Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2024 22:13

ЦСКА отнесе най-голяма глоба след загубата от Локо Пд
ЦСКА продължава да бъде спонсор на БФС, а галениците на БФС пак са галени с перушина.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 05 апр 2024 22:20

peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Няма да отидеш да подкрепиш отбора за да не "спонсорираш" противника. Омразата надделява над любовта. Иначе били "верни до гроб". И ЦСКА ли беше противник, че отказахте да го спонсорирате и плащате задълженията? Или просто стана противен, защото видяхте лъскавия Литекс? Още ли се чудите защо ЦСКА беше предаден и умрЕ?

Аз съм помагал доколкото мога на ЦСКА, но на ЦСКА още 2008г.му взеха много криминално лиценза и го лишиха от солидни приходи от ШЛ за сметка на , знаете кой.Това беше началото на активното мероприятие за ликвидиране на ЦСКА, разбит беше отбор който помете конкуренцията в България, отбор в който играеха класни чужденци, а не свободни агенти.След това ЦСКА беше държан в будна кома и при първият удобен случай бе съсечен.На бивш човек от управата на ЦСКА му се искаше да заеме мястото на ЦСКА в българския футбол, но въпреки поредните титли и стотици милиони инвестиции отборчето му си остана един проект без фенове.А сините фенове продължават да си мислят, че спасили отбора, Левски го спасиха, Пеевски, Таки, Борисов и подобни, ако правилата бяха еднакви за всички отбори Левски трябваше да рита по селата, а вие си пишете за милионите фенове и грипа дето спасил Левски.Преди два-три дни попитах защо след мача Левски - Славия нямаше глоби за Левски, направихте се на разсеяни, елементарно, ако се обсъждаше поведението на сините фенове на този мач трябваше да се гледа и едно последно предупреждение.

Да ти напомня ли кой разби отбора на ЦСКА и след това съсече и сами я клуб? Това не бяха външни врагове. Ще ти дам жокер: дребен на ръст е и е от Микре, но вие го боготворите като спасител. ;)

Това си е лично твое мнение, защо трябва да го повтаряш денонощно с години и защо да нямам право на свое мнение без да го налагам и дотягам на аудиторията.

Ся мнението е едно, а фактите са нещо друго. Можеш да имаш собствено мнение, стига да кореспондира с фактите. Когато нямат връзка това не е мнение, а ръсене на небивалици.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 апр 2024 22:57

peliforewer написа:
ЦСКА продължава да бъде спонсор на БФС, а галениците на БФС пак са галени с перушина.

За нещо което не се е случило ли са наложени тези глоби?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2024 23:01

alexdb написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Няма да отидеш да подкрепиш отбора за да не "спонсорираш" противника. Омразата надделява над любовта. Иначе били "верни до гроб". И ЦСКА ли беше противник, че отказахте да го спонсорирате и плащате задълженията? Или просто стана противен, защото видяхте лъскавия Литекс? Още ли се чудите защо ЦСКА беше предаден и умрЕ?

Аз съм помагал доколкото мога на ЦСКА, но на ЦСКА още 2008г.му взеха много криминално лиценза и го лишиха от солидни приходи от ШЛ за сметка на , знаете кой.Това беше началото на активното мероприятие за ликвидиране на ЦСКА, разбит беше отбор който помете конкуренцията в България, отбор в който играеха класни чужденци, а не свободни агенти.След това ЦСКА беше държан в будна кома и при първият удобен случай бе съсечен.На бивш човек от управата на ЦСКА му се искаше да заеме мястото на ЦСКА в българския футбол, но въпреки поредните титли и стотици милиони инвестиции отборчето му си остана един проект без фенове.А сините фенове продължават да си мислят, че спасили отбора, Левски го спасиха, Пеевски, Таки, Борисов и подобни, ако правилата бяха еднакви за всички отбори Левски трябваше да рита по селата, а вие си пишете за милионите фенове и грипа дето спасил Левски.Преди два-три дни попитах защо след мача Левски - Славия нямаше глоби за Левски, направихте се на разсеяни, елементарно, ако се обсъждаше поведението на сините фенове на този мач трябваше да се гледа и едно последно предупреждение.

