Мнениеот AzSumRazbirach » 07 окт 2019 18:17
Не искам да се включвам все когато пада Левски и да плуя по тренера, за това сега ще пиша само за футболистите и играта на нашите.
Така да започнем първо с факта, че за пореден път излизаме насрани срещу този отбор от село. Абстрахирам се от факта, че правят добри мачове в ЛЕ и са пълни с бразилци. Не мога и не мога да си го обясня, такива леки душички ли имаме в отбора за поредна година или този, който ги води на тренировка е страхлива душа. Грам, ама грам израстване не виждам в отбора. Онея в първата си атака ни вкарват гол, докато ние гледаме кат насрани и се чудим как да ги спрем.
Второто, което искам да отбележа е, вече няма манталитет на победител. Излизаме срещу отбори напред в класирането и се надяваме на късмет да победим. Това не е било никога.
Третото е безхарактерността, която показват за поредна среща, т.е всяка среща когато ни вкарат първи гол ние не знаем какво да правим.
Пак ще се повторя, заблуждаваме се, че вършим нещо. Това продължава и продължава...
(за мен треньор на Левски трябва да е човек с характер, който като загуби 7-0 в два мача, не да ми излезе да се оправдава, че няма футболисти, а да застане като мъж и да каже, че вината е в него и повече няма да се повтори. Когато водиш с 2-0 и излизаш второто полувреме с мисълта, че онея няма какво да губят и ще се хвърлят на макс, не да пазиш резултата, а да се опиташ да ги довършиш. Нещо, което правят другите с нас, а ние се чудим от къде ни е дошло и продължаваме да търпим. После що трошим седалки, вандалстваме и прочие. Ето заради това. Ако показваха хъс, борбеност и воля за победа нямаше да сме толкова изнервени ние феновете, но нас нали кучета ни яли и си търпим. Търпим, търпим, па то се не издържа вече.) Един сборен отбор от фенове на Левски ще "скрие шапката" на треньор, ръководство и футболисти. В това съм сигурен.