Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот alexdb » 04 юни 2020 23:45

THE G.A.M.E написа:При Ясен Петров, "Гонзо" какъв беше, пом. треньор или директор ? :?
Помня, че седеше на пейката... По принцип в тези трудни времена ни трябва един ей-такъв човек, който гори, да е близо до терена и нЕкои чужденци можеби няма да се скатават толко. :roll:
Само не знам Бат Петьо дали ще търпи такъв характер до себе си... Да речем, че от време на време "Гонзо" е казвал някви неща на Яската, но Хубчев няма да търпи подобни съвети.

Споко бе. Е сега Тититу като седне на скамейката само гледай какво горене и какъв цирк ще пада. Вили Вуцов пасти ще яде :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 юни 2020 00:01

Пичове, аз честно казано не мога да се израдвам. На всички бе ясно за политиката зависимост, ама това което спретнаха с масло Сираков си е пълен цирк. Сега ще назначат и спонсори и айде...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 юни 2020 01:16

alexdb написа:
rane написа:
Kotooshu написа:
Jelu Stankov
1 час ·
Левски има 13 домакинства за един сезон, плюс 5 плейофа и да сложим 2 мача за купата - това са 20 мача на година. Ако десет процента от общия брой абонати на платените канали са готови да си плащат, за да гледат само мачовете на Левски, това са 50 хиляди човека. Струват ви се много? Не забравяйте, че преди 10 години, 11 хиляди сини потребители за часове се регистрираха на сайта на Калмар, за да гледат гостуването на Левски, и си платиха по 5 евро. Тогава онлайн системата на шведите се срина, защото бе надхвърлен капацитетът от 10 хиляди потребители на сървъра и те върнаха парите на българите.
* Във всяка по-малка лига, където има големи клубове, те са приложили принципа да вземат голяма част от правата. Първи го направиха Селтик и Рейнджърс. Така че Левски и ЦСКА има откъде да черпят опит.
-----

Задължително трябва да си върнем правата за домакинските си мачове !
Напълно подкрепям! Левски може да прави в пъти повече пари по този начин.
Дори бих отишъл по-далеч. Ако е възможно да се осъществи(не знам дали има такава практика по света) и Левски сам се заеме с излъчванията на домакинставата си, било чрез Левски ТВ и/или някоя друга ТВ съм напълно съгласен да плащам по 10 лв. или повече на домакинство.
Надявам се от клуба да работят за нещо подобно. Дори да се сложи някаква смешна цена от 2-3 лв. на домакинство, то пак смятам, че на година биха се събирали по 1,5-2 млн. лв. приход само от тв излъчване.

Ти имаш ли представа колко струва телевизионната техника за директни предавания? Или викаш бучваш там няколко камерки като за приятелските мачове и стриймваш :lol: :lol: :lol:
И можеш ли да дадеш за пример подобен световен феномен :roll:
Отделно правата за футболното първенство са на ПФЛ. Тя е организатора на първенството и само тя може да продава права. Като не ти харесва си правиш собствена лига и продаваш на който каквото можеш и искаш.
Точно в това е проблема - правата са при някой друг и този друг съвсем не ги разпределя в услуга на Левски. А Левски, като най-популярен клуб в България, има интерес това да НЕ продължава да е така!
Разбира се, ако нищо не се прави и се кара на принципа " ти имаш ли представа, колко струва еди си коя техника", то ситуацията в никакъв случай няма да се промени и Левски ще продължава да получава смешни пари, на фона на масата с привърженици, която има.
Иначе, да, аз съм съгласен да се започне дори с вариант Левски ТВ да предава мачовете по интернет срещу абонамент, но да се направи нещо, за да се промени сегашното статукво, което хич не устройва клуба! Не мислиш ли?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2020 07:44

То дори и да ги имаше парите за подобно оборудване, което в момента е излишен лукс, пак няма кой да позволи на клуба сам да си предава (и продава) излъчването на мачовете. Навсякъде по света се върви към изравняване на телевизионните пари за всички отбори в лигата, дори Барса и Реал се съгласиха на промяна на схемата в Испания, ние пак тука ще правим революции.

И аз предпочитам парите за тв да влизат директно в клуба, вместо да минават през гелската телевизия, но няма как да стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 05 юни 2020 09:01

alexdb написа:Споко бе. Е сега Тититу като седне на скамейката само гледай какво горене и какъв цирк ще пада. Вили Вуцов пасти ще яде :lol: :lol: :lol:

[wrapimg=]https://sportal.bg/uploads/tinymce/dakata/ppp/b4axz.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 юни 2020 11:44

Стайн Спиерингс пред bTV
Интервю на Flori Ivanova с футболиста на "Левски" Стайн Спиерингс.
https://www.facebook.com/sportbtv/video ... 588049719/
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юни 2020 12:55

[offtopic]И аз искам на интервю с Флорина Иванова. :lol:[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юни 2020 13:03

[offtopic]Стойчо Стоилов пък не иска интервю с нея:

https://btvnovinite.bg/sport/ot-cska-za-shestimata-ot-cherno-more-vie-seriozno-li.html[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 юни 2020 13:18

Сираков да взима от държавата едно кредитче.
50мил. с 5 години гратис, и после я камилата я.........
Трябва да има време и да се разгърне, да изгони феновете на хранилка.
За другото подписа ми
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”