Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
СМС от В.Б.: "Сашо, щом ББ не иска, да ги оставим в Левски, и той да се оправя после нали е най-големият фен. "
Не се напрягай , да мислиш ... трудно е !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

rebelheartous написа:P_Panov написа:rebelheartous написа:Сашо Диков се бута между шамарите и си проси да го причакат някъде сини ултраси и да му нашокат канчето.
Какво ти е виновен Диков?
Черепа на крака ли да ги носи на ББ?![]()
![]()
![]()
Добър ход е това да ги прати по журналист и то устат като Диков.
За Черепа е добър ход, за Диков не е много cool да те правят на гарван от Уинтърфел.

Стига вече изцепки от приматите на нкпсз....
halaha написа:Г-н Черепа направи един доста добър ход от своя гледна точка. Сега може джиросаните акции с името на Бойко Методиев Борисов да седят в офисите на Левски, докато не почнат да ни съдят футболисти, не дойдат месечните сметки, почнем мачовете. Стъпка по стъпка ще отидем все по-близо до фалит и единствения, който ще може да направи нещо ще е Тулупа. Така ако клуба фалира ще е изключително той отговорен (този път официално, без да бъде прикривано от други хора). Ако вземе акциите пак ще е изключително той отговорен, какво ще се случва и защо се е случило.Ще излязат и спонсори които са готови на спонсорират при бъдещата смяна на собственоста. Единствената пречка ще е подписа на Борисов. Как ще се защити? И той в момента се е притеснил за това. А и Кьовеши чака за писма от Божков със сигурност (Гешев е ясно, че е бухалка на властта). Със сигурност това ще е един много интересен период, а аз съм сигурен, че има привърженици като мен, които правят Левски да е над всичко това!
За да се джиросат акциите,освен дарител,трябва да има и приемчик,със съответните подписи,печати и документи.Черепа,според мен,си вкара още един автогол с този опит да се подиграе с министър-председател,респективно държавата.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Жалкото в цялата история е, че Левски е заложник в дрязгите между една официална и една неофициална мутра. Грозна работа, от която страдаме ние като фенове.
Реално погледнато, Божков няма на кого да даде тия пусти акции, защото всяко управление на клуба ще е зависимо занапред от ББ. Със същия успех може да ги даде и на мене, финансите за живуркането пак ще идват от другаде, колкото да държат клуба над водата. От друга страна, той самият не направи нищо за покриване на стари дългове (донякъде разбираемо), само се погрижи агонията да продължи още известно време и цялото му отношение беше от типа "не съм от тук и съм за малко".
Хубаво изтролване на Бойко днес и до там, полза за клуба никаква.
Реално погледнато, Божков няма на кого да даде тия пусти акции, защото всяко управление на клуба ще е зависимо занапред от ББ. Със същия успех може да ги даде и на мене, финансите за живуркането пак ще идват от другаде, колкото да държат клуба над водата. От друга страна, той самият не направи нищо за покриване на стари дългове (донякъде разбираемо), само се погрижи агонията да продължи още известно време и цялото му отношение беше от типа "не съм от тук и съм за малко".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- bilyaletdinov
- Контакти:
rhaegar написа:Жалкото в цялата история е, че Левски е заложник в дрязгите между една официална и една неофициална мутра. Грозна работа, от която страдаме ние като фенове.
Кой плати задълженията, които спасиха лиценза?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
luxorus написа:halaha написа:Г-н Черепа направи един доста добър ход от своя гледна точка. Сега може джиросаните акции с името на Бойко Методиев Борисов да седят в офисите на Левски, докато не почнат да ни съдят футболисти, не дойдат месечните сметки, почнем мачовете. Стъпка по стъпка ще отидем все по-близо до фалит и единствения, който ще може да направи нещо ще е Тулупа. Така ако клуба фалира ще е изключително той отговорен (този път официално, без да бъде прикривано от други хора). Ако вземе акциите пак ще е изключително той отговорен, какво ще се случва и защо се е случило.Ще излязат и спонсори които са готови на спонсорират при бъдещата смяна на собственоста. Единствената пречка ще е подписа на Борисов. Как ще се защити? И той в момента се е притеснил за това. А и Кьовеши чака за писма от Божков със сигурност (Гешев е ясно, че е бухалка на властта). Със сигурност това ще е един много интересен период, а аз съм сигурен, че има привърженици като мен, които правят Левски да е над всичко това!
За да се джиросат акциите,освен дарител,трябва да има и приемчик,със съответните подписи,печати и документи.Черепа,според мен,си вкара още един автогол с този опит да се подиграе с министър-председател,респективно държавата.
Абсолютно! За да се прехвърлят ББ трябва да се съгласи. Но джирото ще си седи в клуба с неговото име и ЕГН, а процесите ще си вървят и единствения човек който може да вземе акциите ще бъде ББ! ВБ дава избор на ББ - Или оставя Левски да фалира, като единствения шанс да не фалира клуба е ББ да вземе акции (след това може да ги прехвърли на когото и да е, обаче трябва да понесе отговорност, което той не обича изобщо)
В този отбор съм роден, в този отбор ще умра !!!
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Цирк "Балкански" ряпа да яде. Черепа се гаври с всички.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Божков матира насраната тиква, който даже не посмя да си покаже гнусната физиономия, ами си прати личните курвета (едното от мъжки пол).. Иначе обича да се прави ербап, ама се беше покрил, боклука..
Оттук нататък, както вече сте писали, няма сенки, няма скришом-мишом.. ВБ си каза, че ще върне акциите, откъде ги е взел, и така тази публична тайна, вече не е дори тайна. Че шибаняка от Банкя се разпорежда с Левски от години и си слага собственици, но само за да ни заробват за техен интерес. Черепа дойде и поне наля нещо и то не малко на фона на предните пионки, дето не знаеха къде са попаднали дори. Черепа явно не се притеснява и може да си позволи да се изгаври публично с ББПП, чакам с нетърпение и още разкрития от него. Сега отговрността за бъдещето вече и официално е на ББПП и няма къде да шава. Днес му е последният ден на този пробит мръшляк като МП на България !
Оттук нататък, както вече сте писали, няма сенки, няма скришом-мишом.. ВБ си каза, че ще върне акциите, откъде ги е взел, и така тази публична тайна, вече не е дори тайна. Че шибаняка от Банкя се разпорежда с Левски от години и си слага собственици, но само за да ни заробват за техен интерес. Черепа дойде и поне наля нещо и то не малко на фона на предните пионки, дето не знаеха къде са попаднали дори. Черепа явно не се притеснява и може да си позволи да се изгаври публично с ББПП, чакам с нетърпение и още разкрития от него. Сега отговрността за бъдещето вече и официално е на ББПП и няма къде да шава. Днес му е последният ден на този пробит мръшляк като МП на България !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- delqnski47
- Контакти:
Ся господин Череп ше насили Баце да вземе акциите и ако не ги вземе ще излезе Той(с главна буква ,все пак е Вожда на страната ) виновник,щот нищо не е направил.Ако пък ги вземе ,ще е пак цирк
Много зъл гений тоя господин Череп
Тва възпитаниците на математическата сме си ебали майката . 

Много зъл гений тоя господин Череп

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.