Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 16 мар 2024 22:48

gihuelo написа:
Red_Neck написа:Понеже се коментира и състава на изпълкома, никой не каза гък за избора на човека от квотата на клубовете - Димитър Георгиев.
За хората с къса памет, това е партньорът по танци на Борислав Михайлов в прословутото дансинг изпълнение с Преслава и негов кумец. :)))
Още веднъж, честито!

Петима са от предходния Изпълком - Атанас Фурнаджиев, Михаил Статев, Румян Вълков, Даниел Панов и Димитър Георгиев.
Николай Изов е бившия ректор на НСА които излезна в пенсия , но го нагласиха тук.
Има двама кметове на ГЕРБ -Даниел Панов и Калин Каменов.
Николай Андреев - човек на Шиши и главен изпълнителен директор на Виваком.
Мила Христова - член на комисия в БФС.
Любомир Пейновски - човек на Киро и шефче в КРИБ.
Николай Лазаров - юрист има едни афери за усвоени пари с Кирчо и Кокорчо .

Изобщо избрана сган :)
Не знам рогите защо са толкова радостни след като нищо хубаво не се очертава за тях ( и за нас важи същото)
Единствената им утеха е че Барбатов не спечели . Аз лично си мисля че при Бербатов щяха да са по-добре ,защото Стилиян Петров щеше да е вътре , но нека се радват :)

Всяко говедо с повече от две гънки го знае но предпочита да мучи в един глас със стадото, иначе ще го нарочат за черното говедо.
Изключвам тези които са си тъпи по дефолт (тук си ги знаем кои са (тип фотографи или на градус)).
;-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2024 23:11

honda написа:
peliforewer написа:Хонда..
Говорих преди минути със собственик на ПФК - и го попитах защо избрахте Гонзо, а не Касабов или Бербатов. Отговора беше - "Касабов си гледаше международния отдел ,нито го знам ,нито съм имал контакт с него. Защо Гонзо - ами ,ако имам нужда от него и му звънна , знам че ще ми вдигне във всеки един момент и ще направи каквото зависи от него. Няма клуб ,който да е поискал от него подкрепа и да не я е получил. Бербатов- на мен не ми вдига телефона, какво остава за някой аматьорски клуб.."
Всички гласували за Гонзо трябва да имат обяснение пред феновете защо пред Бербатов са избрали Иванов, Касабов не го броя поради възрастта му, проблема с говора и най-същественото, че е в БФС от 1995г. и щом още е там значи е съгласен с работата която е вършил БФС.Този конгрес няма да успокои феновете и БФС много скоро ще разбере каква грешка е направил, по стадионите ще се чуват доста нелицеприятни скандирания.Колкото до работата на Георги Иванов в БФС, той беше привлечен там за да поема критиката на медиите след срещите на националния отбор и да брани Боби и беше като един Матросов на амбразурата. Хонда...
Между другото много лошо впечатление ми направи Бербатов с опита му да говори на английски - ами определено английския му е много слаб за човек ,който над 10 години е живял в страни в които английския език е официалния език. Явно за 10 години не е научил езика и е ползвал преводач( няма лошо)
Признавам си, че не говоря английски за да оценя до каква степен го е усвоил Бербатов, но често го канят в английски медии да коментира футболни срещи, явно не му е толкова лош английският и познава материята футбол.Трябва да се има предвид, че вчера по време на изказването си беше много развълнуван, но това което каза на български беше много силно и не му беше написано. Предполагам, че Бербатов говори и немски.За Гонзо съм почти сигурен, че знае френски и турски, все пак е живял по тези държави :) .

Първо президента на БФС се избира от клубовете,а не от феновете. При положение,че практически половината от всички фенове на футбола у нас са привърженици на Левски ,едва ли подкрепата ,която Бербатов има сред феновете е над 50%. Аз лично съм си казал мнението -за мен президент на БФС не трябва да бъде бивш професионален футболист ,а човек със съвсем друг профил. Поне така е във водещите федерации. За мен М.Касабов се справяше много успешно с неговия ресор. Всички видяха с очите си какво е отношението на УЕФА и ФИФА към Б.Михайлов. Най-вероятно никога вече БФС няма да има тези позиции в УЕФА каквито имаше по времето на Б.Михайлов и М.Касабов.
Като сте толкова много загрижени за развитието на българския футбол, защо не кажете на ГГ/ВП ,че не искате в любимия ви отбор да играят чужденци, да играете само със собствени юноши. Сигурен съм,че ще са мнго щастливи да изпълнят желанието ви.
На всеки човек близко до футбола беше ясно,че т.н. кандидатура на Бербатов и екипа му нямаше за цел да помогне на българския футбол ,а беше опит да бъде овладян БФС . След като Бербатов толкова иска да помогне на българския футбол и да преподава опита си и познанията си( те са безспорни) на подрастващите, защо отказа поканата да работи в БФС с ресор точно ДЮШ?
Практически всички ПФК бяха срещу Бербатов. На всеки му беше ясно ,че програмата му е чист популизъм и няма как да бъде реализирана. ( няма как да бъде променен трансферния правилник, няма как Бербатов лично да работи с всички юноши( би било супер ,но е невъзможно) , изключително трудно държавата или общината може да помогне на даден клуб ( все пак има много по-важни неща ) ). На всеки беше ясно ,че е опит на ЦСКА-София да овладее БФС, затова всички скочиха срещу Бербатов.
Кажете си направо ,че въобще не ви е до българския футбол. Вие от много време не разчитате на български футболисти. Вие се надявахте до контролирате СТК и най-вече съдийската комисия.

