vvessel написа:k20dan4o написа:vvessel написа:Божинката е избухнал с 19140 лв дарение. Е това е истински левскар. И тия пари ги е изкарал с двата си крака![]()
А не като някои свини, които са ги откраднали с помощта на други толупи от нас и сега се правят на благородни. Да им пикая на "благотворителността"
Похвално е от негова страна, ама като видя някой да ми размята незаверена бланка на платежно нареждане...(сори, щот съм си патил от такива доказателства). А и що праща левове по евро сметката на Левски, няма логика.
Усещам, че изразяваш някакви съмнения. Ето това за мен е доказателство, а ако за теб не е ....
https://dsport.bg/bozinov-dari-19-140-l ... evski.html
Похвално е това което правят всички левскари, а и изобщо всички, които даряват без значение какви са.
Лошото е че нямаме манталитета да речем на немците. Гледах примерно сайта на Локомотиве Лайпциг, ония са събрали 180 хил евро от виртуални билети от 1 мач, и понеже ще влизат от 4 в 3 лига, но не им от отговаря стадиона и феновете им ходят и полагат личен труд. Юнион Берлин за мача им с Байерн бяха пуснали виртуална бира и вурстчета. Но това тук е трудно постижимо.