Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Писна ми! 4-та година едно и също!
Хора вчера за мен като фен на Левски чашата преля! Писна ми! МНОГО! И това няма общо със двете поредни загуби!От 4 години в Левски цари управленски хаос, афиширане на амбиции без никакво покритие, тотален игрови хаос и най-вече - 4та година чакам Йовов да ритне във вратата! Ами направо ми писна! Да започнем с футболистите! Не искам Йовов, не искам Тасевски, не искам Гаджев, не искам Милиев! В Левски няма нито един футболист от "старите", който да заслужава да остане и тук идва големия парадокс - сменят се треньори, а ясно се вижда,че в Левски няма футболисти! Йовов даваше индикации още преди 3 години, че вече изнемогва, обаче напук продължава да играе! Ми по-добре да картотекират Гонзо - ще свърши повече работа и има по-голям шанс ако му падне топката в наказателното и има 3 минути да си я нагласи и стреля да го направи! Имаме крещяща нужда от нови играчи, които не трябва да са с феноменални визитки, а да имат качества и най-важното амбиция! И само не ми говорете "юноши" ! Ние школа нямаме! Обществена тайна е че в школата на Левски пробиват само мамини синчета с парите на татко! Пускат ги в 3 контроли, после медиите пишат какви таланти видиш ли имаме и след това не ги пускат, защото те въобще не са на това ниво! Интересното е, че от в момента в А група а и в чужбина е пълно с юноши на Левски, които са с класи над тези които са останали в клуба! Примери много - Бандаловски, Пламен Николов, Ивелин Попов, Макриев и тн. Сега давате ли си сметка какъв играч сме изпуснали в лицето на Попето...А пък един Гаджев, който се води наш юноша може да оприличен само с: Пълен смешко, антифутболист! Направо толкова ме е яд на измислените ни "звезди", че не издържам! Така стигнахме до ръководството! Аз не съм против Гонзо, защото със сигурност работи много,но просто той няма достатъчно мозък за да разбира от тактика и футбол! Него му дай да ги научи да се ръгат! Колкото до Тонев! До този момент той ми прави отлично впечатление като маниер на поведение! Държи се точно както трябва да се държи един директор! И така очаквах най-накрая някой да заложи на дългосрочна стратегия, без да гони на всяка цена някакво класиране през тази година, а просто да сложи основа на един силен отбор а то...пак същото! Махаме треньори, а държим отдавна залязали футболисти! Костов трябваше да е подписал нов договор още зимата и да се ползва с пълно доверие на шефовете! Ами то е ясно какво стана, че да се махне! Показа ясно, че е недоволен от Гаджев и Тасевски и т.нар. "стари кучета" му скроиха номер, в резултат - Костов се маха! Е щом се случват такива неща ЗА КАКВО РЪКОВОДЕНЕ ГОВОРИМ! След всичко което стана в Левски последните години за мен най-накрая е ясно, че целта на това мизерно да точно така, съвсем обективно казано в последните години Левски е едно МИЗЕРНО отборче, чиято цел не е да развива играта и да радва публиката си, а да върти далавери с мачове, съдии, комисии, мениджъри и тн и да ЛЪЖЕ в очите хората! Не знам дали това е ФК Баткофф, но със сигурност не е Левски, който искам да гледам и докато не видя НЕЩО ФУТБОЛНО, което да ми хареса и което ясно да показва, че целта е изграждане на отбор по футбол, а не мизерни далаверки под масата аз няма да подкрепям това ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА ОТБОР! И последно: Аз виждам, че най-раздаващите са футболисти парадоксално са чужденците в отбора - Рамос, Калво, Пинто, Жуниньо, Диамутен..Последните мачове те показват по-голямо желание за игра от всички български футболисти в отбора! Именно затова на последните ще кажа: ВИЕ СТЕ ЕДНИ П*ТКИ И НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДОРИ ЕДИН ФЕН НА СТАДИОНА! Левски има нужда от футболисти, на които им се играе и ако на вас не ви се играе, качвайте си на скъпите колички и си....майката!
- mistreated
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
THE G.A.M.E написа:Обещах да не апострофирам "Червените" и смятам, че с този поуст не го правя.
Но само искам да напомня, какво се случва, когато някой слаботелесен рита паднал бияч - тежка категория.
По-точно, какво се случва със слаботелесният, когато тоя - тежката категория се изправи ...
Айде със здраве.
Ами това се случи, като ни ритахте, докато бяхме паднали
За къв чеп трябваше на всички комисии да се обръщат срещу нас, да арестуват играчи, да не пускат изтърпелите наказанието си да играят, да правят постоянни спънки за Анисе. Да бе мирно стояло.... знаеш нататък поговорката.
С тези си глупости БФС успя да направи това, което никой не успя в последните 3-4 години - да обедини отбор и публика.
За това сега ще понасяте шамарите на изправения "бияч тежка категория"!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
THE G.A.M.E
mistreated написа:Ами това се случи, като ни ритахте, докато бяхме паднали
За къв чеп трябваше на всички комисии да се обръщат срещу нас, да арестуват играчи, да не пускат изтърпелите наказанието си да играят, да правят постоянни спънки за Анисе. Да бе мирно стояло.... знаеш нататък поговорката.
Ама вие си мислете, че сте голяма работа ли ?
До момента се възползвате от грешките на големите ...
Като ниво сте до Берое и Монтана.
Не-напразно в поуста си ви обявих за - слаботелесен тип
Това при-малкото ми останало прилично чувство към "Червеният тим, направо си е комплимент ...