Това е поредният ти популистки и глупав коментар, ЦСКА чрез Бербатов искал да овладее българският футбол, ти в ред ли си.Последните 30 години хора много свързани с Левски управляват футбола и го докараха до това да се радваме, че ще играем с Танзания.Следващите 20 години отново легенда на Левски ще води БФС, защото така са решили Системата и Статуквото.Значи Батето, Боби, на когото синът му получава голяма заплата доста години от Левски без да играе и Гонзо не са били вредни за българският футбол защото са свързани с Левски, а Бербатов който като юноша е бил в ЦСКА, но после винаги е показвал някаква дистанция спрямо Армията е щял да помага на ЦСКА да завладее футбола в България.Хонда ти си абсолютен ДЕМАГОГ, след версията, че Гонзо вдигал телефоните и помагал на всички клубове, а Бербатов не, следващата е, че Бербатов щял да овладее БФС в полза на ЦСКА и затова всички клубове гласували за Гонзо.Само да ти спомена, че няколко професионални клубове още преди конгреса заявиха открита подкрепа за Бербатов, пак манипулации и лъжи от твоя страна.Мисли трета версия, тази не струва.Накрая да вметна, сивият кардинал на БФС, Борислав Попов, обвини един делегат, че прави предизборна агитация за определен кандидат президент без човекът да е споменал име, а не беше ли нагла предизборна агитация раздаването на книгата на Гонзо на всички делегати участващи на конгреса при регистрацията, явно хората от БФС предварително спонсорираха Гонзо като му изкупиха книгата, която явно е залежавала в складовете на някоя печатница.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2024 23:21

Днес в Разград съдията Георги Давидов и този на Вар, Сватбата, показаха колко може да си нагъл когато свириш мач на Лудогорец, при 3-0 за Лудогорец свириш дузпа за тях и подминаваш удар в главата на вратаря на Локо Сф който случайно не го уби.Ако имаш малко достойнство не даваш дузпа, а жълт картон на нападателя, ако правилникът ти позволява да свириш дузпа следва задължителен червен картон за нападателя.През времето когато на Любенов му вадиха езика и се чудеха как да му спрат кръвта от сцепената глава, нападателят на Лудогорец се усмихваше около дузпата и държеше здраво топката за да си вкара поредния гол.
Последна промяна от peliforewer на 16 мар 2024 23:43, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 мар 2024 23:39

Ако свалиш тъмночервени очила ще е много добре за теб.
Това, че вратаря прави нарушение, след което получи тежка контузия, къде точно е грешното отсъждане на съдията?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2024 23:52

Dust написа:Ако свалиш тъмночервени очила ще е много добре за теб.
Това, че вратаря прави нарушение, след което получи тежка контузия, къде точно е грешното отсъждане на съдията?

Описал съм много добре, но ти като неутрален пак не си схванал, ако има нарушение на вратаря, има и много опасна игра на нападателя, вариантите съм ги описал.Ако Любенов беше починал, Лудогорец пак ли щяха да си бият дузпата и всичко да е по правилата.За твое сведение, тази вечер Любенов ще остане в болницата в Разград за наблюдение.
W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 мар 2024 23:54

Правилата на играта не се отсъждат по сантименталност.
Вратаря прави нарушение в следствие на което получава тежка контузия, съдията какво трябва да отсъди?
Не ми отговаряй, зная ти отговора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 мар 2024 00:02

peliforewer написа:Днес в Разград съдията Георги Давидов и този на Вар, Сватбата, показаха колко може да си нагъл когато свириш мач на Лудогорец, при 3-0 за Лудогорец свириш дузпа за тях и подминаваш удар в главата на вратаря на Локо Сф който случайно не го уби.Ако имаш малко достойнство не даваш дузпа, а жълт картон на нападателя, ако правилникът ти позволява да свириш дузпа следва задължителен червен картон за нападателя.През времето когато на Любенов му вадиха езика и се чудеха как да му спрат кръвта от сцепената глава, нападателят на Лудогорец се усмихваше около дузпата и държеше здраво топката за да си вкара поредния гол.

Не гледах мача, а само клипа на ситуацията в сайта.
Напълно съм съгласен с тебе. Отврат. Зорлем ни правят расисти.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 мар 2024 00:03

Dust написа:Правилата на играта не се отсъждат по сантименталност.
Вратаря прави нарушение в следствие на което получава тежка контузия, съдията какво трябва да отсъди?
Не ми отговаряй, зная ти отговора.

Стражът на Локомотив София Александър Любенов е със счупена скула и комоцио след тежкия сблъсък с Квадво Дуа в началото на втората част на двубоя срещу Лудогорец.

Вратарят на "железничарите" пострада след удар в главата, при който на дясната му вежда се отвори аркада. Негов съотборник пък веднага му се притече на помощ и провери дали си е глътнал езика. Все пак Любенов бързо получи медицинска помощ и бе свестен.

Любенов е бил закаран в болницата в Разград, където му е направен преглед, установил състоянието му. Тепърва предстоят и други тестове. Вратарят ще остане да пренощува в болницата.
Знам те , че четеш Правилника като Дявол Евангелие.
W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 мар 2024 00:09

Вратаря прави нарушение в което пострада тежко, какво неясно има?
Съдията какво трябва да отсъди.
Последна промяна от Dust на 17 мар 2024 00:17, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 мар 2024 00:16

Dust написа:Вратаря прави нарушение в корто пострада тежко, какво неясно има?
Съдията какво трябва да отсъди.

Остави съдията. Говорим за смеещия се чужденец. Него правилникът и резултатът не го задължават да вкара дузпата.
Нали сме все още на тема Конгрес. Помните ли как Боби довърши мача с германците в София, защото той не помни.

Върни се в “Левски”