Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 12 май 2020 09:58

modor написа:
damyanov1963 написа:
modor написа:Тити ли е котката? А тая котка ще каже ли защо запорираха зала Универсиада?

А някой питал ли го е?

Да. И започна да увърта нещата.

Инфо , линк .
Мерси
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 май 2020 10:00

Тити няма милиони. Това автоматично означава, че в разигралата се ситуация представлява някой друг, който за сега иска да е скрит. Най-вероятно ще се окаже, че е този, за когото повечето хора предполагат, т.к. държавата е малка, не са много хората, които биха могли да пръскат по 10 милиона на година и не са много хората, които имат причини да го правят. А защо трябва да се действа чрез подставено лице и да се манипулира Черепа като някой първокласник, за да даде акциите със статии "Лъжец ли ще се окаже Черепа" и поръчково интервю с Цеката, в което казва "Черепа е патологичен лъжец, щом го е обещал, можете да сте сигурни, че няма да го направи", не ми е ясно. Ама нивото на цялата постановка е наистина като за детски театър. Очакваме да изскочи от някъде Ян Бибиян или поне Дядо Коледа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2020 10:21

damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Делянски, аз ви го писах това наскоро , ала не го приехте, инак да-Тошо е прав за много неща . Но това е друга тема.
Левски е нещо различно. Левски е болка, мъка, страст. Питай когото искаш от онези 14 000, които бяхме на Лазур. Еуфорията и десанта по плажове, улици и заведения. Страшната тишина над града и врясъка на чайките след мача. Любовта е болка. Сърцето боли, но животът продължава....
Никога не сте били като нас и никога няма да бъдете като нас . Просто сме различни, и в това няма лошо.

Радвам се,че е било еуфорично на Лазур.Няма нужда да питам,аз го гледах лично с приятели левскари. Бях пряк свидетел на емоциите. :lol: :lol:
Някой път е много разтоварващо да гледаш отстрани.Да знаеш. :lol:

Значи преди това си бил много натоварен :lol:

Не знам,нямам грам спомен
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2020 10:49

delqnski47 написа:
damyanov1963 написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:Делянски, аз ви го писах това наскоро , ала не го приехте, инак да-Тошо е прав за много неща . Но това е друга тема.
Левски е нещо различно. Левски е болка, мъка, страст. Питай когото искаш от онези 14 000, които бяхме на Лазур. Еуфорията и десанта по плажове, улици и заведения. Страшната тишина над града и врясъка на чайките след мача. Любовта е болка. Сърцето боли, но животът продължава....
Никога не сте били като нас и никога няма да бъдете като нас . Просто сме различни, и в това няма лошо.

Радвам се,че е било еуфорично на Лазур.Няма нужда да питам,аз го гледах лично с приятели левскари. Бях пряк свидетел на емоциите. :lol: :lol:
Някой път е много разтоварващо да гледаш отстрани.Да знаеш. :lol:

Значи преди това си бил много натоварен :lol:

Не знам,нямам грам спомен

Това не е на добре :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2020 11:25

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

Прав си, ние сме по-добрата част.

Да бе! Забрави кога на сектор Г едвам се събирахте около 1500 души та трябваше да го запълвате с един транспарант с нарисуван един мускулест тарикат - нещо, като положителен трудов герой от първомайски плакат на който пишеше - един народ, един отбор, една любов :)

И двете агитки сме имали лоши моменти, само дето нас не ни е пазила полиция за да не се сбием помежду си.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 май 2020 11:29

Викаш друго е да обиждаш и плюеш собствените си юноши и да ги замеряш с бутилки и каквото се намери :lol:

При нас проблемът е ясен и това са подлогите на Бойко СЗ, които са като кърлеж за клуба.
Оттам идват всички проблеми.
Последна промяна от bilyaletdinov на 12 май 2020 11:30, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 12 май 2020 11:29

rhaegar написа:То изобщо нужно ли е да са на хартиен носител? Бил Гейтс кво, една къща само за акции от различните компании трябва да си построи. :lol:

Много смешно ми стана с това пращане на акциите с DHL. Акциите могат да бъдат "поименни" или "акции на приносителя". Акциите на приносителя трябва да са отпечатани като ценна книга и този, който ги държи физически е акционер(доколкото знам според българското законодателство вече ги забраниха). В случая с Левски акциите са поименни. Поименните акции обикновенно не са отпечатани като ценна книга , а всяко дружество има книга на акционерите, в която са вписани поименно всички акционери и броя на акциите, които притежават. Прехвърлянето на тези акции става с нотариално заверен договор (за продажба, дарение или др.). Този договр се вписва в търговсия регистър и след това в книгата на акционерите се заличва стария акционер и се вписва новият. Така че не знам какво чака Тити да му изпратят. Вариянта е да му пуснат договор , с който сегашният акционер му прехвърля акциите.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 12 май 2020 11:36

darkblue67 написа:
rhaegar написа:То изобщо нужно ли е да са на хартиен носител? Бил Гейтс кво, една къща само за акции от различните компании трябва да си построи. :lol:

Много смешно ми стана с това пращане на акциите с DHL. Акциите могат да бъдат "поименни" или "акции на приносителя". Акциите на приносителя трябва да са отпечатани като ценна книга и този, който ги държи физически е акционер(доколкото знам според българското законодателство вече ги забраниха). В случая с Левски акциите са поименни. Поименните акции обикновенно не са отпечатани като ценна книга , а всяко дружество има книга на акционерите, в която са вписани поименно всички акционери и броя на акциите, които притежават. Прехвърлянето на тези акции става с нотариално заверен договор (за продажба, дарение или др.). Този договр се вписва в търговсия регистър и след това в книгата на акционерите се заличва стария акционер и се вписва новият. Така че не знам какво чака Тити да му изпратят. Вариянта е да му пуснат договор , с който сегашният акционер му прехвърля акциите.

И на мен ми е странно това с акциите, въпреки че не разбирам много от тази сфера.

Казваш, че договора трябва да е нотариално заверен - това в Дубай може ли да стане?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2020 11:43

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:

Прав си, ние сме по-добрата част.

Да бе! Забрави кога на сектор Г едвам се събирахте около 1500 души та трябваше да го запълвате с един транспарант с нарисуван един мускулест тарикат - нещо, като положителен трудов герой от първомайски плакат на който пишеше - един народ, един отбор, една любов :)

И двете агитки сме имали лоши моменти, само дето нас не ни е пазила полиция за да не се сбием помежду си.

https://m.youtube.com/watch?v=f0XXGwonAr0
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2020 11:59

CaMo_CuHuTe написа:
darkblue67 написа:

И на мен ми е странно това с акциите, въпреки че не разбирам много от тази сфера.

Казваш, че договора трябва да е нотариално заверен - това в Дубай може ли да стане?

Не съм запознат с дубайското законодателство, ама идеята на заверката е да присъстват и да се подпишат двете страни пред нотариуса. Освен ако няма вариант дубайски нотариус да завери подписа на Божков, а български този на Тити. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”