vlong написа:Е ,Гонг мисля,че не е толкова фейк.Или и това е заразно?
Гонг е в ръцете на Домусчиев. Тук няма да видиш фейк новини http://www.dsport.bg
Оказа се истина това за милионите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Е ,Гонг мисля,че не е толкова фейк.Или и това е заразно?
vlong написа:А с каква цел е създадена ББР?Левски е спортен клуб,но и АД.Не съм спец,но в тази държава няма нищо невъзможно.Ето сега щели да създават Държавна петролна компания,това също сигурно го няма в белите страни?Щели да продават от 100 бензиностанции.Няма да се учудя,ако ги купят на изгодна цена от откраднатия ,,Петрол,,.Ето ти го и държавният стадион за новите.
Eminem написа:Това искане за заем от 100 млн. чупи всички нагломери! Аз лично не мога да си представя по-нагло и срамно действие! Това е изключително петно върху клуба! Колкото сз петнят името на клуба, толкова и тези нещастници с това искане! Всеки нормален левскар ще го хване срам! С хиляда на нула да ни бие някой аматьор, няма да ми е срам, колкото сега. Дори за скапаната ни държава ще е невиждано дъно ако се съгласи. Всичко ни е наред, та държавата ще дава милиони за частен клуб. Ами по тази логика, всеки може да си иска заеми. Ако даде на частен клуб, значи трябва да даде на абсолютно всеки, който иска.
Срам и позор! Лепнахте голямо петно на клуба!
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Google [Bot], tmanolov и 28 госта