Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 май 2020 20:40

А и както се вижда има ефект от даряването, справка последните 3 месеца, клуба оперира с парите от нас, какъв по-голям кеф от това да си наистина пряко част от отбора буквално, нали това искаме, Левски да е наш, като искаме да е наш ще даваме, като не искаме да е наш, ще гледаме сеирите на спас русевци божковци и тоневци и тнт.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 май 2020 20:48

Blue_Blood84 написа:А и както се вижда има ефект от даряването, справка последните 3 месеца, клуба оперира с парите от нас, какъв по-голям кеф от това да си наистина пряко част от отбора буквално, нали това искаме, Левски да е наш, като искаме да е наш ще даваме, като не искаме да е наш, ще гледаме сеирите на спас русевци божковци и тоневци и тнт.

30 хил за два мача за СЗ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 май 2020 20:52

Blue_Blood84 написа:А и както се вижда има ефект от даряването, справка последните 3 месеца, клуба оперира с парите от нас, какъв по-голям кеф от това да си наистина пряко част от отбора буквално, нали това искаме, Левски да е наш, като искаме да е наш ще даваме, като не искаме да е наш, ще гледаме сеирите на спас русевци божковци и тоневци и тнт.

Нямате представа,но намирам някакво успокоение когато даря.Чист съм пред себе си,направил съм ,каквото зависи от мен ,и нямам терзания.Още от ерата на Батков се чудех защо не отворят сметка.Сега наистина се чувствам част от Левски,защото не съм от София ,и на мачове не ходя.Радвам се ,че с нещо допринасям.
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 май 2020 21:00

pomiqrat написа:

30 хил за два мача за СЗ.

Добре,ти като плащаш данъците,колко държавни търтея храниш?По същата логика спри да плащаш на държавата,ама не смееш.Опираме до философският въпрос-Кое е по-добре,да се страхуват от тебе ,или да те обичат?
Още от казармата го забелязах,ако си получил нареждане от двама стари-единият се държи с теб добре,а другият те тормози,винаги гледаш да изпълниш поръчката на този от който се страхуваш.
Сега имаш шанс да помогнеш на Левски,плюс това мачове няма,СЗ няма да получат нищо.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2020 21:50

Наблюдаваме последните дни на ББПП.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 14 май 2020 22:03

А, дано, ама надали!

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 14 май 2020 22:31

Дайте предложение как да се спасим от всекидневните телевизионни издевателства на Тити и Степан, които се изказват от името на левскарите, според мен те могат да изразяват позиция на организациите, които представляват или в лично качество. Левскарите винаги сме обичали свободата и не сме ходили под строй на мачове.
Имаше един виц, че на Бойко му бил изчезнал задника имало много лизачи около него и му го били изблизали, Божков обаче му го наби радостно, е че имаше и за Степанчо и Тити, който ближеха по това време.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 14 май 2020 22:39

Гледах Степан срещу Диков - ами комунистическото старче е тотално неадекватно. Личи си, че всичко е с политически оттенък.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 май 2020 22:44

W84me написа:Наблюдаваме последните дни на ББПП.

ББ ще има още един мандат!
Да се хванем на бас а?? 8-)
Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 14 май 2020 22:51

vlong написа:От вчера се засилиха коментарите,не смогвам да ги прочета.Анализи-икономически,спортни,морални,исторически,самоче много малко хора споменават най-важното в момента-парите.Онзи ден някой беше качил Бай Тошо-Решава който има пари.Ако искате да решите нещо ,давайте ,и го споделете тук,за да дадете стимул и вяра на следващите.Имаше един филм,,Предай нататък,,нещо такова,това трябва да се случи.Дай пари ,и зарази следващият,така може би ще стане ,,Синята лавина,,.Какво толкова е нужно-150 000 фена ли няма Левски,по 10 лв.?Спрете с разногласията,СЗ,Тръстове,Нкп.Никой няма доверие на никого.
Как ще ходим по селски поляни,и ще плащаме същите тези дългове,щом сега не можем?Сега 5 000 абонамента,а тогава по 10 000 човека,Хайде де.
ДА НЕ ИЗГАРЯМЕ ЮРГАНЪТ,ЗАРАДИ БЪЛХИТЕ.НУЖНИ СА ПАРИ ,ДАЙТЕ!
Един тук ме обвини,че съм се тупал по гърдите-булгар,булгар.Не,искам да ви вдъхна вяра,а и аз самият да получа,че не съм сам.
Затова ви обявявам,че след малко ще даря 1000(хиляда)лева.
ПРЕДАЙ НАТАТЪК!

Разсъждаваш правилно и наистина заслужаваш уважение. Има едно обаче........ще върна времето назад и ще се пренесем на Армията....много се чудех, след като боклуците оставиха клуба, вместо фалити и куп лъжи, защо не отвориха една сметка, да излезе бате Ицо, Любо, Паро ,Пената, хора които обичаме до полуда, зад тях да застанат Ганчев, Инджов, Манджуков, като хората с пари и да обяснят човешки, да дадат по един милион и да обявят, че искат да мобилизират цялата червена общност , да отворят една сметка и щеше да стане истинско чудо.Убеден съм! При лъжеца лупи събрахме около или над милион, а при такава акция щяха да са доста повече, но трябваше да бъде искрено и истинско. Лицата да бъдат обичани от феновете.Пиша това , защото при вас ситуацията е аналогична. Вместо Тити, арменеца и СЗ, ако излезнат Спасов, Сирака, Гибона и по-старите ви легенди, зад тях да застанат двама-трима сериозни бизнесмени, тогава недоверието нямаше да го има в болшинството от вас и може би над 80% от феновете щяха да дадат своята лепта за спасението на нещото, които обичат от деца. ое да звучи романтично, но това беше задължително. При евентуален провал, ок, излизат тримата с парите и казват: опитахме-нестана, отиваме на варианта с фалита и няма кой копче да им каже, а събраните пари от акцията да отидат до стотинка в нап и почване от нулата.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”