peliforewer написа:krumeto написа:peliforewer написа:TristaNNN написа:peliforewer написа:TristaNNN написа:Има логика, разбира се, но аз търся нещо по-официално като източник. Не мога да приема сайт, който ви изписва без тирето, за сериозен и достоверен.
Най- големият проблем Ви е тирето, имате места където може да решите проблема.
Няма нужда от неумни припошки коментари, съвсем друго питах, а въпросът ми е много сериозен, понеже касае правилата за класиране в ЛЕ. От бедняци на футболна култура и илитерати като теб не очаквам адекватен отговор, но току виж някой друг в темата е намерил нещо официално. Не се чувствай длъжен да си вреш носа в сериозни теми и дискусии, които не са за теб и са доста отвъд капацитета ти.
Много ти е интересна темата, ама Тирето те бърка, интересна ти е дискусията, ама туй пусто Тире те разсейва, въздух под налягане.
Мен специално тЕрето много ме разсейва. Сега се появи и още едно разсейващо съобщение. Чудя се дали да вярвам.На първи април поставихме началото на етап "Демонтаж" на ст. "Българска армия".
2020 година като че ли имаше пак някакво съобщение за края на строежа.Гриша Ганчев написа:
До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Това да ти е проблема, пробвахме с държавни пари, не стана, казаха, че ги дали на Домусчиев за сектор Моци.А дали ще стане Армията или не е Божия работа, докато Вие в Разград проблеми нямате.Кметове, общински съветници всички козируват на Домусчиев защото иначе щял да премества проекта в Русе.
Вече те предупредиха да не си пъхаш главата там, където не ти влиза пръста!
За Домусчиев 5 милки получени от държавата са като твои джобни стотинки. Мисли какво са за твоя човек ГГ!
Ако има желаниею, Домусчиев може да построи и 90 милионен, за какъвто засега вие само бълнувате!