място и не се вижда как ще навакса разликата до края. Другите няма да тичат срещу него, та да ги настигне", завършва анализа си той.

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 06 апр 2012 10:23

grasiani написа:До всички медии и фенове ! За пореден път при криза в любимият отбор някой се опитва да оправдае собствената си несъстоятелност,безсилие и провал с моето име! Заявявам най-отговорно ,че този път няма да позволя с поредните лъжи по мой адрес да се петни името ми! Ще дам Георги Иванов на съд и парите ,които със сигурност ще спечеля от това дело ще даря до стотинка на ДЮШ на ПФК "Левски 1914" ,която той така успешно унищожи!

:shock: :shock: :shock:
Май си е наел редактор за мненията във фейсбук. Този път има запетаи , думи като "любимият" не е с "а" вместо "я"... доста неща е оправил от предния си пост.

emil51
Контакти:

Мнениеот emil51 » 06 апр 2012 12:25

Млади левскари не забравяйте , че Н.Сираков не един и два пъти е предавал ФК ЛЕВСКИ.Да Ви приромня ли когато отиде в Славия като футболист и допринесе за тяхната титла.На мача ЛЕВСКИ-СЛАВИЯ дойде до сектора на левскарите , като си свали гащите и ни засвидетелствува своята обич като си показа голия задник.Гонзо може да не става за треньор но е мъжко момче и обича ЛЕВСКИ.Сираков цитира колко пари е докарал на ЛЕВСКИ, а не казва колко е взел? Може ли Стоилов /МЪРИ/ да се пазари като като циганин на пл.МАКЕДОНИЯ в София.Да вземе пример от Младенов.Задайте си въпроса кой от двамата си обича повече отбора? ЗА ЛЕВСКИ НАЙ ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЗА ТРЕНЬОР Е ИЛ.ИЛИЕВ.В момента има много добро поколение 18-19 годишни в школата, да се вземата поне 10 момчета.Стига тези недоказани чужденци.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 апр 2012 13:41

Наско за много неща е прав , но сякаш нарочно забравя, че точно те героите от САЩ , се превърнаха в най-големите лапачи на постове и пари , а никой от тях не се справи достатъчно добре ! Той и Мъри си приписаха успехи , които се дължаха в голямата си част на наказанията на клубове в Италия и незаинтересуванността на някои клубове от резултата на мачове с Левски по различни причини ...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 06 апр 2012 15:27

"Млади левскари не забравяйте , че Н.Сираков не един и два пъти е предавал ФК ЛЕВСКИ.Да Ви приромня ли когато отиде в Славия като футболист и допринесе за тяхната титла.На мача ЛЕВСКИ-СЛАВИЯ дойде до сектора на левскарите , като си свали гащите и ни засвидетелствува своята обич като си показа голия задник.Гонзо може да не става за треньор но е мъжко момче и обича ЛЕВСКИ.Сираков цитира колко пари е докарал на ЛЕВСКИ, а не казва колко е взел? Може ли Стоилов /МЪРИ/ да се пазари като като циганин на пл.МАКЕДОНИЯ в София.Да вземе пример от Младенов/тройчо/.Задайте си въпроса кой от двамата си обича повече отбора? ЗА ЛЕВСКИ НАЙ ДОБРИЯ ВАРИАНТ ЗА ТРЕНЬОР Е ИЛ.ИЛИЕВ.В момента има много добро поколение 18-19 годишни в школата, да се вземата поне 10 момчета.Стига тези недоказани чужденци".

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ. ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА ГО ПРОУМЕЯТ !

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 апр 2012 12:52

Борето: Илиан е добър вариант за Левски

"Пожелавам му успех, от "Герена" не са ме търсили", заяви бившият играч на сините
Бившият футболист и спортен директор на Левски Даниел Боримиров коментира ситуацията в клуба, заявявайки, че трябва да се работи целенасочено и постепенно, за да се постигнат успехи. Борето призна, че го боли за Левски и пожела успех на Илиан Илиев, който ще поеме отбора от лятото.

"Илиан Илиев е от най-добрите варианти за треньор на Левски. Познавам го много добре, за мен е един от най-добрите български треньори и мога само да му пожелая успех и да му стискам палци. В момента Левски се нуждае от спокойствие. За да се получат нещата, в тима трябва да се работи постепенно и целенасочено. Хората, които управляват клуба трябва да си направят анализ какво е направено, какво е постигнато, и какво трябва да се подобри", коментира Борето.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2012 17:11

Жо отново бележи в Русия.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Левски и Пелето се събират през лятото

Мнениеот sweetchinmusic » 10 апр 2012 17:21

"Ветеранът Станислав Ангелов най-вероятно ще продължи кариерата си в Левски от лятото, когато се очаква да се завърне на стадион „Георги Аспарухов“. „Сините“ искаха да го вземат още сега, когато Пелето започна да има проблеми в Анортозис.

Ангелов не е играл за кипърския гранд от 11 март, когато играе в двубоя с АЕК Ларнака. За малко повече от година, Станислав записа 33 мача за Анортозис, като в някои от тях дори бе с капитанската лента.

Преди да иде в Кипър, Пелето бе за кратко в Стяуа, където отиде от Енерги Котбус. С немският клуб, българинът имаше успешни изяви.

Ако Левски привлече Станислав Ангелов, Илиан Илиев ще има футболист, който е способен да играе на различни постове. Бившият национал умее да се справя добре като централен защитник, краен бранител и опорен халф.

Самият футболист едва ли би имал нещо напротив да се завърне на стадион „Георги Аспарухов“, където прекара част от добрите си години във футбола."

Какво мислите? Ще бъде ли полезен на отбора?

dodo7271
Контакти:

Re: Левски и Пелето се събират през лятото

Мнениеот dodo7271 » 10 апр 2012 17:26

Няма да е полезен. Нищо против Пелето. Страхотен футболист, професионалист отвсякъде. Но най-добрите му години във футбола отдавна са минали. Какъв е смисълът да го взимаме, не е много ясно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Левски”