Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ros » 20 май 2020 20:57

modor написа:
rhaegar написа:[offtopic]
ros написа:...

Дедо Росенье, къде одиш?[/offtopic]

[offtopic]Може да се е пенсионирал вече :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Шшшш ей, шушумигиии :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 май 2020 21:12

bilyaletdinov написа:Касабов и Русев са отдавна отписани от всеки мислещ левскар...

Изображение
[strike]ЧИСТА ЖУРНАЛИСТИКА[/strike]
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2020 21:25

Тука съвсем избръмчахте. Нека някой, който не се е ковиднал да ми обясни кой стои зад идеята да бъде закрито настоящето дружество. Аз се досещам защо е тази идея. Виждам, поне тук кой я подкрепя и с оглед на времето мога да си направя някои изводи, но ми е любопитно все пак. Много е грозно това, което се случва. Повече от глобалната перверзия, наречена КОВИД. Нещата с онова умрелото се повтарят. Шепа тъпаци, инструктирани от лицето Х, водят за носа още няколко тъпака, които ще затрият клуба. И не е виновно "лицето Х", а няколкото анимационни човечета, които никога нищо в живота си не са управлявали и сега са си помислили, че го правят. Жалкарска работа отвсякъде. Жалко за "Левски", но това е положението.
Що се отнася до Божков, ако не му бяха направили тази ку*ва4ка, спомнете си как остави онова умрелото. И с нас щеше да се случи. Щяхме да имаме един хубав период, след което кепенците.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 май 2020 22:46

Какво стана със страницата във фейсбук на Ултрас Левски ?
Не трябва да се казва истината , до мърсите думи - морал,чест и достойнство се добавя и истината !!!

tochavos написа:

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 20 май 2020 22:59

metodito написа:Тука съвсем избръмчахте. Нека някой, който не се е ковиднал да ми обясни кой стои зад идеята да бъде закрито настоящето дружество. Аз се досещам защо е тази идея. Виждам, поне тук кой я подкрепя и с оглед на времето мога да си направя някои изводи, но ми е любопитно все пак. Много е грозно това, което се случва. Повече от глобалната перверзия, наречена КОВИД. Нещата с онова умрелото се повтарят. Шепа тъпаци, инструктирани от лицето Х, водят за носа още няколко тъпака, които ще затрият клуба. И не е виновно "лицето Х", а няколкото анимационни човечета, които никога нищо в живота си не са управлявали и сега са си помислили, че го правят. Жалкарска работа отвсякъде. Жалко за "Левски", но това е положението.
Що се отнася до Божков, ако не му бяха направили тази ку*ва4ка, спомнете си как остави онова умрелото. И с нас щеше да се случи. Щяхме да имаме един хубав период, след което кепенците.

Ти вчера се събуди след десет годишен сън и установи какво, че "шепа тъпаци" ще затрият клуба. Левски за левскарите винаги е бил повече от футболен отбор мисля, че и за теб се отнася. Достойнство, чест, морал се изгубиха в дребно темия за това дали Бащицата ще ни спусне нов собственик, спонсор или въздесъщият ДП ще ни дава подаяния, за да може някой да спечели изборите разбирай обществена поръчка, Виваком или ще плаща по-ниска ставка. Интересно, е че хора като теб се фиксират върху Черепа, а не виждат основния виновник и основната причина за състоянието на нашия клуб, а причината е прозаична, лошо управление и вземане на грешни решения от парашутистите спуснати от Бате Бойко. Буфера и Финягата натрупаха 30 милиона задължения, който Черепа намали наполовина, кой им позволи да натрупат този дълг и защо тогава ти и шепата не тъпаци не взехте нещата в свои ръце?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 май 2020 23:06

Изображение

tochavos написа:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 20 май 2020 23:13

Право в десятката. Някой да му припомни на ревливия.

