Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот GA_ veliki » 26 юни 2015 22:01

Cooler написа:Да, тоя Бранеков едва ли ще рита за нас, обаче къв е тоя офис кви са тея преговори всеки, който излезе от там бяга като опарен. Гонзо да не им предлага по 1000лв :shock:

бруто :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 юни 2015 22:02

Националът Христо Златински може да се озове в Левски. В петък стана ясно, че той не попада в плановете на Лудогорец и може да си търси отбор.

Треньорският щаб на Левски познава прекрасно качествата на полузащитника. в Разград Стойчо Стоев и асистентът му Явор Вълчинов работеха с юношата на Пирин. Нещо повече в онзи период Златински беше титуляр и дори вкара важни голове в Лига Европа под ръководството на Стоев.

На "Герена" търсят подобен тип футболист, тъй като договорът на Владимир Гаджев изтече и той си търси отбор в чужбина. Юношата на "сините" заяви че на 99 % няма да остане в Левски.

Интересно е да се отбележи, че Гаджев и Златински са съотборници в националния отбор. Първият е със статут на твърд титуляр, а вторият е по-скоро негова резерва.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юни 2015 22:06

Как си и знаех, че някоя медия веднага ще прати Златински при нас :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 26 юни 2015 22:09

Тази новина колко е скалъпена не е истина, никой не знаеше че търсим заместник на Гаджев и че Златински е бил титуляр при Стойчо в Лудогорец. Гонг много свалиха нивото, много. А пък ако случайно е истина, все пак ще преговаря с Гонзо 8-)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 26 юни 2015 22:10

Дано Златински дойде. Не знам откога не сме имали добър изпълнител на преки свободни.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юни 2015 22:19

С.С. със сигурност го иска, това е инфо 100% вярно, въпросът е вече парите и офертите от чужбина.

За Бранеков Гонзо му предложил 2000 евро. В Локо взимал 4000 евро.
Сега отива на проби в Шотландия.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 юни 2015 22:48

MagicMoments написа:Относно Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена.Та ние сигурно и Менди ще искаме,нищо че на микрофона след едно дерби се дере на най-популярния рефрен от агитката на ЦСКА.Сигурно и Стойчо Младенов ще искаме за селекционер,тоя Гонзо нищо не може да привлече.Дори и да е така спрете да го плюете,Вие не сте никакви фенове на Левски,Вие сте фенове на титли и купи,също като ония,които се молят на Господин Ганчев и Господин Божков да им поеме отбора и които са готови на сливания с Литекс,Локо София стига и стига да са в А група,и въпреки,че ще бъдат с чужд лиценз и дружеството им ще фалира и ще ощети държавата с 11 милиона,ще си припознават 31 титли,полуфинали,марки харизми.При толкова дългове от страна на Левски към държавата и примера на ЦСКА не смятам,че е удачно да се реве за трансфери,но пък Кой ? знае,скоро могат да почнат да се привличат Брута,Турета с по 50 000 заплата и тука ще се пише как ще ставаме шампиони и като дойде сметката ще се търсят схеми и ще се говори за морал и достойнство.

Брей мама му стара, готов си на черното - бяло да кажеш, само да защитиш Гонзо. Това, че искаме Левски да е там, където му е мястото - на върха, не означава, че сме фенове на титли и купи. Ако държиш, дай да преброим кой от нас двамата е посетил повече мачове на отбора от втората шестица през миналия шампионат - аз си пазя и билетите, за да никога да не забравя срама, който Батков и Гонзо ни докараха... Левски да се бори за оцеляване.
И как пък самостоятелно реши, че "Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена". Аз като гледам резултатите от анкетата, Бранеков е много по-желан на Герена от твоя идол - бат Гонзи.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 26 юни 2015 23:15

