Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот korteneca » 03 юли 2016 14:01

mikata написа:Ако се вземат новите Диаби,Махмудов,Менголо, Нар и много други такива, по-добре да не идва никой :idea:

Ами Жужо го е казал, но "цесекарчето" е пропуснал да го спомене като е наблегнал на интригата.

„Не искам да коментирам - колко футболисти търсим и на какви постове. Имаме набелязани играчи, които в момента проучваме. Евентуалните им трансфери обаче все още са далеч, защото в момента не преговаряме с нито един конкретен човек. Още сме на етап гледане. Селекцията е отворен процес, а ние не търсим количество, а качество“, разкри Жужо

Според него Жуниор Мапуку е много далеч от трансфер на „Герена“ и никога не е бил близо до Левски
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 юли 2016 16:50

Люпко: Селекцията в Левски приключи
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/liup ... chi-386161
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 юли 2016 20:08

Деса, Пиргов, Чворович и Аниете. Четирима нови преброих. Колко ни напуснаха - не съм. Ако някои ги е следил да каже, ако желае разбира се. Но не ми се вярва да нямаме повече нови. Това би било най-странната ни селекция в историята според мен. Все едно нямаше такава някакси, хем чакаме нещо, а накрая всичко свършило... То по време на първенството идват повече, а лятната селекция винаги е по-сериозна и голяма, а и се завръщаме в ЕКТ сега.... Странна работа.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 юли 2016 20:13

Ами напускащи са братята Цоневи, Бедоя, Карнер и евентуално Менголо.
Според мен Менгелето не трябва да го гонят насила, като нищо може да излезе по читава опция за едният фланг от Нар.
А ако вземем да минем 1-2 кръга в Европа, току сме успели да вземем трансферна сума за него ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 юли 2016 21:24

Менголо и Бурабия не стават за чеп за зеле. Не говоря като спортни качества. Те са трън в гьза тея. Само мухи в главата им и на двамата. Не ни трябват такива. Трябват ни мъже като Роман, Йорга и Мечката. Играят за отбора, не мрънкат, дисциплинарни и най-важното - професионалисти. Тея - Менголо и Бурабия - са някакви лигльовци, развалена работа - като Рабех. Колкото и талант да имаше този, толкова и прост беше. Да не говорим, че Менголо и в тактическо и в техническо отношение е тотал щета. Не подава и знае да бяга в една посока. Тоя Нар също е такъв май. Аз не знам да е преодолял някой ек на ек. Някакви безсмислени финтове и не подава. Но той е млад, може да се научи. На 21 все още се управлява. От това, което видях Петрович му дава повече свобода и позиция по към центъра. Все пак наистина на 21г. е нормално да правиш грешки - да не подаваш, да речем. Бе сякаш има талант в него, ама трябва да се работи с него.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 юли 2016 00:01

metodito написа:Менголо и Бурабия не стават за чеп за зеле. Не говоря като спортни качества. Те са трън в гьза тея. Само мухи в главата им и на двамата. Не ни трябват такива.Тея - Менголо и Бурабия - са някакви лигльовци, развалена работа - като Рабех. Колкото и талант да имаше този, толкова и прост беше...

Не съм съгласен с частта за Рабех.

Не простотията,а характера му попречи,арабите трудно се аклиматизират в Европа и като цяло с начина на живот тук.Изкушенията са много големи,особено ако си добър в това,което правиш,както беше той.България беше,е и ще си остане рай за паралии - хубава храна,прекрасна природа, евтин алкохол и наркотици и п***и,прости и много златотърсачки - к**отрошачки.

Рабех беше изключителен футболист, мощ, сила и бързина, все качества за МЕГА добър централен защитник. По онова време лягах и ставах с Левски и бях запознат с доста неща, с много хора си говорех и мога да кажа всичко друго,но не и че Рабех беше прост! За мен е най-добрият централен защитник,който Левски е имал в последните 10 години,беше и в страхотна възраст 24-25 годишен( Дриймтийма беше нещо друго, Топузаков и Томашич бяха много голям тандем,макар и да не бяха чак такива таланти).Да,Рабех беше нешлифован ДИАМАНТ...за съжаление си остана и такъв,а към днешна дата кой знае къде търка скамейките в Близкия Изток или Африка...

Беше си "режимлия" - ама хем пиеше, хем играеше като звяр. Гарата беше същия изрод. За мен тогава проблем беше ръководството, стара българска поговорка е,че кучето скача според тоягата, тогава Наско и Мъри го докараха,а инж.Иванов и Машиниста го наследиха.Последните двама съсипаха не една и две футболни кариери.

