Хондата го е написал...светата троица при цялото ми уважение какъв управленси опит и ценз имат ?!
А знаенето на езици -не на всеки му се отдава: Мичето Габриел е с потресающ ингилизки и приличен френски, Боковица с уж "перфектните" езици, и от французкия, и от ингилизкия та даже и от руския й може да ти се изправи косата. Кирчо не знам как е завършил Харвард, в американските унита всеки преподавател задължително има един приемен ден в седмицата за събеседване със струденцията, и Киро с неговия инглизики не знам как е комуникирал.
Колкото за Гонзо, успех, дано разрие авгиевите обори в БФС, по-скоро дионисиеви изби ще да са, и да има промяна, която по мое мнение трябва да тръгне от терените и ДЮШ и да бие през ръцете ГГанчевщините.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
От какво според мен има нужда българския футбол ?
Според мен има нужда от:
- Въвеждане на единна методика на тренировки във ВСИЧКИ ДЮШ за всички клубове. Дали ще бъде холандскта, испанската, немската, хърватската , испанската , белгийската ,португалската според мен не е толкова важно. Някога Гонзо искаше в Левски да въведе испанската методика. За мен испанската или италианската са най-подходящи за нас. Чисто физически сме най-близко до тях .
- Въвеждане като лицензионен критерий ,поставяне на фиксиран процент(5%) от бюджета на ПФК за ДЮШ.
- Намаляване на броя клубове в ППЛ на не повече от 10клуба , друго може би прекалено революционно решение да бъде опитано да бъде създадено съвместно българо-румънско първенство .Примерно 6 български и 12 румънски отбора.
- Администриране на първенството от ПФК
- Преразглеждане на тв правата.
Между другото екипа на Бербатов има много добри идеи за развитие на ДЮШ.
Не претендирам за изчерпателност със сигурност има безкрайно много място за подобрение
Според мен има нужда от:
- Въвеждане на единна методика на тренировки във ВСИЧКИ ДЮШ за всички клубове. Дали ще бъде холандскта, испанската, немската, хърватската , испанската , белгийската ,португалската според мен не е толкова важно. Някога Гонзо искаше в Левски да въведе испанската методика. За мен испанската или италианската са най-подходящи за нас. Чисто физически сме най-близко до тях .
- Въвеждане като лицензионен критерий ,поставяне на фиксиран процент(5%) от бюджета на ПФК за ДЮШ.
- Намаляване на броя клубове в ППЛ на не повече от 10клуба , друго може би прекалено революционно решение да бъде опитано да бъде създадено съвместно българо-румънско първенство .Примерно 6 български и 12 румънски отбора.
Не претендирам за изчерпателност със сигурност има безкрайно много място за подобрение
Dust написа:Колко от Вас помнят това?
https://sporta.bg/sektor-g-popilya-berb ... te-smazhem
Припсовете още ли са се покрили?
Нещо не четат такива работи!
Ето да се видят:
ЕТО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ, БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:
Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли - мъжът се познава по дадената дума и действията.
Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.
Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира - или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.
Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил. Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение, защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.
Желаем ти успех и се надяваме да "оправиш футбола ни". Ако Елена ти позволи, разбира се.
Последна промяна от miro_rz на 16 мар 2024 11:26, променено общо 2 пъти.
- damyanov1963
dedko2022 написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:nvm написа:Когато Гонзо бе номиниран за президент на БФС бе смешен плач, а когато бе избран настъпи мъртва тишина. Естествено, БФС е само част от проблема, а и Бербатов няма супер сили, че да изчисти Авгиевите обори. Но имаше надежда за промяна, а не премяна. Джани Родари е написал, че ако има магазинче би продавал надежда на всеки. При нас никой не би (про)давал надежда, защото никой не би я купил. Ние отдавна сме в блатото и не желаем да изплуваме. Ако някой се опита да направи нещо по въпроса, веднага го обвиняват, че мъти водата и е превърнат в ''персона нон грата", опитват се да го изгонят или принизят до тяхното ниво. Българският футбол (подобно на много сфери в държавата) е ударил дъното и продължава да дълбае, би трябвало да е видно за всеки.
Когато България се класира за последен път на голям форум, бях на 9 години, сега съм на близо 30. Тогава четях Родари, сега чета Вонегът, Оруел, Ремарк, Кафка. Тогава играехме силно и се противопоставяхме на световните колоси, сега завършваме последни в квалификациите без победа. Тогава стадион ''Васил Левски'' бе пълен и с невероятна атмосфера за мачовете на националния, сега доброволно играем на празен стадион. Преди няколко години имаше бараж за Евро 2020 срещу Унгария 1:3 при почти празен стадион и траурна атмосфера. Това което не се е променило е начинът на ръководене на БФС, някои от кадрите даже са същите, или техни пионки. Без(славно) падение от 4-ти в света до 4-та урна. Дойде време за промяна и предрешил се Илия, ама пак в тия. Гонзо е самата еманация на властимащ в България. Глупав и полуграмотен, но пък нагъл, арогантен, с огромно самочувствие. Постоянно говорещ глупости и небивалици като директор, а вече и в новата си роля на президент. Ако проблемите се изчерпваха само с говорене, щеше да е добре. Ние обаче имаме и добре запазена черна кутия от мениджърската му кариера. Сравнително пресен спомен е равенството с Гибралтар, при Гонзо като временен треньор на националния, освен всичко друго. Чутовен резил, но изглежда никой не си спомня, а и не последва никаква промяна след него. В това точно се корени голямата трагедия. Свикнали сме вече с положението и не желаем дори да се опитаме да го променим. Понеже с изборът на Гонзо ни една йота ще се промени във футбола ни. Но на клубовете явно положението им харесва, и не желаят промяна. So it goes...