Да ти напомня ли кой разби отбора на ЦСКА и след това съсече и сами я клуб? Това не бяха външни врагове. Ще ти дам жокер: дребен на ръст е и е от Микре, но вие го боготворите като спасител. ;)

Това си е лично твое мнение, защо трябва да го повтаряш денонощно с години и защо да нямам право на свое мнение без да го налагам и дотягам на аудиторията.

Ся мнението е едно, а фактите са нещо друго. Можеш да имаш собствено мнение, стига да кореспондира с фактите. Когато нямат връзка това не е мнение, а ръсене на небивалици.

Аз също показвам факти за отношението на БФС към ЦСКА, Левски и Лудогорец, но това не ме прави Първа инстанция като някои колеги тук.Фактите се разглеждат от различен ъгъл и различни индивиди, времето ще отсъди.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2024 23:09

Dust написа:
peliforewer написа:

За нещо което не се е случило ли са наложени тези глоби?

Очаквам да чуя защо след срещата Левски - Славия нямаше наказания или там всичко беше точно.С какво мача ЦСКА - Локомотив Пловдив беше толкова скандален, че ЦСКА трябва да плати два пъти по-висока глоба от онези които викаха Умрете селяни и ..тки сте.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 апр 2024 23:48

Предупреждавам - забранено за лица под 21 години!
https://m.youtube.com/watch?v=0mzjdq7nXjY
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 апр 2024 00:58

peliforewer написа:
alexdb написа:
peliforewer написа:
realno написа:
peliforewer написа:

Аз също показвам факти за отношението на БФС към ЦСКА, Левски и Лудогорец, но това не ме прави Първа инстанция като някои колеги тук.Фактите се разглеждат от различен ъгъл и различни индивиди, времето ще отсъди.

Не баш. Няма нищо криминално в неиздаването (не отнемане) на лиценз на ЦСКА. Там се сърдете на Лупито. Все пак не забравяй, че лиценз за Европа се издава по правилата на УЕФА и там няма лабаво. А и на арбитраж ходихте, който не отсъди във ваша полза.

Сега дали някой целенасочено е правил нещата или не е е в зоната на предположенията. Склонен съм да го допусна, защото и аз имам усещането, че разни елементи много ги е страх от феновете на големите отбори Левски, ЦСКА, Ботев Пд и Локото и правят целенасочено всичко възможно да съсипят отборите. Реално с последните три го постигнаха напълно за определен период от време, а с нас още се мъчат, но по всичко личи, че сме на финалната права. Но .... както казах, това са само усещания.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 06 апр 2024 07:10

miro_rz написа:Ъгли, билет взе лЕ?

Тц .
Стискам парата , че ни предстои пътуване.
Ще си мрънкам от вкъщи.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 апр 2024 08:09

peliforewer написа:
miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:

Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.

Не си ти човека, който да казва кой има смисъл или право да коментира. Отделно не виждам причина от 2016 защо пишеш за несъществуващ отбор. Подкрепяй си новоприместения отбор на ГГ и това е.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 апр 2024 08:52

miro_rz написа:
peliforewer написа:
miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:

Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.

Не си ти човека, който да казва кой има смисъл или право да коментира. Отделно не виждам причина от 2016 защо пишеш за несъществуващ отбор. Подкрепяй си новоприместения отбор на ГГ и това е.

Домусчиев не съм чул да се е родил в Разград , а в първият състав на наследникът на Антибиотик не се сещам да имаше местни, всички бяха ново преместени или по-скоро освободени от ЦСКА и Левски.А когато можеш да кажеш, че 60 години си привърженик на един и същи отбор тогава може да ми опонираш за клубна привързаност.А те посъветвах да не коментираш ЦСКА от 2008г.защото не си запознат със случилото се.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”