Колко от Вас помнят това?
https://sporta.bg/sektor-g-popilya-berb ... te-smazhem
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Kotooshu написа:Нещо неясно ;)
Муцка!
Нямам забележки...!
8-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- damyanov1963
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
М/у другото само адмирации за професионалните клубове, които открито заявиха своята позиция преди избора.
-
CapitanoPuyol
Според вас трябва ли да потърсим официално извинение от Дарик, затова че вчера 14 март 2024г. в Спортното шоу на Дарик (17:00-18:00) часа, Томислав Русев си позволи да нарече сайта на ГОНГ - абсолютна клоака и ръководството, а пишещите във форума - завършени олигофрени !
Барса и Лудогорец але, алеее...
ugly bug написа:Kotooshu написа:Нещо неясно ;)
Муцка!
Нямам забележки...!
8-)
Бравос!
Стига режете вени, и при Гонзо и при Бербо ни очаква същото.
Виж за едно ме е яд да вчера, когато видях фотото на Стенли с ББ.
Мисля, че ако беше Стенли начело .... нещата можеше и да се развият по друг сценарий..
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
CapitanoPuyol написа:Според вас трябва ли да потърсим официално извинение от Дарик, затова че вчера 14 март 2024г. в Спортното шоу на Дарик (17:00-18:00) часа, Томислав Русев си позволи да нарече сайта на ГОНГ - абсолютна клоака и ръководството, а пишещите във форума - завършени олигофрени !
Мисля, че не са имали предвид всички пишещи във форума, а само някои, които си правят по 123145 регистрации, за да акат тук. ;)
-
CapitanoPuyol
Не знам колко от вас го гледаха в неделя в "Арена Спорт" по БНТ при Илиян Енев. Много гладко и аргументирано представи плановете си ако стане президент, интелигентно говорене (напук на глупостите които се говорят че бил 8мокласник). Водещия мазник Енев го прекъсваше постоянно, но Гонзо не се смути. Не знам дали в сайта на БНТ качват предаването, но ви препоръчвам да го изгледате, беше доста съдържателно и ми направи отлично впечатление (щото и аз имах някои предразсъдъци към Гонзо дълги години). Неделя, "Арена спорт" се казва предаването - обезателно го изгледайте.
Барса и Лудогорец але, алеее...
- delqnski47
- Контакти:
Dust написа:Аз пък зная, че куче което лая не хапе. Гонзо барабар с всичките си кусури уважава опонентите си и през цялото време не каза нищо лошо за никой от опонентите си, за сметка на това от лагера на Бербатов не спряха да говорят по неговия адрес.
Също така поне аз нямам спомен някога Гонзо да е казвал нещо лошо по адрес на ЦСКА и сега на ЦСКА-София.
Бил чел от листа, голяма работа, не всеки му се отдават ораторски качества.
Не беше моя кандидат Гонзо, но ще му дам поне година картбланш.
На първо време още от следващия сезон, макар че е адски трудно, трябва да започне прехвърлянето на администрирането от професионалната лига на първенството. От сезон 2024/25 да започне намаляване на броя отбори в първа лига. Да, сериозно трябва да се работи с училищата, защото от там тръгват нещата.
Следващите 5-6 месеца нищо съществено няма да се случи
Ма че това говорене от лагера на Бербатов за Гонзо от години е така по адрес на него. Кога този човек се е ползвал с някакво уважение? Винаги е бил подиграван че е с ниско чело и че "няма осми клас" (макар и сигурно да не е баш вярно). Кога изобщо е уважаван Гонзо като някакво име? Говедата също не им е топ любимец от години. И то с основание. Честно казано аз предпочитам Перуката 100 пъти повече от него и по добре да беше останал той. Даже един Наско Сираков ще стои по добре макар и с доста забележки. Но определено ще стои по добре.
Ма Гонзу...ти сериозно ли :lol: :lol: :lol: Аз все още не мога да го асимилирам. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
CapitanoPuyol написа:Според вас трябва ли да потърсим официално извинение от Дарик, затова че вчера 14 март 2024г. в Спортното шоу на Дарик (17:00-18:00) часа, Томислав Русев си позволи да нарече сайта на ГОНГ - абсолютна клоака и ръководството, а пишещите във форума - завършени олигофрени !
Коя минута го е казал, че не мога да го гледам повече от 3-4 пъти в годината... слаб ми е стомаха :|
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа: