Наско Сираков: На мен не ми е обещано, че акциите ще ми бъдат прехвърлени
Попов не пееше ли друга песен вчера ?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
WPWW написа:А някой задава ли си въпроса, при положение, че цялото имущество и бизнесът на Божков и Попов са отнети, защо държавата не вземе по същия начин собствеността на "Левски" и я даде на легендитенали уж мутрата боко решава всичко еднолично/когато шефчето му пеефски е в почивка/, да го понатиснат за това.
Трябва някой да му каже. Не чакай това от бездомника с бебешкото лице и каскетаджията.
yagarr написа:Наско Сираков: На мен не ми е обещано, че акциите ще ми бъдат прехвърлени
Това беше в отговор на въпроса относно обещаните на Тити акции.
Интересни ще са следващите дни. На 20-ти играчите имат право да разтрогват заради неизплатените 3 заплати. Попов си чака писмения отказ от ББ за да си изпълни обещанието към легендите и по негови думи ББ е собственик. От другата страна ББ каза че няма да се занимава с акциите и прехвърли топката към Попов и Божков с твърдението че са те собствениците. Пълен цирк 

Пуяците(мъжките мисирки-журналисти) защо не се разровят дали в световния футбол има такъв прецедент - диктаторски режим, владеейки всички власти в дадена държава, да арестува/заточи собственика на футболен клуб, да присвои без съд и присъда всичката покъщина барабар с рамките на картините от стените, да запорира всичко и да остави случайно акциите на футболния отбор свободни. Как Фифа и Уефа процедират в случая на ниво неаматьорски футбол. Не влагам никаква аналогия. Само питам.
Разправата с Боби Михайлов не бе ли проба как ще реагират международните федерации по намесата във футбола (доскоро чувствителна тема за фифа) на управляващите към момента Българска държава? Що ли питам - моето мнение за расистките организации фифа и уефа го знаете.
Разправата с Боби Михайлов не бе ли проба как ще реагират международните федерации по намесата във футбола (доскоро чувствителна тема за фифа) на управляващите към момента Българска държава? Що ли питам - моето мнение за расистките организации фифа и уефа го знаете.
Случайно ли бе обезглавен българският футбол в лицето на Боби - връзката между футболния живот у нас с международните организации. Пътят за безчинства в нашия футбол бе разчистен.
В профилите на Гугутката и Младежа има сложени снимки с Наско Сираков, случайност ???? не мисла
Нека обаче да видим за какво става въпрос преди 6 години ------> https://www.nkp.bg/novini/poziciya-vav- ... raeva_110/
със следния завършек "За съжаление обаче високите спортни постижения не са гаранция за високи човешки ценности". Много интересно какво е променило мнението им или просто Наско е същия като Тити изтривалка в ръцете на Бойко Борисов, взима акциите води се президент като Йовов, а болният левскар спуска парашутист и цирка продължава. Дано не е така, ама като знаем в БГ какво е, не съм оптимист.

със следния завършек "За съжаление обаче високите спортни постижения не са гаранция за високи човешки ценности". Много интересно какво е променило мнението им или просто Наско е същия като Тити изтривалка в ръцете на Бойко Борисов, взима акциите води се президент като Йовов, а болният левскар спуска парашутист и цирка продължава. Дано не е така, ама като знаем в БГ какво е, не съм оптимист.

WPWW написа:А някой задава ли си въпроса, при положение, че цялото имущество и бизнесът на Божков и Попов са отнети, защо държавата не вземе по същия начин собствеността на "Левски" и я даде на легендитенали уж мутрата боко решава всичко еднолично/когато шефчето му пеефски е в почивка/, да го понатиснат за това.
Това с цялото имущество и бизнес на Божков и Попов са отнети е доста пресилено твърдение. Бяха му отнети дружествата в хазарта. Холдинг "Пътища" си е жив, здрав и непокътнат. Както още сума бизнеси на Божков за които се знае и за които не се знае. Божков имаше и има бизнеси в каквито се сетиш области тук. А злите езици твърдят, че само 30% от постъпленията на Божков идват от бизнес в България.
А за отнемането няма как да се случи. Както ти каза БХ те на Божков нищо не са отнемали - само са монополизирали този тип игри

NOMER14 написа:Пуяците(мъжките мисирки-журналисти) защо не се разровят дали в световния футбол има такъв прецедент - диктаторски режим, владеейки всички власти в дадена държава, да арестува/заточи собственика на футболен клуб, да присвои без съд и присъда всичката покъщина барабар с рамките на картините от стените, да запорира всичко и да остави случайно акциите на футболния отбор свободни. Как Фифа и Уефа процедират в случая на ниво неаматьорски футбол. Не влагам никаква аналогия. Само питам.
В интерес на истината навремето с Бернар Тапи и Марсилия станаха някакви подобни истории. Не знам доколко беше набъркана и политика, но то без нея не може. Така че не сме прецедент. А сигурно има и други в разните измислени държавици.
-
- Контакти:
danon написа:В профилите на Гугутката и Младежа има сложени снимки с Наско Сираков, случайност ???? не мислаНека обаче да видим за какво става въпрос преди 6 години ------> https://www.nkp.bg/novini/poziciya-vav- ... raeva_110/
Еми той и Наско не каза нищо смислено на въпроса от къде ще дойдат пари. За Тулупа говореше като за някакво божество. Това негова сваляне на тиквата не ми хареса въобще. Еми да каже Наско, че Божков и Попов са джиросали акциите на Борисов, утре желае за две минути Борисов да ги джироса на него, и да прави вече каквото ще прави. Обаче имаше едно разтягане на локуми колко е велик Борисов и молби към Божков да му даде акциите - нищо друго. Томислав Русев и други разни журналисти, уж големи левскари - и при тях едно боготворене на тиквата, едно натягане и нищо по същество. Абе в България да не е въведен култ към личността, а аз да съм го пропуснал тоя момент?!? Ако не е въведен, очаквам в близко време да въведат. Очаквам навсякъде да се появят портрети и паметници на тулупа от Банкя.