Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот шивача » 14 май 2020 18:40

theprideofplovdiv написа:Момчета, фен съм на Локо (Пд), знаете какво ни е отношението към чорбарите, обаче вашата ситуация е почти същата - те са с тире, вие с ГЕРБ/ДПС от 5-6 години насам.Ако в името на това да съществува Левски сте готови на тези огромни компромиси...помислете си добре.Истината е,че единствения човек, който може да ви спаси отново е Бойко/Пеевски и няма какво да се лъжем повече, нито Божков, нито Бойко ще остави Левски без зависимости.

това го казваш, щото вие сте НЕЗАВИСИМИ :lol: Бойко не ви ги води парашутистите един след друг. Даже и пари за стадиона не ви дава, вие си ги спестявате от банички :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 май 2020 18:56

Мисля,че фенове на ЦСКА-София,които приеха Литекс за ЦСКА,да не дават съвети тук.Не е коректно да даваш нещо,което нямаш.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 май 2020 19:04

Че, той Шивача никога не е бил припок.
Той си автентичен чорбар.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 14 май 2020 19:20

Всеки левскар да даде колкото може!

https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MVWep2NXFnA[/youtube]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 май 2020 19:57

От вчера се засилиха коментарите,не смогвам да ги прочета.Анализи-икономически,спортни,морални,исторически,самоче много малко хора споменават най-важното в момента-парите.Онзи ден някой беше качил Бай Тошо-Решава който има пари.Ако искате да решите нещо ,давайте ,и го споделете тук,за да дадете стимул и вяра на следващите.Имаше един филм,,Предай нататък,,нещо такова,това трябва да се случи.Дай пари ,и зарази следващият,така може би ще стане ,,Синята лавина,,.Какво толкова е нужно-150 000 фена ли няма Левски,по 10 лв.?Спрете с разногласията,СЗ,Тръстове,Нкп.Никой няма доверие на никого.
Как ще ходим по селски поляни,и ще плащаме същите тези дългове,щом сега не можем?Сега 5 000 абонамента,а тогава по 10 000 човека,Хайде де.
ДА НЕ ИЗГАРЯМЕ ЮРГАНЪТ,ЗАРАДИ БЪЛХИТЕ.НУЖНИ СА ПАРИ ,ДАЙТЕ!
Един тук ме обвини,че съм се тупал по гърдите-булгар,булгар.Не,искам да ви вдъхна вяра,а и аз самият да получа,че не съм сам.
Затова ви обявявам,че след малко ще даря 1000(хиляда)лева.
ПРЕДАЙ НАТАТЪК!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 май 2020 20:03

Пичове, как не ви е омръзнал този цирк вече? Какъв е смисълът от футбола в България, при положение че всички сме наясно как стават процесите?

Предвид финансовата и икономическа ситуация в България, просто е безумно обикновените фенове да бъдат подканвани от разни съмнителни индивиди да си наливат личните средства в една бездънна каца. Като погледна състоянието на спортната инфраструктура, на постиженията, на инвестициите и развитието в тази наука, идея си нямам как е възможно да се говори за 10ки милиони левове, за дългове и за какви ли не излишни неща. Къде е великата прокуратура, къде е Божият наместник Иван Гешев, както той се самоопредели, за да разследва систематичмата престъпна структура, която докара този спорт в България до сегашното положение? Отвратително нагло е, че отново се очаква нормалните хора да поемат бремето и да бъдат ограбени за пореден път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 май 2020 20:06

vlong написа:Имаше един филм,,Предай нататък,,нещо такова,това трябва да се случи.Дай пари ,и зарази следващият,така може би ще стане ,,Синята лавина,,.Какво толкова е нужно-150 000 фена ли няма Левски,по 10 лв.?Спрете с разногласията,СЗ,Тръстове,Нкп.Никой няма доверие на никого.
Как ще ходим по селски поляни,и ще плащаме същите тези дългове,щом сега не можем?Сега 5 000 абонамента,а тогава по 10 000 човека,Хайде де.
ДА НЕ ИЗГАРЯМЕ ЮРГАНЪТ,ЗАРАДИ БЪЛХИТЕ.НУЖНИ СА ПАРИ ,ДАЙТЕ!
Един тук ме обвини,че съм се тупал по гърдите-булгар,булгар.Не,искам да ви вдъхна вяра,а и аз самият да получа,че не съм сам.
Затова ви обявявам,че след малко ще даря 1000(хиляда)лева.
ПРЕДАЙ НАТАТЪК!

