Поредната лъжа на ПК, нали нямаше да има кредити към черепа???
Сега изведнъж 7мил. без лихвите. Тити Папазов, също ли ще цоца с 30%?
2 милиона от февруари до май за футболистите.
НИщо за ментето Хубчев... той естествено го няма, скрил се е
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Последна промяна от Warped на 10 юни 2020 11:49, променено общо 1 път.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Поне ги казва нещата каквито са ... само за тити не разбрах защо ще му дава акциите.
Bernaleo написа:Поне ги казва нещата каквито са ... само за тити не разбрах защо ще му дава акциите.
Акциите на единия са на ББ, на другия на Пеевски.
Дали Наско държи на Пеевски, а Тити на ББ или е обратното, не знам.
Но има някаква схема.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Поредната гнусна схема на гърба на любимия клуб...
- Тити е подлога на Пеевски
- Сираков на Бойко
Или обратното....Черепа си беше прав отвсякъде...
Нищо хубаво не ни очаква.
СЗ ще имат човек в Надзорния съвет на Левски. Да живее кетъринга и всичко останало.
Сираков каза да си очакваме един посредствен Левски в следващите години. Чудно ми е само как ще седне да разтрогва договори с чужденците, като им дължим една камара заплати...
- Тити е подлога на Пеевски
- Сираков на Бойко
Или обратното....Черепа си беше прав отвсякъде...
Нищо хубаво не ни очаква.
СЗ ще имат човек в Надзорния съвет на Левски. Да живее кетъринга и всичко останало.
Сираков каза да си очакваме един посредствен Левски в следващите години. Чудно ми е само как ще седне да разтрогва договори с чужденците, като им дължим една камара заплати...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Общо взето нищо ново. Поне да беше махнал Хубчев, че вече не се трае с тоя измъчен футбол. 

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Bernaleo написа:Поне ги казва нещата каквито са ... само за тити не разбрах защо ще му дава акциите.
Щото собственикът дет не искаше акциите така е наредил. И тъй официално ставаме Славия. Драмата е дали ще е с тире или без.
- modor
- Контакти:
Аз съм съгласен 3 години да сме средняк. Да не чакаме титла, купа и Европа. Искам през това време да се работи правилно. Да връща Мъри. На почват да пишат нова приказка. Само да не е пак някой хорър, който гледахме през последните години
Успех му желая! Само Левски!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Аз съм съгласен 3 години да сме средняк. Да не чакаме титла, купа и Европа. Искам през това време да се работи правилно. Да връща Мъри. На почват да пишат нова приказка. Само да не е пак някой хорър, който гледахме през последните годиниУспех му желая! Само Левски!
Може да си съгласен, ама ще си останем само с чакането.
Сираков или е неграмотен или почна с лъжа. Дълговете към Нац. лотария може да са по договор 2023 г., но при положение, че Лотарията отиде в несъстоятелност те вече са изискуеми и се дължат веднага.
Майката си евало, не чакайте нещо от Левски докато ББ е на власт.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Мъгляви изказвания от Наско, в нищо не бе категоричен.
ХУбчев не го ли е срам да седи и да обядва, като треньор на Левски, след грандиозния му провал, със много скъпа селекция.
Която, между другото само, лъжеха в началото, че са евтини играчи.
КАкви са тия - " Текущи към НАП 417 хил. лева" като всеки месец с дарения от феновете се плащат тия пари.
ХУбчев не го ли е срам да седи и да обядва, като треньор на Левски, след грандиозния му провал, със много скъпа селекция.
Която, между другото само, лъжеха в началото, че са евтини играчи.
КАкви са тия - " Текущи към НАП 417 хил. лева" като всеки месец с дарения от феновете се плащат тия пари.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.