Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drizhelev1
Контакти:

Re: Загиналият на "Тракия" е фен на "Левски"!

Мнениеот drizhelev1 » 24 сеп 2012 10:57

[Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .[/quote]

Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.

Съболезнования и на семейството на загиналия.

Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.
BORN TO RUN

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 24 сеп 2012 11:03

drizhelev1 написа:[Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .

Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.

Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.[/quote]

Как така трябва да му се оказва подкрепа на това ГОВЕДО, което е карало колата? Изпреварва в аварийната лента, което е забранено и убива човек и вместо да изгние в затвора да го подкрепям? Сигурно и малката перука трябва да подкрепям, че уби и той човек и после МВР го покри?! Доживотен затвор за "шофьора" на Мерцедеса. Мен ми изниква въпроса, защо никой не казва кой е карал колата???

Мир на праха на невинния човек. :(

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 сеп 2012 11:09

drizhelev1 написа:Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.

Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.

Чиновника от БФС е бивш служител в Левски, тъй че какво чудно има. Няма право да отиде на поклонението в Катуница ли кво??? Ти малоумник ли си точно тук да се изсереш малоумното мнение тъпак?

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 24 сеп 2012 11:16

drizhelev1 написа: Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .

Ох, чакай да пусна една сълза за горкия шофиьор, който изпреварва там където през 500 метра има спряла кола. Сигурно без да иска го е направил, а :roll:

Гръмни се :idea:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 24 сеп 2012 11:19

drizhelev1 написа:[Да почива в мир човекът с Опела, а шофьорът на Мерцедаса му пожелавам да изгние зад решетките .

Възниква и още един въпрос - защо чиновник от БФС е пътувал в една кола с "високопоставен" фен на Левски /в случая/ - дали няма конфликт на интереси? Може да звуча като Сашо Диков или ГА, ама този въпрос ми изникна след като чух новината.[/quote]н На такива надувкувци книжките на трупчета за 30 години.Като седнал в Мерцедес и вече голямата работа "цар на пътя" ай стига бе ? Какво да му подкрепям ?

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 24 сеп 2012 11:31

Ами да, затова живеем в България. Затова сме на този хал. Публично се призовава да подкрепим убиеца, който ИЗПРЕВАРВА В АВАРИЙНА ЛЕНТА. Наистина ли не осъзнавате за какво става въпрос. Всички сте с купени шофьорски книжки или какво. Аварийната лента е абсолютно забранена за движение и това би трябвало всеки да го знае. Като предприемаш изпреварване през нея е въпрос на време и късмет да убиеш някого.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 сеп 2012 11:33

DamonHill написа:Ами да, затова живеем в България. Затова сме на този хал. Публично се призовава да подкрепим убиеца, който ИЗПРЕВАРВА В АВАРИЙНА ЛЕНТА. Наистина ли не осъзнавате за какво става въпрос. Всички сте с купени шофьорски книжки или какво. Аварийната лента е абсолютно забранена за движение и това би трябвало всеки да го знае. Като предприемаш изпреварване през нея е въпрос на време и късмет да убиеш някого.

лошото е че невинен човек си замина, без да е направил нищо не редно :!: а хората който са били в тая кола дето е изпреварила в аварийната лента, затвор :!:

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 24 сеп 2012 11:58

terata написа:
drizhelev1 написа:Последното не го пожелавам на никой. Оцелявал съм след подобна катастрофа /без жертви/ и не искам да съм на мястото на шофьора на Мерцедеса в момента - сигурно му се ще да е мъртъв. Призовавам феновете на Левски да му окажат подкрепа, а не да го съдят /пък бил той и шофьр на Гугутката/. Сигурно няма да е вече същия човек.

Чиновника от БФС е бивш служител в Левски, тъй че какво чудно има. Няма право да отиде на поклонението в Катуница ли кво??? Ти малоумник ли си точно тук да се изсереш малоумното мнение тъпак?

Няма значение, че е бивш служител на ФК Левски. Вече е в БФС и поне на публично място не трябва да показва пристрастията си и да пътува точно с председателя на фенклуба. Ако беше с обикновенни фенове - ОК. Или Гугутката я е повозил още някъде?
BORN TO RUN

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 24 сеп 2012 12:11

Неправилно изпреварване е причината за катастрофата на автомагистрала „Тракия” вчера, при която един загина, а трима бяха ранени, съобщава DarikNews.bg.

Мерцедесът, в който е пътувал шефът на феновете на Левски Владимир Владимиров-Гугутката, предприел изпреварване и се е блъснал в Опел Корса, който бил спрял в аварийната лента.

Шофьорът на Опела, мъж на 55 години, е починал на място. С опасност за живота е била и неговата съпруга, но състоянието й вече е стабилно.

Другите трима пострадали, сред които и Владимиров, са в добро състояние. Те се връщали от Катуница, където футболни фенове от цялата страна се събраха на гробищата в селото да почетат паметта на 19-годишния Ангел Петров, убит преди година при безредици в селото.

Заедно с Владимир Владимиров в автомобила били Ели Ваташка от Международния отдел на БФС и още двама привърженици на футболния клуб.

Тежката катастрофа стана на автомагистрала „Тракия“ на 31 км в посока София. От МВР уточниха, че сигналът за инцидента е подаден около 18.00 ч. Двете коли са в неузнаваемо състояние.

Пак призовавам! Да не се правим умишлено на келеши!
slabia_forever

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 сеп 2012 12:13

DamonHill написа:Ами да, затова живеем в България.

Катастрофи не стават само в България! Престъпното шофиране е факт навсякъде!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”