Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
santiliana

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 21:13

Прав си, то играем с Враца...
Ами ще чакаме 6-ти кръг :?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

daniel875
Контакти:

Re: Гонзо се обърка-Сектор Б го подкрепили

Мнениеот daniel875 » 21 авг 2011 21:13

zlatan написа:Охххх Пирине,Пирине те жените му разбраха че не става за тренер ти викаш да влезел в час.
Не на питайте как се чувстваме ние левскарите-хем ме боли за Гонзо хем го псувам неимоверно.
Защо се хвана на въдицата на адвоката бе Гонзо.

Защото е осмокласник.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 21 авг 2011 21:18

daniel875 написа:
ЕМИЛ написа:Що не си гледаш Пирин-а в "Я" група ,а се занимаваш със силните ?

Нека не се заяждаме с "Пирин". Това си е много хубав отбор, който за съжаление го няма в елитната дивизия. Лошото е, че отбор като "Нефтохимик", който за мен е изкуствен отбор(а и не само за мен) искат да го върнат насилствено в "А" група.

Хайдее Даниела пак се намеси. Какво те бърка теб кой отбор как е създаден? Цска как е създаден,ами Черно море,ами Литекс,ами сегашния Локо Пд? Има го един отбор и това! Ако не ти харесва си направи твоя лига на компа и си джиткай.Там всички отбори ще си ги създал ти :lol:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 21:18

Имам въпрос,към заподозреният,г-н Г.Иванов...:
Къде бяхте,г-н Гонзо днес,21.08 между 18 и 20 ч.?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 авг 2011 21:20

blue_lagoon написа:
daniel875 написа:

Нека не се заяждаме с "Пирин". Това си е много хубав отбор, който за съжаление го няма в елитната дивизия. Лошото е, че отбор като "Нефтохимик", който за мен е изкуствен отбор(а и не само за мен) искат да го върнат насилствено в "А" група.

Хайдее Даниела пак се намеси. Какво те бърка теб кой отбор как е създаден? Цска как е създаден,ами Черно море,ами Литекс,ами сегашния Локо Пд? Има го един отбор и това! Ако не ти харесва си направи твоя лига на компа и си джиткай.Там всички отбори ще си ги създал ти :lol:

Казвам истината. Един отбор се създава от привържениците. Ако не беше "Нефтохим", бургазлии никога нямаше да са фактор в елита.
Факт.
Отбори като Пирин, Дунав, Спартак Плевен са ОТБОРИ. Ето затова става дума, но ти не си живял в тези времена.
Има и още много други големи имена за съжаление в миналото.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 21:23

фифи перото написа:Имам въпрос,към заподозреният,г-н Г.Иванов...:

може ли да отговоря от негово име?
на слънчева баня в кв. Подуяне.
Гледаше едни ритнитопковци, които 90 минути спукаха топката от кюскане...
Но на него му харесало
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 21:25

santiliana написа:
фифи перото написа:Имам въпрос,към заподозреният,г-н Г.Иванов...:

може ли да отговоря от негово име?
на слънчева баня в кв. Подуяне.
Гледаше едни ритнитопковци, които 90 минути спукаха топката от кюскане...
Но на него му харесало

На него му харесва и златка,патка и всеки парцал...

НИЕ СМЕ ЛЕВСКАРИ!гОНЗО ,ВЪРВИ СИ ПРИ ПАРЦАЛИТЕ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 21 авг 2011 21:31

И какво да направим,че в Плевен,Русе или пък Търново няма пари за Футбол? Да им пращаме ли смс-и? И аз не обичам Нафтата ,ама такива са фактите. Това е. Важно е БГ Футбола да върви напред. Лошото е че не другите стават добри,а Левски и Цска са слаби, За това и национала и клубния Футбол са пародия. Щом такива,като Делев,Галчев,Гаджев,Бодура и др. са звезди ,тури му пепел на футбола ни. Едно време снимка не са им давали да си направят с фланелката на Левски и Цска такива селски бекове!

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 21 авг 2011 21:31

blue_lagoon написа:
daniel875 написа:

Казвам истината. Един отбор се създава от привържениците. Ако не беше "Нефтохим", бургазлии никога нямаше да са фактор в елита.
Факт.
Отбори като Пирин, Дунав, Спартак Плевен са ОТБОРИ. Ето затова става дума, но ти не си живял в тези времена.
Има и още много други големи имена за съжаление в миналото.[/quote] Забрави за Берое :)

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 21 авг 2011 21:33

blue_lagoon написа:И какво да направим,че в Плевен,Русе или пък Търново няма пари за Футбол? Да им пращаме ли смс-и? И аз не обичам Нафтата ,ама такива са фактите. Това е. Важно е БГ Футбола да върви напред. Лошото е че не другите стават добри,а Левски и Цска са слаби, За това и национала и клубния Футбол са пародия. Щом такива,като Делев,Галчев,Гаджев,Бодура и др. са звезди ,тури му пепел на футбола ни. Едно време снимка не са им давали да си направят с фланелката на Левски и Цска такива селски бекове!

Брат ами настана време...........

Върни се в “Левски”