Потребителски аватар
luchoni
Контакти:

Мнениеот luchoni » 20 май 2020 23:16

Написаното от ултрас Левски набързо го цензурираха и вече страницата им във фейсбук я няма :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2020 23:42

svetli-lz написа:
metodito написа:Тука съвсем избръмчахте. Нека някой, който не се е ковиднал да ми обясни кой стои зад идеята да бъде закрито настоящето дружество. Аз се досещам защо е тази идея. Виждам, поне тук кой я подкрепя и с оглед на времето мога да си направя някои изводи, но ми е любопитно все пак. Много е грозно това, което се случва. Повече от глобалната перверзия, наречена КОВИД. Нещата с онова умрелото се повтарят. Шепа тъпаци, инструктирани от лицето Х, водят за носа още няколко тъпака, които ще затрият клуба. И не е виновно "лицето Х", а няколкото анимационни човечета, които никога нищо в живота си не са управлявали и сега са си помислили, че го правят. Жалкарска работа отвсякъде. Жалко за "Левски", но това е положението.

Ти вчера се събуди след десет годишен сън и установи какво, че "шепа тъпаци" ще затрият клуба. Левски за левскарите винаги е бил повече от футболен отбор мисля, че и за теб се отнася. Достойнство, чест, морал се изгубиха в дребно темия за това дали Бащицата ще ни спусне нов собственик, спонсор или въздесъщият ДП ще ни дава подаяния, за да може някой да спечели изборите разбирай обществена поръчка, Виваком или ще плаща по-ниска ставка. Интересно, е че хора като теб се фиксират върху Черепа, а не виждат основния виновник и основната причина за състоянието на нашия клуб, а причината е прозаична, лошо управление и вземане на грешни решения от парашутистите спуснати от Бате Бойко. Буфера и Финягата натрупаха 30 милиона задължения, който Черепа намали наполовина, кой им позволи да натрупат този дълг и защо тогава ти и шепата не тъпаци не взехте нещата в свои ръце?

Аз нямам пари, какво ще решавам аз, както би казал бай Тошо. А може би не си ми следил мненията тук по времето на Спас Русев и груповия тролинг, който се изсипа към мен и още няколко човека. Както и да е.
Не, човек, на такива като мен - ач-кюпеци със скъсани джобове - не трябва да им се дава власт да решават каквото и да е, и това и казвам по-горе. И ти и аз познаваме такива хора, убеден съм. От онея, дето викат: "Бе, к'о толко па е тоя, и аз моа го върша. Дай ми ти на мен власт, да видиш".
Да, точно, както онова умрелото от "Армията" го затриха собствените му фенове реално. Една вреслива малка част, иззела си властта да говори от името на всички фенове на ЦСКА. Кога замяраха Лупи? Пост-фактум, нали? А "Спас плаща", помниш ли го? Ей, примерно Колев. Не го харесвам бе, човек за поста му в "Левски". Особено, когато го сравнявам с бай Наско. И поначало не го харесвам. Ама Колев е учил, той е доказал се администратор, човек на буквата и не ми е приятно да го пиша, но е нужен. Харесва ли ми или не, това е просто личното ми отношение. Субективно е. Или както Хубси. И него не го харесвам, но трябва да се остави. Защото е треньор от кариерата. Той няма да ни направи шампиони, но не е това важното. Важното е сигурност и спокойствие в съблекалнята. С горните изречения искам да ти обясня, че има случаи в живота, дето харесва ти или не, няма значение: хубаво ли ти е или не, а дали е правилно. Приеми го като правилния футбол - оня грозния, дето единия отбор се окопава прави положение и половина, вкарва гол и печели мача. Това общо взето ми е коментара за дивотиите, които се случват.
Стига да оцелее "Левски" сега, нещата ще се оправят. България е плен на хунтата, като "Левски". Ще закриваме ли държавата? Пардон, страната.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 21 май 2020 00:54

Погребвахте ни затривахте ни подигравахте се и се присмивахте. И през всичкото това време кво стана? Лудогорец шампион на България вече не знам колко години. Кога почнахте да спасявате Левски? Защо Левски трябва да бъде спасяван? 500 гроша? Сега ситуацията е такава.. Черепа избяга щото го подгониха но все още го обичате щото има пари, вируса влияе и всеки го използва за оправдание че не си е свършил работата.. Сираков президент, Батков легенда.. народа е с Левски и Левски е отбора на народа. Ок. Добре! Не е добре и не е Ок. Надявам се скоро да се подредят нещата при вас щото обичам футбол и Вечното Дерби е с такъв зарят дето няма да ми го предложи финал на CL, EK, WK и всичките там европейски и световни мачове и турнири.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Левски”