Извинявай, ама сръвнявайки вашата игра, с тази на Левски и Литекс и Черноморец, твоите хора са 1-2 класи под тези тимове.
Само програмата ви спасява към момента ...
Всъщност, ще го прави още 2-3 кръга.
После ще сте валат ...
Както междувпрочем, винаги се случва в последните няколко Шампионата към края на полусезон или сезон.
Как я нареждате тая програма, незнам ...
Въпроса е единствено, до колко ще се самоубиват още най-силните тимове - Левски, Литекс, Черноморец и Лудогорец.
Така че, докато е време, трупайте преднина, щото после може и да не ви стигне ...
- mistreated
- Контакти:
Понеже си ми симпатичен, няма да те обиждам, заради правописните ти грешки. Но вече трети път те поправям за думата срАвнявам!
Знам, че много ви се иска да вярвате, че сме на нивото на Берое и Монтана. Нямам против, обичам да ви слушам така. И не забравяй, че вие, Черномроец и Лудогорец бяхте не само победени, но и надиграни от Локомотив Пловдив. Няма да казвам какво направихме ние с този отбор.
Но е време да разберете, че тая игра не се играе на думи по форумите. Теб специално 200 пъти съм те питал дали наистина вярваш, че сте уникално силен отбор и ще мачкате всичко по пътя си през пролетта. Знаем ти отговорите, виждаме и какво става.
От там нататък няма какво да споря с теб. Засега всичко, което съм ти казал, се случва!
А ти пак си вярвай, няма проблем.
Знам, че много ви се иска да вярвате, че сме на нивото на Берое и Монтана. Нямам против, обичам да ви слушам така. И не забравяй, че вие, Черномроец и Лудогорец бяхте не само победени, но и надиграни от Локомотив Пловдив. Няма да казвам какво направихме ние с този отбор.
Но е време да разберете, че тая игра не се играе на думи по форумите. Теб специално 200 пъти съм те питал дали наистина вярваш, че сте уникално силен отбор и ще мачкате всичко по пътя си през пролетта. Знаем ти отговорите, виждаме и какво става.
От там нататък няма какво да споря с теб. Засега всичко, което съм ти казал, се случва!
А ти пак си вярвай, няма проблем.
Последна промяна от mistreated на 30 мар 2012 08:57, променено общо 2 пъти.
shwepi написа:Шивач ли си игла ли си жените казват че размера има значение, тоест ти си неусетен/тоест като карфица/. Сега сериозно имам от години близки И бизнес контакти с двама от светата ви троица, на моменти се събираме "две червени легенди и луд левскар", ТА в момента розовите имат възможно най слабия отбор от последните години + треньор мотиватор но 0-ла като тактик. Лудогорец се дънят но са в играта, 2-то място е шампионска лига нормативно ако розавите са първи, ако искате ТОТО играйте ЦСКА на изненада все пак глупостта на тъпия вълк Лупи няма да се повтори.
Първо на първо съм еб.ч
Иначе си прав, че Батков няма пак да направи далавера за лиценза, много ще му стане
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
THE G.A.M.E
mistreated написа:Понеже си ми симпатичен, няма да те обиждам, заради правописните ти грешки. Но вече трети път те поправям за думата срАвнявам!
Е, от къде идва думата ... От сЪревновавам, или от сАревновавам ? ...
Не че нещо, ма и аз имам 5 по-Български и правопис ...
А за другото вече казах, че няма да ви апострофирам, щото няма смисъл.
Управниците на Левски си набутаха такъв автогол, че въобще не е за коментиране ...
Моето мнение беше, че с Ники Костов Левски нямаше да има кой знае какъв проблем да стане първи.
Сега това ми мнение, вече не е меродавно ...
- mistreated
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:mistreated написа:Понеже си ми симпатичен, няма да те обиждам, заради правописните ти грешки. Но вече трети път те поправям за думата срАвнявам!
Е, от къде идва думата ... От сЪревновавам, или от сАревновавам ? ...![]()
Не че нещо, ма и аз имам 5 по-Български и правопис ...
Ти ако имаш 5, аз имах 6, когато още учех! Не говори глупости, а вземи почети малко.
Сравнявам идва от сравнение.
сравнение ± ед.ч. срав·не·ние
членувано срав·не·ни·е·то
мн.ч. срав·не·ния
членувано срав·не·ни·я·та
Думата "съревнование" има съвсем различен смисъл от "сравнение".
[offtopic]аз пък имах 4, ама явно моето 4, е по-голямо от 5-та на играта
[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
THE G.A.M.E
"mistreated"[offtopic]Виж сега ...
В Сливен така се говори, така се и пише.
А ние смятаме, че хората из другите части на България не говорят правилно ...
Няма начин да ме убедиш ...
А и не ме интересува, как точно се изговаря и пише ...
Важното е, че го изговарям и пиша така, както на мен ми е удобно ...
Другото в случая е без значение ...
[/offtopic]
В Сливен така се говори, така се и пише.
А ние смятаме, че хората из другите части на България не говорят правилно ...
Няма начин да ме убедиш ...
Другото в случая е без значение ...
- mistreated
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:"mistreated"[offtopic]Виж сега ...
В Сливен така се говори, така се и пише.![]()
![]()
А ние смятаме, че хората из другите части на България не говорят правилно ...![]()
Няма начин да ме убедиш ...![]()
Другото в случая е без значение ...[/offtopic]
[offtopic]Знаеш ли колко приятели имам от Сливен, и то левскари. Я кажи как се казваш, да не се окаже, че сме дружки