Ето текст който си заслужава да се прочете, респект.Само да добавя, факта, че вече дълги години се спори Гонзо завършил ли е 8 клас или не е показателен за интелекта на този новоизлюпен ръководител на футбола в България, а той може да покаже диплома и от Кеймбридж.
Викаш друго си е д-р хонорис кауза да си изкарва хляба, като рекламира хазарт със сръбски чалгаджия и хранителни стоки :!:
Викам, че от ден на ден нещата при теб стават все по-зле.Освен Христо Стоичков всички известни личности в България участват в реклами, това че Гонзо не са го канили също е показателно.Не вярвам да е имал предложения и да ги е отказал.
Колко известни личности можеш да изброиш в участие на реклами, освен клоуни, като ортака му Рачков? Едно е да участваш еднократно в някоя реклама, като Бербатов с Бен Крос, друго е постоянно да си изкарваш прехраната с такава в партньорство със сръбски чалгаджия, т.е. с автор и изпълнител на музика, която се слуша предимно в гетата.
А ти не си зле, понеже не можеш да осъзнаеш колко си такъв.
Динамов, че то само известни личности се канят за реклам, особено пък в световен мащаб. Сигурен съм, е дори за теб няма да представлява трудност да си го провериш! :)
Пуснах ти една реклама за да ми посочиш колко световноизвестни личности участват в нея, но веднага я изтрих, за да не се рекламират продукти, но ти можеш да си отвориш сайт с реклами, надявам се, че поне това няма да ти е трудно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- LoveAndPeace
- Контакти:
Треньорите в ДЮШ и съдийството в БГ имат огромна вина за ситуацията в нашия футбол.
Само във съдийството може толкова много да се направи , че в рамките на 3-5 години футбола ни ще е съвсем различен.
Само във съдийството може толкова много да се направи , че в рамките на 3-5 години футбола ни ще е съвсем различен.
-
- Контакти:
honda написа:От какво според мен има нужда българския футбол ?
Според мен има нужда от:
Тук съм съгласен с теб:
- 10 отбора с по четери мача помежду си, един изпада, един бараж.
- Банкова гаранция , че може да си плащат заплатите.
- % за школите
- нов договор за тв права, с много по-високи суми за клубовете, като не се разпределят на всички поравно.
- промяна на формата, за да са във форма отборите за евротурнирите.
- реферите да са от чужбина поне за две години, за да са равнопоставени отборите, нашите продажници да свирят Б група и селата.
- по двама играчи до 18г българи, които могат да се сменят отново с такива.
Така ще отлепим дъното според мен, а без глоби по 2К за ур за БФС :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Това с ТВ правата е едно на ръка, но клубовете трябва да създадат много по-добри условия за разполагане на телевизионните камери и редица други неща, който да направят самото излъчване по-добро...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
nvm написа:peliforewer написа: Само да добавя, факта, че вече дълги години се спори Гонзо завършил ли е 8 клас или не е показателен за интелекта на този новоизлюпен ръководител на футбола в България, а той може да покаже диплома и от Кеймбридж.
Съгласен съм с написаното. Темата с дипломата на Гонзо се преекспонира. Тя не трябва да бъде самоцел, образованието е съвкупността от придобити знания и умения за да я получиш. Ако имаш един празен варел и го минеш отвън със слой лъскава боя, той ще продължи да дрънчи на празно.
Явно сините колеги не ме разбраха, някой може да е завършил в Кеймбрижд, но като го чуеш да говори и започваш да се чудиш има ли 8клас или не.Нарича се интелект, възпитание и даже да не си учил много притежаваш ли го образованието остава на заден план.Прочетох някъде, че някои смесват случилото се на мача България-Англия с расистките изказвания на Гонзо.Внасям пояснение, коментарът на Гонзо е от януари 2023г.
Сега когато е президент на БФС дали е на същото мнение и това отнася ли се за българските роми.Техническият директор на БФС и отговорник за националните отбори по футбол Георги Иванов - Гонзо предизвика полемика със свое изказване пред БНР. Бившият нападател на Левски и "лъвовете" заяви, че футболисти с различен от бял цвят на кожата няма да играят в националния отбор на България, докато той е директор.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
nvm написа:Най-важното обаче е, че не са част от досегашното ръководство на БФС
Ако трябва да бъдем максимално коректни и честни пред себе си, Гонзо също не е бил до сега част от ръководството на БФС
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.