Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот vlong » 22 яну 2025 15:09

Ето виждаш ли ,по твоите думи даже и имагинерни евреи няма.
Никой няма и нищо няма.
Ето затова да не се ядем като истински българи ,Ами да си подкрепяме отбора,жалко че няма вече разни дарителски инициативи.
От нас си зависи.
И никъде не прочетох ,че жените са на почивка със Сирака и Боримиров,ама веднага започнаха сплетните.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2025 15:23

Е, как ще го прочетеш, след като любимите ви Приказки и още по-палмолюбиви дра(и)скачи от Дспорт внимателно подбират какво и как пишат що касае господарите им.
На, да четеш: https://levski.gong.bg/bg-football/zimn ... iia-826585

Има и видео, ако, нали, не вярваме нещо.
Да се надяваме, че не е изфабрикувано от зложелатели, евреи, марсианци, наркоси, очковци и т. н.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 22 яну 2025 15:57

Вътрешната информация и разговорите от първо лице са много хубаво нещо :lol: :lol: особено когато ти изнася и пасва на директивите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 яну 2025 16:20

Значи "Палмите" нацистките знамена и 300 човека на стадиона ги устройват. Правилно ли разбрах? Сигурно са спали със сините фланелки като деца...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 22 яну 2025 16:30

TristaNNN написа:Е, как ще го прочетеш, след като любимите ви Приказки и още по-палмолюбиви дра(и)скачи от Дспорт внимателно подбират какво и как пишат що касае господарите им.

Да се надяваме, че не е изфабрикувано от зложелатели, евреи, марсианци, наркоси, очковци и т. н.

Влонг е пич, наше момче, просто иска да вървим напред без революции, а това няма как да стане - малко като в нашата мила татковина, където всички се радваха тогава, че 1989 е минало без кръв, за разлика от 'простите" мамалиги, а сега реват що нямало лустрация и що все омешани като свински черва комуноидни реинкарнации са начело навсякъде! Та и тук така - ама недейте, то не му е сега времето, ама кой ше дойде, ама той рибарят си би камшика преди "вечното" дерби, щото е сребролюбец и т.н. Без революция няма как да стане, лошото е, че няма такива, дето са готови като Ботьова и Левски да си сложат главата в торбата, щото, да си го кажем честно, всички живеем добре и сме си рахат - оядени и отолупени от всяка една гледна точка....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 яну 2025 16:46

TristaNNN написа:Е, как ще го прочетеш, след като любимите ви Приказки и още по-палмолюбиви дра(и)скачи от Дспорт внимателно подбират какво и как пишат що касае господарите им.

Моя грешка,прочел съм само заглавието,а това че не са заедно на снимката много намирисва
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 яну 2025 16:50

И аз съм за румънския вариант и за лустрация до девето коляно на комунягите,ама все си мисля ,че наш Наско не е толкова лош,не би трябвало да бъде,макар че съм виждал всякакви пошли постъпки от човеците.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: tmanolov

Мнениеот Странджата » 22 яну 2025 19:07

За Ботев и Левски - само дето днес гробът никой не знай, никой не знай ...Ама пък един ден в годината - сирени, слова и всякаквая сволач ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2025 19:41

vlong написа:

Моя грешка,прочел съм само заглавието,а това че не са заедно на снимката много намирисва

Знам, че мунчовците четете само заглавията, ясни сте ми. Доказали сте се.
Ама като е така, не се чувствайте длъжни да изтропвате на света всичко, което ви родят кратуните, па и да казвате на други левскари, че създават сплетни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 яну 2025 20:14

Снощи и ти плющеше ,,първосигнално,, и неподготвен ,ама аз не съм натяквал,нямам комплекси за непогрешимост и всичко знание.
Може и да е от възпитанието,знам ли?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”