Както dsport писа по-рано днес, Георги Тодоров изведе отбора на Левски за днешната му тренировка.
Опитният специалист за пореден път ще помогне на „сините“ в труден момент и най-вероятно ще води временно тима при очакваната раздяла с Петър Хубчев.
Помощници на Тодоров ще бъдат Димитър Телкийски и Тодор Симов, а треньор на вратарите ще бъде Георги Стоянов, който от зимата е на тази позиция в школата на Левски, след като напусна Славия.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Нямам търпение да обявят новината за махането, на заплатаджията Хубчев
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
1914.1902 написа:Както dsport писа по-рано днес, Георги Тодоров изведе отбора на Левски за днешната му тренировка.
Опитният специалист за пореден път ще помогне на „сините“ в труден момент и най-вероятно ще води временно тима при очакваната раздяла с Петър Хубчев.
Помощници на Тодоров ще бъдат Димитър Телкийски и Тодор Симов, а треньор на вратарите ще бъде Георги Стоянов, който от зимата е на тази позиция в школата на Левски, след като напусна Славия.
То Георги Тодоров и Симов май за трети път поемат отбора в подобна ситуация. След Роси до Славиша и след Дерменджиев до Хубчев. Да вземат да ги оставят да поработят повече време, Георги Тодоров си е в Левски от години, занимава се с юношите, така и така следващите два три сезона ще са напълно нулеви и ще се разчита на уж наши кадри. Едва ли има човек, който да е по-наясно с юношите от него.
По БНТ 3 - Левски - Марсилия
Който е забравил какво означава да играем футбол може да си припомни
Който е забравил какво означава да играем футбол може да си припомни

- metodito
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:1914.1902 написа:...така и така следващите два три сезона ще са напълно нулеви и ще се разчита на уж наши кадри
Наско не е казвал такова нещо - за юноши и че ще са нулеви сезоните. Както и План 2007 друго визираше. Поне аз така възприех думите му. Иначе ние всяка година тръгваме с голямата кошница и макс ноември пукаме гумите. Е, сега не тръгваме с голямата кошница, да видим.
- metodito
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:metodito написа:[offtopic]k20dan4o написа:Има един много голям проблем в БГ футбола, който някак си остава встрани, премълчан, не се коментира много, много от медиите и от клубовете. Практиката е порочна и се наблюдава в почти всички отбори, години след години.
Става въпрос точно за трансферите, свободните агенти, кой ги води, защо ги води, кой ги одобрява и подписва с тях безумни договори с големи заплати и неустойти. Не е ли това една негласна мафия в които участват и едните и другите, тези които ги водят и тези които ги вземат. Не са ли в далаверата и хората от клубовете, които с привличането на някой футболист си докарват по някой друго евро за себе си, пък после не ги интересува.
Прави ми впечатление... влизат в А група Локо Го и на полусезона ги напълниха с маймуни. Защо отбор с претенции най-много да остане в групата ще привлича за толкова кратко време някви незнайни футболисти - Амброуз, Ндонг, Бен Отоман, Кифуети, Курьор, Джоман, Суда, Муса, Фенуш и др.
А помните ли в Монтата - Поплатник, Дости, Якович, Игуманович, Диарасуба, Данило Бала, Контохристос, Фернандо, Шоко, Бонс, Сене, Вилафане, Сар, Иванчевич.
Никой не ги помни тия че са играли тук.
А какво да кажем за Верея, когато даже вече бяха спукали гуми: /цъкнете 2018 г/
https://int.soccerway.com/teams/bulgaria/vereya-stara-zagora/20235/transfers/
А помните ли Етър преди фалита - 2012/13:
https://int.soccerway.com/teams/bulgaria/pfc-etar-veliko-tarnovo/378/transfers/
Защо отбори тъкмо влезли от Б в А група започват да стават едва ли не бежански лагери, като могат да си играят изцяло с български играчи и юноши?
Айде в големите отбори долу горе е оправдано, гонят високи цели, ЕКТ, но и при тях брака е много голям, съответно и далаверите. Помним преди години Сираков ходеше лично да ги пазари и пазарува от Бразилия, имаше и слухове че ги договаря за по-малко пари, а подписват за повече.
При нас също разкараха М. Томанов след някои съмнения и последните несполучливи трансфери.
Именно заради това, което пишеш и е вярно, ми е много смешно някой, като каже: "От футбол в България не се печели".Всъщност, те не лъжат - печелят от футболисти.
И другата лъжа, повтаряна като мантра от куцо и сакато - бе то без чужденци не става. Да, да, виждаме "Левски". Ярък пример е.
Много ясно, че компенсират "вложенията" си по разни подобни начини. Или да го кажем направо - крадат. Защото парите на спонсорите се дават на клуба, а не на г-н Бащицата. Той взема тези пари и ги харчи в далавери. И после, клуба ми дължи, аз съм вложил. Какво си вложил бе, Ганьо??? Батков - "Дал съм 50-60 милиона лични пари". Кой бе, сульо? Ти ли бе???
Само Наско и Мъри му изкараха към 50 милиона лева. За Русев не си струва и да се коментира. Божков. Вложил 25 милиона. Моля? Я да видим сега. Мариани - 3 милиона лева. Участие в Европа - към милион и петстин хиляди+седем милиона заем. Дребни спонсори - хикс пари. Какво се получава?[/offtopic]
Всичко е така, само за 7-те милиона, от тръста днеска са казали, че заради финансовия феърплей нямало как цялата издръжка на клуба да се води дарение и затова се водят 7 милиона допълнително. Друго е вече 2023-та ако си ги поискат, става схемата точно като други собственици, които ни оставят повече и повече дългове. Ще се разбере 2023-та, ако Божков почне да ни съди и да си ги иска.
Дано ни има дотогава. Аз колкото съм обнадежден от идването на Наско. Толкова и отчаян със споменаването на цифрата на дълговете.
-
Ами, заслужаваме си съдбата.koisa написа:THE G.A.M.E написа:Това да беше направил, поне 90 % от левскарската общност щеше да застане зад него.
Левскарската общност и сега е зад него... Даже повече от 90%.Тези, които не са зад него към момента са доста голямо малцинство.
-
Без значение.metodito написа:А КОЙ натресе Петев не се замисляш, нали?
Не се пороцедира с така с треньор на институция, като Футболен Клуб Левски.
-
metodito написа:Blue_Blood84 написа:1914.1902 написа:...така и така следващите два три сезона ще са напълно нулеви и ще се разчита на уж наши кадри
Наско не е казвал такова нещо - за юноши и че ще са нулеви сезоните. Както и План 2007 друго визираше. Поне аз така възприех думите му. Иначе ние всяка година тръгваме с голямата кошница и макс ноември пукаме гумите. Е, сега не тръгваме с голямата кошница, да видим.
Е каза, че ситуацията от 2007-ма е по-различна и че ще трябват 2-3 години да се завърти колелото, и че няма смисъл да играем в евротурнирите, ако ще падаме от кипърци, това ако не означава нулеви години....и каза, че наистина ще се работи за юношите да може да играят на главния терен. Дано да изпревари нещата, както стана с план 2007-ма, но сега нещата наистина са съвсем различни.
За четвърти път идва Георги Тодоров