Ами ще чакаме 6-ти кръг

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:Охххх Пирине,Пирине те жените му разбраха че не става за тренер ти викаш да влезел в час.
Не на питайте как се чувстваме ние левскарите-хем ме боли за Гонзо хем го псувам неимоверно.
Защо се хвана на въдицата на адвоката бе Гонзо.
daniel875 написа:ЕМИЛ написа:Що не си гледаш Пирин-а в "Я" група ,а се занимаваш със силните ?
Нека не се заяждаме с "Пирин". Това си е много хубав отбор, който за съжаление го няма в елитната дивизия. Лошото е, че отбор като "Нефтохимик", който за мен е изкуствен отбор(а и не само за мен) искат да го върнат насилствено в "А" група.
blue_lagoon написа:daniel875 написа:ЕМИЛ написа:Що не си гледаш Пирин-а в "Я" група ,а се занимаваш със силните ?
Нека не се заяждаме с "Пирин". Това си е много хубав отбор, който за съжаление го няма в елитната дивизия. Лошото е, че отбор като "Нефтохимик", който за мен е изкуствен отбор(а и не само за мен) искат да го върнат насилствено в "А" група.
Хайдее Даниела пак се намеси. Какво те бърка теб кой отбор как е създаден? Цска как е създаден,ами Черно море,ами Литекс,ами сегашния Локо Пд? Има го един отбор и това! Ако не ти харесва си направи твоя лига на компа и си джиткай.Там всички отбори ще си ги създал ти
фифи перото написа:Имам въпрос,към заподозреният,г-н Г.Иванов...:
Къде бяхте,г-н Гонзо днес,21.08 между 18 и 20 ч.?
santiliana написа:фифи перото написа:Имам въпрос,към заподозреният,г-н Г.Иванов...:
Къде бяхте,г-н Гонзо днес,21.08 между 18 и 20 ч.?
може ли да отговоря от негово име?
на слънчева баня в кв. Подуяне.
Гледаше едни ритнитопковци, които 90 минути спукаха топката от кюскане...
Но на него му харесало
blue_lagoon написа:daniel875 написа:ЕМИЛ написа:Що не си гледаш Пирин-а в "Я" група ,а се занимаваш със силните ?
Хайдее Даниела пак се намеси. Какво те бърка теб кой отбор как е създаден? Цска как е създаден,ами Черно море,ами Литекс,ами сегашния Локо Пд? Има го един отбор и това! Ако не ти харесва си направи твоя лига на компа и си джиткай.Там всички отбори ще си ги създал ти
blue_lagoon написа:И какво да направим,че в Плевен,Русе или пък Търново няма пари за Футбол? Да им пращаме ли смс-и? И аз не обичам Нафтата ,ама такива са фактите. Това е. Важно е БГ Футбола да върви напред. Лошото е че не другите стават добри,а Левски и Цска са слаби, За това и национала и клубния Футбол са пародия. Щом такива,като Делев,Галчев,Гаджев,Бодура и др. са звезди ,тури му пепел на футбола ни. Едно време снимка не са им давали да си направят с фланелката на Левски и Цска такива селски бекове!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, darkblue67, Google [Bot], ivonotbad, teerr, TristaNNN, Ventsi1999 и 22 госта