Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Soulen » 20 май 2020 09:18

Аз съм за да се приемат. Така или иначе щом Левски съществува в това си състояние, той винаги ще е зависим от мутрите. Лицемерно е да отказваш парите на Шиши, а да взимаш тия на Черепа.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 20 май 2020 09:27

Аз пък съм против - искам да се отървем от този порочен кръг, но това няма да стане ако стоим безучастни :!:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 20 май 2020 09:33

Хиляди хора в България са на заплата при Пеевски и майка му.
Едни от най-големите дарения към болници и медицински персонал са негови.
Едва ли ще има по-голямо лично дарение за ЛЕВСКИ от това.
В същото време всички знаем за репутацията на Пеевски. Изглежда сякаш ще хапнем за негова сметка с народни пари. Аз винаги смятам, че не е морално да си лицемер!
Изморен съм да ни бутат в лаЙната, да ни спасяват и да ни обещават високи цели. Изморен съм да ми пишат познати дали това или онова е морално действие.
Нека някой можеш и знаещ да предложи план как клуба да започне начисто и да се управлява от хора, които внасят членски внос! Да се добавят правила, които изключват организираните пиявици, които са в основата на икономическото разграбване на клуба и моралното му пропадане и да предложат няколко варианта на вноски за определен пакет акции. Според мен, всеки месец по 15-20 лв при брой, който за година да достигне около 700 000 души е достатъчен клуба да има икономически потенциал да се завърне в най-високото на българския футбол.
Бтв, ако ЛЕВСКИ спре да играе в Първа лига...първото ми действие е да си спра абонамента за диемите!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот damyanov1963 » 20 май 2020 09:33

modor написа:
damyanov1963 написа:То че ще участват и такива, които мразят Левски е ясно, но мисля че и те ще са раздвоени - едните ще са против отбора да получи тези пари, а другите ще са ЗА, за да кажат после, че нямаме морал.

Пуснах.

ОК
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 20 май 2020 09:46

1914.1902 написа:
MuFc1878 написа:Какви са опорните точки за деня? Кой ще даравя пари - Оги Доги, Лютви, Корнелия :P :lol: Ще изплатим борчовете към НАП за нула време 8-)

Бойко няма ли да дари? Все пак е бил на повече мачове от всички нас взети заедно.

Каква е разликата между двата Тулупа? Защо Тулупа от ДПС е по - лош от Тулупа от ГЕРБ? Защото е по дебел или по грозен? Защо искаме помощ от Мутрата председател, а от Шипи, не / не казвам, че трябва да я вземем/? За мен и двата Тулупа са двете лица на една и съща монета. Няма разлика между двамата, защото играят в един отбор. В момента чрез Мутрата все едно Шиши ни е министър председател. Имаме търпимост към единия но не и към другия.
Парите, които е дал Шиши не трябва в никакъв случай да се връщат обратно при него, защото той не ги заслужава. Трябва да се дадат за благотворителност, например за лечението на деца в чужбина.

Относно паметката на Божков ще кажа, че тя доказва, че Мутрата И финансиста на Домусчиев Горанов са знаели за големите печалби на Божков и са очаквали една част от тях да бъдат отклонени за Домус ТВ и кой знае още къде. Ако в началото закона е бил писан за някакви си 5 милиона, тази паметка доказва, че става въпрос за много повече пари и за тях е знаел наемателя на Домусчиев, който за мен е втория "Шиши". Всякакви приказки, че Горанов не е знаел големите печалби са откровена лъжа. Трябва каскета да се задейства и всеки да получи заслуженото си, а не за едните да бъде бухалка , а за другите защитен щит.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2020 10:09

Много рядко казвам добра дума за ПК (казвам все пак, де), но браво, че не се направи на SAVESTEN I MORALEN. Всеки един лев в касата на клуба е добре дошъл. Към moralnite i 4estnite: погледнете го така - това са вашите пари - ограбени от Шиши от вас, вашите деца, майки, бащи, приятели. Все едно, вие сте дарили, само че през Шиши, ок? Айде карайте си деня и не го мислете. Ако ли не, казах, кирките и вървете да рушите кабриото, понеже знаете от #koj е строено. Със здраве!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2020 10:21

Soulen написа:Аз съм за да се приемат. Така или иначе щом Левски съществува в това си състояние, той винаги ще е зависим от мутрите. Лицемерно е да отказваш парите на Шиши, а да взимаш тия на Черепа.

++

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 май 2020 10:21

Колкото радост са ни носили на терена, толкова срам и неадекватност извън него, уважаемите ни соц легенди с мислене застинало в 1975-та година. Бащичко да дава, а ние да сучем. Не е ясно и кой е дал право на Тити тире Лукойл всеки ден да се изказва от наше име?

Народът на “Отбора на народа” се впусна в безпрецедентна идеалистична и родолюбива кауза, истинска проява на гражданска съвест и инициатива. И в момента, в който това се случи, се явиха пионките на мутро-диктатурата, за да ни ударят в земята с “дарения” и “филантропия”, за да бъде ясно, че нищо в тази превзета територия не може и няма да бъде оставено некомпрометирано и незадушено под натиска на политико-икономическата мафия.

Настояваме ръководството да дари “дарението” за благородна кауза, а левскарите да се активизираме и да покрием сумата. И ще бъде ясен сигнал към обществото! Иначе този воденичен камък ще тегне над името и каузата ни вовеки. Свободен Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 май 2020 10:29

уважаемите ни соц легенди с мислене застинало в 1975-та година

Тея няма ли да се спрат с дебилните си декларации? Колко проЗД трябва да си в едно изречение да се изхрачиш на една плеяда спортисти, помогнали за славата на твоя клуб. Моронската част от феновете на ЦСКА си закриха клуба, сега и тея да не останат назад. Нека, бе!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 май 2020 10:32

Точно така. Налапайте хубаво хойта на спасителя 6i6i. Един ден много ще се срамуваме от тази си постъпка.

Разделяй и владей!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”