Този път разцеплението ще е огромно , масово робското племе се кефи на шиши .... едно към едно с тези тук които си предадоха отбора.
Парите ще се вземат според мен , а имахме шанс да почнем на "чисто" или поне да се опитаме !
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

modor написа:Управителният съвет на Тръст "Синя България" намира полученото дарение от фирма "Интръст" ООД за неприемливо. Смятаме, че приемането му е недопустимо и призоваваме ръководството на ПФК "Левски" АД да се откаже от него и да върне преведената сума на дарителя, а в случай, че той не желае да я приеме обратно – същата да бъде дарена за благородна кауза.
В момент, в който цялата синя общност дава буквално последните си средства, за да спаси любимия си клуб, и в който всички усилия са насочени към изваждането на клуба от политическите игри, които го превърнаха в заложник, приемането на мащабно дарение от спорна политическа личност компрометира усилията ни и борбата ни, като ни поставя и в поредна зависимост.
Браво,ако тава е вярно.............
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Тия пари няма да спасят Левски факт.
Шоуто продължава утре в 8 сутринта
Шоуто продължава утре в 8 сутринта
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Тия пари трябва да се върнат до последната стотинка или дадат за благотворителни каузи както казва Тръста, всички помним 2013 протестите срещу Шиши, когато беше назначен за шеф на ДАНС. Друго е излишно да се говори по темата за мен...
- LoveAndPeace
- Контакти:
Дарение не трябва да се връща. Каква е разликата между пари идващи от Пеевски и такива идващи от СЗ ? Моралните стожери дали ако се разболеят и стигнат до Пирогов ще се интересуват коя точно апаратура е купена с дарение от Шиши , че да не ги лекуват с нея ?
Kotooshu написа:Този път разцеплението ще е огромно , масово робското племе се кефи на шиши .... едно към едно с тези тук които си предадоха отбора.
Парите ще се вземат според мен , а имахме шанс да почнем на "чисто" или поне да се опитаме !
Стратегията разделяй и владей на тандема Борисов-Пеевски е винаги в действие в трудни моменти.
Останалото е въпрос на съвест, чест и достойнство, както и на стокхолумски синдром.
- metodito
- Контакти:
LoveAndPeace написа:Дарение не трябва да се връща. Каква е разликата между пари идващи от Пеевски и такива идващи от СЗ ? Моралните стожери дали ако се разболеят и стигнат до Пирогов ще се интересуват коя точно апаратура е купена с дарение от Шиши , че да не ги лекуват с нея ?
И аз съм на това мнение. Другото - саботирайте кабриото. Вие от кого си мислите, че е строено. Даже имам по-добра идея: да хващаме чуковете и да го разрушим.
vvessel написа:Нали се сещате, че адвоката на ДП не е бил случайно в Левски като част от УС. Мисля че бяха трима и двама от тях бяха свързани с Пеевски а един с ББ, ако не ме лъже паметта. Спомням си още преди 7-8 години ме бъзикаха разни чорбарчета, че ДП ни е собственик. И сега явно си пази собствеността. Уж дарява някакви пари. От единия джоб в другия. Но предвидливо изчака феновете да се изръсят.![]()
Не забравяйте какво каза Божков - каква е разликата от преди и сега. Кой седи в сянка и дърпа конците
А, аз мисля, че това е експеримент на извънземните. Не забравяй, че едно време имахме извънземни футболисти. Нещата са пределно ясни.
Тези пари приети ли са? Ползвани ли са? Или само е постъпило дарение. Дайте да изчакаме и да се разбере, какво ще се случи с тях.
П.П. ЛЕВСКИ е голям клуб и голяма страст, винаги ще го има!!!
П.П. ЛЕВСКИ е голям клуб и голяма страст, винаги ще го има!!!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Eдинственото сигурно е, че това ''дарение'' не идва случайно. Точно след като за пореден път преподаваме уроци по любов и пълним сметките на клуба, точно след като Наско Сираков излезе и заяви, че е готов да бъде тази обединителна фигура. След като Божков остави тиквата по долни гащи, сега явно и Пеевски е решил да излезе на светло, защото дарението не е през трети фирми или офшорки, а чрез директно свързана с него. Но той пък си прави ПР от началото на така наречената пандемия, така че това може просто да му е пореден ПР ход. Аз лично съм съгласен с доводите на metodite i loveаndpeace, но разбирам и всички останали. Моето мнение е, че ПК трябва да реши дали да приеме това дарение, защото само той е човека, който 24/7 е наясно с тежестта на всички аспекти и какво коства на клуба да премине през всичко това. Той е и връзката с феновете от 3 месеца насам и човекът, който взима всички решения.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard