Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 16 мар 2024 12:16

damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Ето текст който си заслужава да се прочете, респект.Само да добавя, факта, че вече дълги години се спори Гонзо завършил ли е 8 клас или не е показателен за интелекта на този новоизлюпен ръководител на футбола в България, а той може да покаже диплома и от Кеймбридж.

Викаш друго си е д-р хонорис кауза да си изкарва хляба, като рекламира хазарт със сръбски чалгаджия и хранителни стоки :!:

Викам, че от ден на ден нещата при теб стават все по-зле.Освен Христо Стоичков всички известни личности в България участват в реклами, това че Гонзо не са го канили също е показателно.Не вярвам да е имал предложения и да ги е отказал.

Колко известни личности можеш да изброиш в участие на реклами, освен клоуни, като ортака му Рачков? Едно е да участваш еднократно в някоя реклама, като Бербатов с Бен Крос, друго е постоянно да си изкарваш прехраната с такава в партньорство със сръбски чалгаджия, т.е. с автор и изпълнител на музика, която се слуша предимно в гетата.
А ти не си зле, понеже не можеш да осъзнаеш колко си такъв.

Динамов, че то само известни личности се канят за реклам, особено пък в световен мащаб. Сигурен съм, е дори за теб няма да представлява трудност да си го провериш! :)

Пуснах ти една реклама за да ми посочиш колко световноизвестни личности участват в нея, но веднага я изтрих, за да не се рекламират продукти, но ти можеш да си отвориш сайт с реклами, надявам се, че поне това няма да ти е трудно.

Една кратка компилация. Този достатъчно известен ли е за теб?
https://www.youtube.com/watch?v=OMAFOgLtTVo

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 мар 2024 12:24

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Викаш друго си е д-р хонорис кауза да си изкарва хляба, като рекламира хазарт със сръбски чалгаджия и хранителни стоки :!:

Викам, че от ден на ден нещата при теб стават все по-зле.Освен Христо Стоичков всички известни личности в България участват в реклами, това че Гонзо не са го канили също е показателно.Не вярвам да е имал предложения и да ги е отказал.

Колко известни личности можеш да изброиш в участие на реклами, освен клоуни, като ортака му Рачков? Едно е да участваш еднократно в някоя реклама, като Бербатов с Бен Крос, друго е постоянно да си изкарваш прехраната с такава в партньорство със сръбски чалгаджия, т.е. с автор и изпълнител на музика, която се слуша предимно в гетата.

Динамов, че то само известни личности се канят за реклам, особено пък в световен мащаб. Сигурен съм, е дори за теб няма да представлява трудност да си го провериш! :)

Пуснах ти една реклама за да ми посочиш колко световноизвестни личности участват в нея, но веднага я изтрих, за да не се рекламират продукти, но ти можеш да си отвориш сайт с реклами, надявам се, че поне това няма да ти е трудно.

Роналдо участва в реклами, които се гледат в цял свят, докато нашио е притурка на клоуна и сръбския чалгаджия, щото е само за България.
Схващаш ли разликата, или ти е трудно?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 мар 2024 12:26

Пели, българските роми са индо-европейци по определение.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 мар 2024 12:30

Дамаджанов, спри я тая шльоковица!
Стига си се излагал.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 мар 2024 12:37

damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Викам, че от ден на ден нещата при теб стават все по-зле.Освен Христо Стоичков всички известни личности в България участват в реклами, това че Гонзо не са го канили също е показателно.Не вярвам да е имал предложения и да ги е отказал.

Роналдо участва в реклами, които се гледат в цял свят, докато нашио е притурка на клоуна и сръбския чалгаджия, щото е само за България.

В България, както и по целият свят, за реклама се търсят известни личности, пък ти ги наричай както искаш.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 мар 2024 12:47

Промените в бфс започнаха, вече има двама вицепрезиденти. :mrgreen:

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2024 12:53

Хонда..
Говорих преди минути със собственик на ПФК - и го попитах защо избрахте Гонзо, а не Касабов или Бербатов. Отговора беше - "Касабов си гледаше международния отдел ,нито го знам ,нито съм имал контакт с него. Защо Гонзо - ами ,ако имам нужда от него и му звънна , знам че ще ми вдигне във всеки един момент и ще направи каквото зависи от него. Няма клуб ,който да е поискал от него подкрепа и да не я е получил. Бербатов- на мен не ми вдига телефона, какво остава за някой аматьорски клуб.."
Всички гласували за Гонзо трябва да имат обяснение пред феновете защо пред Бербатов са избрали Иванов, Касабов не го броя поради възрастта му, проблема с говора и най-същественото, че е в БФС от 1995г. и щом още е там значи е съгласен с работата която е вършил БФС.Този конгрес няма да успокои феновете и БФС много скоро ще разбере каква грешка е направил, по стадионите ще се чуват доста нелицеприятни скандирания.Колкото до работата на Георги Иванов в БФС, той беше привлечен там за да поема критиката на медиите след срещите на националния отбор и да брани Боби и беше като един Матросов на амбразурата. Хонда...
Между другото много лошо впечатление ми направи Бербатов с опита му да говори на английски - ами определено английския му е много слаб за човек ,който над 10 години е живял в страни в които английския език е официалния език. Явно за 10 години не е научил езика и е ползвал преводач( няма лошо)
Признавам си, че не говоря английски за да оценя до каква степен го е усвоил Бербатов, но често го канят в английски медии да коментира футболни срещи, явно не му е толкова лош английският и познава материята футбол.Трябва да се има предвид, че вчера по време на изказването си беше много развълнуван, но това което каза на български беше много силно и не му беше написано. Предполагам, че Бербатов говори и немски.За Гонзо съм почти сигурен, че знае френски и турски, все пак е живял по тези държави :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 мар 2024 13:02

NOMER14 написа:Пели, българските роми са индо-европейци по определение.

Трябва да са с бял цвят на кожата за да могат да играят за националните отбори по футбол на България според президентът на БФС :) .
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 мар 2024 13:14

dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:
dedko2022 написа:
damyanov1963 написа:Колко известни личности можеш да изброиш в участие на реклами, освен клоуни, като ортака му Рачков? Едно е да участваш еднократно в някоя реклама, като Бербатов с Бен Крос, друго е постоянно да си изкарваш прехраната с такава в партньорство със сръбски чалгаджия, т.е. с автор и изпълнител на музика, която се слуша предимно в гетата.

В България, както и по целият свят, за реклама се търсят известни личности, пък ти ги наричай както искаш.

В рекламата, която ти бях пуснал нямаше такива. Едно е да участваш сам в световни реклами, друго е да си притурка на такива само за България, но ти не схвана разликата. Ако бяхме нормална държава, рекламите на хазарт щяха да са забранени и никой нямаше да обръща внимание на някакъв сръбски чалгаджия, така че на Ицо щеше да му остане само да се прави на травестит по некъв мексикански канал.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 16 мар 2024 13:17

Може да ти е гадно, но Ицо и Бербатов са едни от най-разпознаваемите български лица по света, а на това по-горе му се казва комплекси, Динамов! :)

Върни се в “Левски”