Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 14 май 2020 10:04

От една страна са експертите, които доказват, че Левски е собственост на тиквата, от другата страна са мисирките Му, които всячески се опитват да ни излъжат, че това не е така и разните фенклубове и организации, които Му лапат и слагат. Правилно беше, че публиката не се политизира и не тръгна да защитава интересите на бизнесмена Божков, но плахата и уплашена позиция на степанчо и НКП бяха срамни. Тумора СЗ няма какво да го коментираме. Дай боже след единствената ни възможност - обикаляне на долните групи този тумор бъде унищожен. Властта ще се смени след някоя и друга година и дано следващите не забравят колко бяха предани СЗ на ГРОБ.
За нас е ясно. Надявам се да спрем тая мъка и да минем през долните групи. Без тирета, без припознавачески истории. Това е единственият начин да се отървем от зависимостите към Негово величество Тиквата
П. П. В биографията за Васил Левски, Захари Стоянов казва реплика, която е много актуална и за тази ситуация "Никому не се надявайте...... А, който ни освободи, той ще направи това за да ни подчини отново в робство"
Последна промяна от groti на 14 май 2020 10:12, променено общо 1 път.
110 години любов!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 май 2020 10:19

metodito написа:
mikata написа:Ще го търсим г-н Батков :cry:

Оф, човек, като видя да употребяваш "господин" пред името на някой помияр и нещо вътре ми се обръща.

Не разбра ли,че се ебавам с това г-н :roll:
Най-важното е Левски да е свободен от ББ и СЗ!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 май 2020 10:31

Каквато ни е държавата, каквито са ни лекарите и инженерите такива са ни и адвокатите, и законите, които тълкуват. Хвани единия удари другия. Пълен хаос. Всеки казва различно по казуса с акциите. Явно са единни и в съгласие само в подмазването на Мутрата "болен левскар".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 май 2020 10:35

groti написа:От една страна са експертите, които доказват, че Левски е собственост на тиквата, от другата страна са мисирките Му, които всячески се опитват да ни излъжат, че това не е така и разните фенклубове и организации, които Му лапат и слагат. Правилно беше, че публиката не се политизира и не тръгна да защитава интересите на бизнесмена Божков, но плахата и уплашена позиция на степанчо и НКП бяха срамни. Тумора СЗ няма какво да го коментираме. Дай боже след единствената ни възможност - обикаляне на долните групи този тумор бъде унищожен. Властта ще се смени след някоя и друга година и дано следващите не забравят колко бяха предани СЗ на ГРОБ.
За нас е ясно. Надявам се да спрем тая мъка и да минем през долните групи. Без тирета, без припознавачески истории. Това е единственият начин да се отървем от зависимостите към Негово величество Тиквата
П. П. В биографията за Васил Левски, Захари Стоянов казва реплика, която е много актуална и за тази ситуация "Никому не се надявайте...... А, който ни освободи, той ще направи това за да ни подчини отново в робство"

Абсолютно съм съгласен с теб !
Най - лошото за Левски не е фалита ... най лошото тепърва предстой - СЗ , под една или друга форма да "превземат" Левски , дали чрез тръста , тити и мити , новия "спасител" ... натам отиват нещата .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 14 май 2020 10:48

groti написа:От една страна са експертите, които доказват, че Левски е собственост на тиквата, от другата страна са мисирките Му, които всячески се опитват да ни излъжат, че това не е така и разните фенклубове и организации, които Му лапат и слагат. Правилно беше, че публиката не се политизира и не тръгна да защитава интересите на бизнесмена Божков, но плахата и уплашена позиция на степанчо и НКП бяха срамни. Тумора СЗ няма какво да го коментираме. Дай боже след единствената ни възможност - обикаляне на долните групи този тумор бъде унищожен. Властта ще се смени след някоя и друга година и дано следващите не забравят колко бяха предани СЗ на ГРОБ.

Всичко което сте написали е много точно и вярно , но има и една друга не маловажна подробност . И тя е че в каквито и долни групи да обикаля даден отбор , дълговете си вървят с отбора и все някога трябва да бъдат покрити ( ако отбора иска да запази своята идентичност ).Глазгоу Рейнджърс още изпраща дългове , заради които преди години бяха изхвърлени от професионалния футбол . Другите варианти са : 1. Нов отбор като ЦСКА 1948 или 2 . Някой друг отбор да си смени името и да се премести в София , а Тулупа да му даде стадиона на Левски и да се разпореди тоя отбор да започне направо от елитната група - Както стана с Чавдар ( Етрополе ) - сега ЦСКА - София ( София ) . Едва ли има левскар , който би приел някой от тези 2 варианта .

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 май 2020 11:53

Jock Palfreeman
16 часа · Публично
Господин Божков, тъй като Бойко отхвърли предложението Ви, с настоящото заявявам своята готовност да стана новият собственик на футболния клуб, познат като „Левски“.

Ще бъде тежка задача, но щом другите отказват да поемат тази отговорност, аз съм готов.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=28 ... 8642118029
Ебаси боклука е тоя :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2020 12:03

bsz1916 написа: Едва ли има левскар , който би приел някой от тези 2 варианта .

Иска ми се да съм убеден в това, но никак не ми се вярва. Ще се намерят и припознавачи, уви.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 14 май 2020 12:12

rhaegar написа:
bsz1916 написа: Едва ли има левскар , който би приел някой от тези 2 варианта .

Иска ми се да съм убеден в това, но никак не ми се вярва. Ще се намерят и припознавачи, уви.

Те се знаят - Младежа, Гугутката, Степан и останалата шайка покрай организацията София Запад, техните мисирки от КуДеВеПе с нашамареното Писателче, Хаджи Димитър Бойс, Цветарката и Олд Капитал Бойс, част от Ултра Варна и т.н да не изреждаме всички. Определено ще има и такива, които не членуват никъде. Ще са мнооого по-малко, в пъти по-малко отколкото при припозналите ганчевисти, но ще ги има. :roll:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2020 12:19

Въпреки масовата радост от това как ВБ го бил начукал на ББ, аз изобщо не съм щастлив, че документите са точно при премиера. Щото сега ББ ще се скатае и спокойно ще си изгради плана, разбира се мисирките няма да посмеят да го питат нищо по темата, а знайни и незнайни герои ще обикалят студиата да си дрънкат глупостите.
И като дойде подходящия момент, ББ ще цъфне на бял кон с някой нов "собственик" под предтекст, че това е най-отговорното решение за клуб като Левски, това е най-почтения и съвестен бизнесмен и каквото още там му напишат придворните режисьори. И пак ще си създаде образ на спасител и радетел за спортния просперитет, ще обере политическите дивиденти, докато за нас целия порочен кръг ще си продължи постарому. Ей това трябва повече да ни тревожи, а не кой на кого го начуква за сметка на любимия клуб.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2020 12:20

Тоя Хиндилян е крайно некомпетентен, не знае къде се намира. Божков го бил уговарял за протести, ми Бойко като ги вика за КОНТРАпротести що ходят? Като ги викат да бият журналисти, що ходят?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”