modor написа:rhaegar написа:[offtopic]ros написа:...
Дедо Росенье, къде одиш?[/offtopic]
[offtopic]Може да се е пенсионирал вече[/offtopic]
[offtopic]Шшшш ей, шушумигиии
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:rhaegar написа:[offtopic]ros написа:...
Дедо Росенье, къде одиш?[/offtopic]
[offtopic]Може да се е пенсионирал вече[/offtopic]
bilyaletdinov написа:Касабов и Русев са отдавна отписани от всеки мислещ левскар...

metodito написа:Тука съвсем избръмчахте. Нека някой, който не се е ковиднал да ми обясни кой стои зад идеята да бъде закрито настоящето дружество. Аз се досещам защо е тази идея. Виждам, поне тук кой я подкрепя и с оглед на времето мога да си направя някои изводи, но ми е любопитно все пак. Много е грозно това, което се случва. Повече от глобалната перверзия, наречена КОВИД. Нещата с онова умрелото се повтарят. Шепа тъпаци, инструктирани от лицето Х, водят за носа още няколко тъпака, които ще затрият клуба. И не е виновно "лицето Х", а няколкото анимационни човечета, които никога нищо в живота си не са управлявали и сега са си помислили, че го правят. Жалкарска работа отвсякъде. Жалко за "Левски", но това е положението.
Що се отнася до Божков, ако не му бяха направили тази ку*ва4ка, спомнете си как остави онова умрелото. И с нас щеше да се случи. Щяхме да имаме един хубав период, след което кепенците.

svetli-lz написа:metodito написа:Тука съвсем избръмчахте. Нека някой, който не се е ковиднал да ми обясни кой стои зад идеята да бъде закрито настоящето дружество. Аз се досещам защо е тази идея. Виждам, поне тук кой я подкрепя и с оглед на времето мога да си направя някои изводи, но ми е любопитно все пак. Много е грозно това, което се случва. Повече от глобалната перверзия, наречена КОВИД. Нещата с онова умрелото се повтарят. Шепа тъпаци, инструктирани от лицето Х, водят за носа още няколко тъпака, които ще затрият клуба. И не е виновно "лицето Х", а няколкото анимационни човечета, които никога нищо в живота си не са управлявали и сега са си помислили, че го правят. Жалкарска работа отвсякъде. Жалко за "Левски", но това е положението.
Що се отнася до Божков, ако не му бяха направили тази ку*ва4ка, спомнете си как остави онова умрелото. И с нас щеше да се случи. Щяхме да имаме един хубав период, след което кепенците.
Ти вчера се събуди след десет годишен сън и установи какво, че "шепа тъпаци" ще затрият клуба. Левски за левскарите винаги е бил повече от футболен отбор мисля, че и за теб се отнася. Достойнство, чест, морал се изгубиха в дребно темия за това дали Бащицата ще ни спусне нов собственик, спонсор или въздесъщият ДП ще ни дава подаяния, за да може някой да спечели изборите разбирай обществена поръчка, Виваком или ще плаща по-ниска ставка. Интересно, е че хора като теб се фиксират върху Черепа, а не виждат основния виновник и основната причина за състоянието на нашия клуб, а причината е прозаична, лошо управление и вземане на грешни решения от парашутистите спуснати от Бате Бойко. Буфера и Финягата натрупаха 30 милиона задължения, който Черепа намали наполовина, кой им позволи да натрупат този дълг и защо тогава ти и шепата не тъпаци не взехте нещата в свои ръце?
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, khan uvigi, noo и 12 госта