Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 16 мар 2024 13:36

dedko2022 написа:Може да ти е гадно, но Ицо и Бербатов са едни от най-разпознаваемите български лица по света, а на това по-горе му се казва комплекси, Динамов! :)

Те за това не ги канят да рекламират никъде извън България.
А за Бербатов нямате морално право да говорите. Спомнете си колко пъти го псувахте, първо защо бил в ЦСКА, а после що не се върнал, а избрал Берое. Може би защото на мястото на ЦСКА е заварил Литекс, ама то откъде у вас морал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 мар 2024 13:41

Където и да отидеш по света и кажеш, че си от България, първите думи, които чуваш са Стоичков и Бербатов. :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2024 14:24

Аз искам да попитам тези, които са убедени, че Бербатов е месията и вярват безпрекословно, че той е истинския, да ми дадат реални доводи.
Понеже е млад? Понеже е възпитан, 'убав? Понеже е бил футболист? Една маргинална част от българския народ си даде гласа за един такъв. Че и трапчинки има, на Джон Траволта прилича. :)
Мен не ме брига президентът на БФС какво прави извън България, а какво прави в България.
Аз мисля, че много от феновете са зад Бербатов, заради този пуст национален нихилизъм и българофобство даже.
Песимист съм за Гонзо президент, но да видим.

Няма да се учудя сега на някакъв футболен Майдан.
П.С. Чест прави на Бербо, че не обвини никого за загубата, честити на Гонзо и това е. Така се губи с достойнство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2024 15:01

metodito написа:Аз искам да попитам тези, които са убедени, че Бербатов е месията и вярват безпрекословно, че той е истинския, да ми дадат реални доводи.
Понеже е млад? Понеже е възпитан, 'убав? Понеже е бил футболист? Една маргинална част от българския народ си даде гласа за един такъв. Че и трапчинки има, на Джон Траволта прилича. :)
Мен не ме брига президентът на БФС какво прави извън България, а какво прави в България.
Аз мисля, че много от феновете са зад Бербатов, заради този пуст национален нихилизъм и българофобство даже.

П.С. Чест прави на Бербо, че не обвини никого за загубата, честити на Гонзо и това е. Така се губи с достойнство.

Кой знае кво и за двамата не може да се каже. Единия не е бил директор. Другия е бил кофти директор. И тъй като няма кво да се каже, то гледаме представянето на Конгреса. Единия си каза кво мисли, а другия сричаше някъв текст. Ти за кой ще гласуваш?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2024 15:13

delqnski47 написа:
metodito написа:Аз искам да попитам тези, които са убедени, че Бербатов е месията и вярват безпрекословно, че той е истинския, да ми дадат реални доводи.

Кой знае кво и за двамата не може да се каже. Единия не е бил директор. Другия е бил кофти директор. И тъй като няма кво да се каже, то гледаме представянето на Конгреса. Единия си каза кво мисли, а другия сричаше някъв текст. Ти за кой ще гласуваш?

Ми от кандидатите, като най-подготвен, знае езици, бил е администратор, опит и тъ нъ бих избрал Касабов. Гонзо и Бербо, взети заедно х2 пак не могат да го стигнат в това.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 мар 2024 15:17

Днес очаквам сините да загубят мача в старопрестолната столица.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 мар 2024 15:31

peliforewer написа:
NOMER14 написа:Пели, българските роми са индо-европейци по определение.

Трябва да са с бял цвят на кожата за да могат да играят за националните отбори по футбол на България според президентът на БФС :) .

Как да конструира изречението, като ни е забранено на белите да казваме черен.
Иначе. Арабов беш страхотен до Джеки. Оня, дето вкара на Форест също. Пък и нашият срещу Челси. Бебето също беше добро, нещо като Тиганчето.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 мар 2024 16:08

На 2.70 на Блатера му се досвидя да метне едни 400км до ВТ и обратно. Криза, цацата му е като сьоНга!
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 мар 2024 16:43

Едно полувреме мъка за говедата и съдията веднага се намесва за да помогне...
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 мар 2024 16:47

СьоНгата го няма, няма интернет в Каменар! :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”