п.п. Сещайки се за Рабех се върнах назад в дните и ми стана приятно - сетих се как през 2008/09 въпреки всички управленски катаклизми напук на всичко и всички станахме шампиони не с толкова футболни качества,колкото с борба,воля за победа и битка до края.Не ме разбирайте погрешно, в оня отбор имаше толкова футбол и талант,спомням си и как на 09.05.2009 бихме чорбата, ах, колко сладка победа и точно на Деня на победата,всички в сектора обезумяха.Много сладка титла, целият този сезон ще ми остане в съзнанието.В съзнанието ще ми останат още и ТОНОВЕТЕ голови положения,които се създаваха всеки мач,но нямаше кой да вкара.Спомням си,че когато Гарата дойде на следващата година,точно тук в този форум написах,че с Гарата сезон 2008/09 в ЕКТ щеше да изглежда по друг начин.За съжаление във футбола 1 година е адски много време.

Та,така...Размисли и страсти за едно по-добро футболно време за клуба ни.

Поздрави!
Последна промяна от eelche на 05 юли 2016 00:24, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 юли 2016 00:12

Player написа:Деса, Пиргов, Чворович и Аниете. Четирима нови преброих. Колко ни напуснаха - не съм. Ако някои ги е следил да каже, ако желае разбира се. Но не ми се вярва да нямаме повече нови. Това би било най-странната ни селекция в историята според мен. Все едно нямаше такава някакси, хем чакаме нещо, а накрая всичко свършило... То по време на първенството идват повече, а лятната селекция винаги е по-сериозна и голяма, а и се завръщаме в ЕКТ сега.... Странна работа.

Нормално, паузата е само 1 месец. Зимната е 3 месеца.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2016 11:17

Проблема в центъра на защитата може да се окаже сериозен.
Да ги питаш, що се разделихме с Карнер, трудно може да ни се даде адекватен отговор.
Гониш играч, само когато имаш взет негов заместник, инак работата става като приказката - "Каруцата пред коня".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2016 11:32

eelche написа:
metodito написа:Менголо и Бурабия не стават за чеп за зеле. Не говоря като спортни качества. Те са трън в гьза тея. Само мухи в главата им и на двамата. Не ни трябват такива.Тея - Менголо и Бурабия - са някакви лигльовци, развалена работа - като Рабех. Колкото и талант да имаше този, толкова и прост беше...

Не съм съгласен с частта за Рабех.

Не простотията,а характера му попречи,арабите трудно се аклиматизират в Европа и като цяло с начина на живот тук.Изкушенията са много големи,особено ако си добър в това,което правиш,както беше той.България беше,е и ще си остане рай за паралии - хубава храна,прекрасна природа, евтин алкохол и наркотици и п***и,прости и много златотърсачки - к**отрошачки.

....

Та,така...Размисли и страсти за едно по-добро футболно време за клуба ни.

Поздрави!

Употрeбих грешната дума. "Глупав" трябваше да използвам. И ще обясня защо мисля така. Това момче имаше невероятен талант. Не мога да кажа, че беше по-добър от един Топузаков, щото съм националист и предпочитам българското, ама... Ако Рабех имаше професионализма и моралните качества на Топчо, той щеше да е днес в топ-отбор от някое от големите първенства, но гъз-глава затрива. Отстрани изглеждаше, че Рабех постига всичко с някаква лекота, докато Топчо го постига с много труд и постоянство. Толкова много футболисти има като Рабех. И е вярно, че работеше също много - личеше си. Но... да ти е дала природата талант и ти да си го направиш така си е чиста и неподправена глупост. Веднага се сещам за хора, като Гришо, като Божинката, и още и още...

Да се отдам и аз на спомени. Помните ли какво маи-гери игра на оня бразилец с азери ли бяха онея. Тоя щеше да ни вкара гол - 100 про. Рабех обаче му показа, че не трябва така... :mrgreen: Много харесвам дефанзивните позици и особено тая на централния защитник. Не харесвам грубостите, но понякога обстоятелствата го налагат. Това си беше брутален кик, но може би именно с него се класирахме напред.
Да ги питаш, що се разделихме с Карнер, трудно може да ни се даде адекватен отговор.

А като си помисля, че Де Ноойер беше следващият... lol!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 юли 2016 11:48

metodito написа:

А като си помисля, че Де Ноойер беше следващият... lol!

Де Нойер го гонеха само едни разбирачи тук, от форума...

Върни се в “Левски”