Много голям човек си!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 14 май 2020 20:15

Всеки има глава на раменете и може да помисли за себе си за тази кампания. Айде за вноските към НАП феновете помагахме, аз също дарих в урните, имам карта и въпреки това си взех билет, пратих смс-и, взех си официалната ни тениска още в началото на сезона. Ако не беше станало извънредното положение и ги имаше мачовете с публика сигурно и заплатите щяха да се платят, приходи от билети, дарения в урните, фен-магазина, ама не мисля че е нормално и морално феновете да събираме пари за заплатите на Насиру, Фалшименто, Алар и т.н, които 3 месеца са си лежали и сега си чакат парите по договорите... Сега се съберат например 1.5 млн. лв, ами след това ? Пак ли ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 май 2020 20:20

gkostadinov написа:Всеки има глава на раменете и може да помисли за себе си за тази кампания. Айде за вноските към НАП феновете помагахме, аз също дарих в урните, имам карта и въпреки това си взех билет, пратих смс-и, взех си официалната ни тениска още в началото на сезона. Ако не беше станало извънредното положение и ги имаше мачовете с публика сигурно и заплатите щяха да се платят, приходи от билети, дарения в урните, фен-магазина, ама не мисля че е нормално и морално феновете да събираме пари за заплатите на Насиру, Фалшименто, Алар и т.н, които 3 месеца са си лежали и сега си чакат парите по договорите... Сега се съберат например 1.5 млн. лв, ами след това ? Пак ли ?

Добре де,това така или иначе се е случило,ако не ги платим Левски фалира,това е.Изгониха ни собственикът,положението е необичайно и екстренно,Ние останахме тук,Ние сме в момента ЕДИНСТВЕНАТА НАДЕЖДА.Кой играл ,не играл няма смисъл да спорим.Ако не платим ,Умираме.Това е!
САМО ЛЕВСКИ!

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 14 май 2020 20:34

diplomat написа:Пичове, как не ви е омръзнал този цирк вече? Какъв е смисълът от футбола в България, при положение че всички сме наясно как стават процесите?

Предвид финансовата и икономическа ситуация в България, просто е безумно обикновените фенове да бъдат подканвани от разни съмнителни индивиди да си наливат личните средства в една бездънна каца. Като погледна състоянието на спортната инфраструктура, на постиженията, на инвестициите и развитието в тази наука, идея си нямам как е възможно да се говори за 10ки милиони левове, за дългове и за какви ли не излишни неща. Къде е великата прокуратура, къде е Божият наместник Иван Гешев, както той се самоопредели, за да разследва систематичмата престъпна структура, която докара този спорт в България до сегашното положение? Отвратително нагло е, че отново се очаква нормалните хора да поемат бремето и да бъдат ограбени за пореден път.

Обичаме си отбора (и то май най-много обикновените фенове) и няма да го заебем, дали ще успеем времето ще покаже, по-добре да опитаме отколкото да си кажем, защо да дам 30 лева като не знам къде отиват. Никой не ни кара на сила да го правим, който иска да дарява, който не иска-ДА НЕ ПРЕЧИ ПОНЕ. Както написаха, да не изгараме юргана, заради няколко бълхи. Тоя цирк ни е писнал на всички, но не го правим ние обикновените фенове тоя цирк, ние си защитаваме любовта, колко ще успеем, ще видим.

Върни се в “Левски”