futbolqga написа:
MagicMoments написа:Относно Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена.Та ние сигурно и Менди ще искаме,нищо че на микрофона след едно дерби се дере на най-популярния рефрен от агитката на ЦСКА.Сигурно и Стойчо Младенов ще искаме за селекционер,тоя Гонзо нищо не може да привлече.Дори и да е така спрете да го плюете,Вие не сте никакви фенове на Левски,Вие сте фенове на титли и купи,също като ония,които се молят на Господин Ганчев и Господин Божков да им поеме отбора и които са готови на сливания с Литекс,Локо София стига и стига да са в А група,и въпреки,че ще бъдат с чужд лиценз и дружеството им ще фалира и ще ощети държавата с 11 милиона,ще си припознават 31 титли,полуфинали,марки харизми.При толкова дългове от страна на Левски към държавата и примера на ЦСКА не смятам,че е удачно да се реве за трансфери,но пък Кой ? знае,скоро могат да почнат да се привличат Брута,Турета с по 50 000 заплата и тука ще се пише как ще ставаме шампиони и като дойде сметката ще се търсят схеми и ще се говори за морал и достойнство.

Брей мама му стара, готов си на черното - бяло да кажеш, само да защитиш Гонзо. Това, че искаме Левски да е там, където му е мястото - на върха, не означава, че сме фенове на титли и купи. Ако държиш, дай да преброим кой от нас двамата е посетил повече мачове на отбора от втората шестица през миналия шампионат - аз си пазя и билетите, за да никога да не забравя срама, който Батков и Гонзо ни докараха... Левски да се бори за оцеляване.
И как пък самостоятелно реши, че "Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена". Аз като гледам резултатите от анкетата, Бранеков е много по-желан на Герена от твоя идол - бат Гонзи.

+1914
Батков си тръгна, когато и Гонзо си тръгне това ще бъде най-големия празник за всички левскари след 100-годишния юбилей.
трябват професионалисти с ясна визия за бъдещето, посредствениците далеч от Левски!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юни 2015 23:59

Лично за мен и този прозорец отива по дяволите. Не ме интересува къде е играл Бранеков - ако ще в Диарбекир да е играл. Не знам нещо да е псувал "Левски" или нещо подобно - поправете ме, ако не е така. Всеки знае Петев защо се случи така с него - няма нищо общо с това, че бил от ЦСКА, а и се оказа смешен треньор.

Та, думата ми е за това, че Стоев отново търси офанзивни играчи! :evil: Еми, сори, ма нема да стане така! Крило ще вземат, Топспорт спекулират за още едно крило, което въобще не ме учудва. Сега "Гонг" пишат за Златински, като заместник на Гаджев. Нищо чудно и да са прави, а ние имаме не просто заместник на Влади, но и по-добър от него на тази позиция - ПРОХАЗКА! Но защо да се търси бек, нали има Прохазка.... :evil: Дано това в Гонг са си го изсмукали от пръстите - че щял да е заместник на Владо. Иначе нищо против момчето, но определено му липсват качества, сравнен с Гаджев. Иначе, че е работлив, работлив е, но е рисков играч, по-бавен е е от Владо и играе по-нечисто. Целият отбор страда, заради това, че Прохазка е в защита. Защо взеха сръбчето от село, да бяха записали Роман за втори вратар... Нямам думи! :evil: Между другото, ако пък това с хода на сезона се окаже партенка на Гонг - че Златински ще е дефанзивен халф - значи Гонг окончателно е станал като сайта си. Но не ми се вярва. Поне вече Гонзо си има дружка по акъл! :evil: Имаш готови хора за средата - братята - определено играят по-чисто от Христо, и са по-бързи. Това, което им липсва е опита (не, не е малко). Имаме готово крило - Мисяк. Нали нямало пари, нали свивали бюджета. И как да стане?! Разхищенията продължават. Следващия път, като дарявате пари, поне ще знаете къде отиват - за заплати на ненужни футболисти, чието присъствие в отбора е излишно (не употребявам думата "некадърници", защото нито сомалийчето, нито Златински са некадърници - просто не са нищо по-собено от второразрядни футболисти)!

Върни се в “Левски”