Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 12 май 2020 17:26

1914.1902 написа:Акциите вече са в България!

Това съобщи пресцентърът на "Нове холдинг" в специален мейл до спортните медии у нас. Според информацията ценните книжа са пристигнали у нас днес, а утре сутринта Васил Божков ще обяви новият собственик на мажоритарния дял акции на "сините".

Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"До спортните медии

Уважаеми колеги,

Във връзка с предстоящото прехвърляне на собствеността на контролния пакет акции на ПФК Левски, бихме искали да ви уведомим следното:

Акциите пристигнаха днес, 12 май, на територията на България.

Утре – 13 май 2020 г, в 8:00 ч. г-н Васил Божков ще обяви официално новия собственик на мажоритарния дял акции, както и подробностите около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден".

Чакаме ги тези акции както децата чакат дядо Коледа. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2020 17:28

Дайте да направим една засада и да изпреварим тити. Нещо като оня филм "Италианска афера". :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2020 17:30

Комшията ми работи в DHL. Може да го подкупим :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 май 2020 17:43

Акциите пристигнаха днес, 12 май, на територията на България.

Утре – 13 май 2020 г, в 8:00 ч. г-н Васил Божков ще обяви официално новия собственик на мажоритарния дял акции, както и подробностите около решението си и къде ще бъде извършено предаването им, планирано за 9:00 ч. на същия ден.

Дано не стане някой цирк ........

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2020 18:06

Абре , какво стана с Кака Sisi 1914 :mrgreen:
Има ли някакъв шанс пак да е станала от ЦСКА , оп - СОФИЯ ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 май 2020 18:58

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 май 2020 19:46

miros написа:
CaMo_CuHuTe написа:
darkblue67 написа:
rhaegar написа:То изобщо нужно ли е да са на хартиен носител? Бил Гейтс кво, една къща само за акции от различните компании трябва да си построи. :lol:

Много смешно ми стана с това пращане на акциите с DHL. Акциите могат да бъдат "поименни" или "акции на приносителя". Акциите на приносителя трябва да са отпечатани като ценна книга и този, който ги държи физически е акционер(доколкото знам според българското законодателство вече ги забраниха). В случая с Левски акциите са поименни. Поименните акции обикновенно не са отпечатани като ценна книга , а всяко дружество има книга на акционерите, в която са вписани поименно всички акционери и броя на акциите, които притежават. Прехвърлянето на тези акции става с нотариално заверен договор (за продажба, дарение или др.). Този договр се вписва в търговсия регистър и след това в книгата на акционерите се заличва стария акционер и се вписва новият. Така че не знам какво чака Тити да му изпратят. Вариянта е да му пуснат договор , с който сегашният акционер му прехвърля акциите.

И на мен ми е странно това с акциите, въпреки че не разбирам много от тази сфера.

Казваш, че договора трябва да е нотариално заверен - това в Дубай може ли да стане?

Божков трябва да изпрати нотариално заверено пълномощно.(с конкретни или пълни пълномощия на упълномщеното лице което да го представлява).Акциите не са на хартия.Дали ще изпрати такова пълномощно и дали ще го признаят са отделни въпроси.

Би ли ми казал къде в България вече може да има акции на приносител ;) . Отделно какви вписвания в ТР, какви нот. договори, какви пълномощни и какви глупости са ти в главата? Поименна акция се прехвърля с джиро. В случая става въпрос за временно удостоверение, което се прехвърля по същия начин. И няма изисквания за никаква форма. Вписване в книгата на акционерите е последица от прехвърлянето - т.е. не е правопораждащ факт за собственост. Така че хайде да не си пишем глупости.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 май 2020 19:53

Да не каже само, че ги връща на предния собственик...Пеевски :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 май 2020 20:42

Балкански Орел написа:Да не каже само, че ги връща на предния собственик...Пеевски :mrgreen:

На Спас Русев, щото бил усетил колко феновете обичат отбора, а той не го бил оценил, за това искал да се реваншира. :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 май 2020 21:05

Утре потичат реки от пари.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”