Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот delqnski47 » 11 май 2020 21:47

metodito написа:
Kotooshu написа:Почва да ми писва , да се вменява как сме нямали избор !!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ[/youtube]
:lol:

Клипчето е на място и много добър отговор.Бай Тодор е турбо прав тук :!: :idea:
Просто на някои не им изнася истината колко са незначителни.
Може да решава тоя ,който има пари и власт.А не некви сульовци на заплата у некоя фирма,дет не могат да броят до десет,но коментират чуждите милиони и т.н. Домус,Гриша ,Череп ,Тиква...тва са хора,които могат да решават.Мрън мрън...тва е реалността.Факт.
И тва е в цял свят така .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2020 23:40

Делянски, аз ви го писах това наскоро , ала не го приехте, инак да-Тошо е прав за много неща . Но това е друга тема.
Левски е нещо различно. Левски е болка, мъка, страст. Питай когото искаш от онези 14 000, които бяхме на Лазур. Еуфорията и десанта по плажове, улици и заведения. Страшната тишина над града и врясъка на чайките след мача. Любовта е болка. Сърцето боли, но животът продължава....
Никога не сте били като нас и никога няма да бъдете като нас . Просто сме различни, и в това няма лошо.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 11 май 2020 23:43

Удивителна логика на изпечен лъжец. Бат'Бойко е далечно подобие - даже не подобие, а фалшификат, менте ... Трагично е, че тази словесна салата звучи като реквием за Левски ...
П.С. Синчец, както е казвал Ролан Барт преди да го блъсне кола май - смъртта не че част от живота, тя не се преживява. Това, което пишеш за другите, се отнася за живота - в смъртта сме равни ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2020 00:10

TristaNNN написа:Не мога да повярвам! Все още няма "план" за самоиздръжка на клуба с юноши-диаманти и пълен стадион на всеки мач. :o

Юноши-диаманти, а?
Родителско-тренерското лоби изгони от Герена сума деца с талант . После като ги шият в мачовете идват мазни мазни, ама то детето си е наше, ама то грешка станало, ама ние не сме виновни
Е, да, не сте виновни. Когато родител прати детето си умишлено да контузи друго, което е заплаха за мястото му, това е нормално. И когато става в гръб, докато се събират конуси след тренировка е нормално. И когато се казва на треньора, той се прави на ни лук ял, ни лук мирисал и обяснява, че това не е вярно...ами не е, ама детето като приближаваше Герена и почваше да плаче . Със сълзи и не искаше да слиза от колата.
К у р в и мръсни, с какво право и морал ще искате това дете обратно? Играйте си с палячовците и децата на солташаците си! Ама ви бият наред. И ние ви бием, за какво да си даваме децата при вас? Да ги осерете и да ги унищожите?
Да го духате благ и сополив!
Аз това дете на ГГ ще го дам, но не и на вас, нещастници!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 май 2020 00:51

metodito написа:
Kotooshu написа:Почва да ми писва , да се вменява как сме нямали избор !!!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ[/youtube]
:lol:

Това е част от речта "Приземяване" на бай Тошо пред 10-ия конгрес на казионните профсъюзи 1987 г., която шокира всички с признанието, че Държавата е лош собственик и спуснатата директива трудовите колективи да приемат социалистическата собственост. Приеха я, много хубаво им я приеха. По същото време Горбачов нещо подобно развиваше в Съюза: идеята за кооперативи - първи предвестници за краха на социалистическата собственост и връщането към капитализма.
Предполагам видеото е постнато с идеята, че който има пари (в когото са акцииите и парите) може да се разпорежда с всичко.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 май 2020 00:53

LoveAndPeace написа:
NOMER14 написа:Наско щял да се връща. Нещо беше болен и не ми хареса изражението му в оня клип. Дано е оздравял.

Прекаран инсулт , с говора не е на 100%

Наско Сираков ли бе?? Кога това?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 май 2020 01:51

1914.1902 написа:Всички вън.

Но само с маски! Тити с две и плексигласов шлем, че много течности пръска наляво-надясно, като се развълнува :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2020 03:27

sin4ec написа:Делянски, аз ви го писах това наскоро , ала не го приехте, инак да-Тошо е прав за много неща . Но това е друга тема.
Левски е нещо различно. Левски е болка, мъка, страст. Питай когото искаш от онези 14 000, които бяхме на Лазур. Еуфорията и десанта по плажове, улици и заведения. Страшната тишина над града и врясъка на чайките след мача. Любовта е болка. Сърцето боли, но животът продължава....
Никога не сте били като нас и никога няма да бъдете като нас . Просто сме различни, и в това няма лошо.

Радвам се,че е било еуфорично на Лазур.Няма нужда да питам,аз го гледах лично с приятели левскари. Бях пряк свидетел на емоциите. :lol: :lol:
Някой път е много разтоварващо да гледаш отстрани.Да знаеш. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 май 2020 04:42

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Делянски, аз ви го писах това наскоро , ала не го приехте, инак да-Тошо е прав за много неща . Но това е друга тема.

Радвам се,че е било еуфорично на Лазур.Няма нужда да питам,аз го гледах лично с приятели левскари. Бях пряк свидетел на емоциите. :lol: :lol:
Някой път е много разтоварващо да гледаш отстрани.Да знаеш. :lol:

Значи преди това си бил много натоварен :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 май 2020 07:33

Тоя финал беше нещо специално, което надали ще се повтори на БГ мач скоро. Както ни е тръгнало футболчето, може би никога. Независимо от загубата, аз съм щастлив че бях там.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”