Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 18 май 2020 22:31

vlong написа:Е ,Гонг мисля,че не е толкова фейк.Или и това е заразно?

Гонг е в ръцете на Домусчиев. Тук няма да видиш фейк новини http://www.dsport.bg
Оказа се истина това за милионите :shock:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 22:59

Това искане за заем от 100 млн. чупи всички нагломери! Аз лично не мога да си представя по-нагло и срамно действие! Това е изключително петно върху клуба! Колкото сз петнят името на клуба, толкова и тези нещастници с това искане! Всеки нормален левскар ще го хване срам! С хиляда на нула да ни бие някой аматьор, няма да ми е срам, колкото сега. Дори за скапаната ни държава ще е невиждано дъно ако се съгласи. Всичко ни е наред, та държавата ще дава милиони за частен клуб. Ами по тази логика, всеки може да си иска заеми. Ако даде на частен клуб, значи трябва да даде на абсолютно всеки, който иска.
Срам и позор! Лепнахте голямо петно на клуба!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 май 2020 23:11

Първо не мога да разбера тази дата-29 януари?Това явно е някаква стара идея,и сега някой я е изровил,и я претопля.
Кога са се срещали с Батков,тогава или сега?
И друго не мога да разбера,защо като се спомене заем,веднага се започва,че е просия,кражба,подарък от държавата?
Това е заем,който ще се връща.Ако заемът е подарък,то тогава всички бързи кредити са собственост на дядо Коледа.
За мен тегленето на кредит има логика,изплащат се неотложните задължения,и се купува така необходимото време.Нещата леко,полеко се стабилизират,с подкрепата на феновете,с очакваните спонсори,с разумна?фискална политика,с точните ръководители?мисля,че ще се получи.Веднага сигурно ще се започне-този ще краде,другият ще ги пръсне,третият ще ги проиграе.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 23:14

Заем се тегли от банка, не от държава!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 май 2020 23:23

А с каква цел е създадена ББР?Левски е спортен клуб,но и АД.Не съм спец,но в тази държава няма нищо невъзможно.Ето сега щели да създават Държавна петролна компания,това също сигурно го няма в белите страни?Щели да продават от 100 бензиностанции.Няма да се учудя,ако ги купят на изгодна цена от откраднатия ,,Петрол,,.Ето ти го и държавният стадион за новите.
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 май 2020 23:43

vlong написа:А с каква цел е създадена ББР?Левски е спортен клуб,но и АД.Не съм спец,но в тази държава няма нищо невъзможно.Ето сега щели да създават Държавна петролна компания,това също сигурно го няма в белите страни?Щели да продават от 100 бензиностанции.Няма да се учудя,ако ги купят на изгодна цена от откраднатия ,,Петрол,,.Ето ти го и държавният стадион за новите.

Между другото ББР даде 75 милиона на колекторска фирма с 2000 лв оборот и твърдят, че сделката е перфектна и ще спечелят 30 милиона от това. Но изглежда фирмата е на правилният човек, както и другите фирми на които са отпуснати заеми от ББР са на правилните хора (Пеевски и Вълка). Левски все още се твърди, че е в неправилните лица и затова няма да получат нищо. Това го каза лично еднокнижния и съм сигурен, че поне за това не е излъгал. Изглежда е приел насериозно мисията да ни закрие под предтекст, че ни спасява. Всяко едно негово действие от 10 години насам говори за това.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 май 2020 23:49

Няма нито една полза за държавата, няма как това да е нормално. Няма как да се намери логика в това искане. Само много нагъл и безсрамен човек ще поиска такъв заем, че и 100 млн.....

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 май 2020 23:53

При положение, че акциите са при един издирван престъпник, как дори и един лев би дала държавата? Все едно да даде на черепа едни 100 милиона. Ако дори стотинка му дадат, това ще абсурден парадокс, най-меко казано. :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 18 май 2020 23:58

Eminem написа:Това искане за заем от 100 млн. чупи всички нагломери! Аз лично не мога да си представя по-нагло и срамно действие! Това е изключително петно върху клуба! Колкото сз петнят името на клуба, толкова и тези нещастници с това искане! Всеки нормален левскар ще го хване срам! С хиляда на нула да ни бие някой аматьор, няма да ми е срам, колкото сега. Дори за скапаната ни държава ще е невиждано дъно ако се съгласи. Всичко ни е наред, та държавата ще дава милиони за частен клуб. Ами по тази логика, всеки може да си иска заеми. Ако даде на частен клуб, значи трябва да даде на абсолютно всеки, който иска.
Срам и позор! Лепнахте голямо петно на клуба!

Викам да си поемеш въздух и да се успокоиш. Тъпи идеи колкото искаш, но не идват от клуба. Ако те е срам от всеки човек, който е предложил нещо тъпо в полза на Левски, не знам как не си се самоубил още.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 май 2020 00:03

Аз съм напълно спокоен. Това петно ще се залепи на клуба. Кое не е ясно ? Не съм чул някой да се е самоубил заради това, че го е хванал срам от чужди действия.

Върни се в “Левски”