Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2020 18:41

mikata написа:Сираков май се връща :roll:

Наско , за да се върне трябва да има пари , много пари ....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 май 2020 18:45

Три месеца никой от ръководството не е звънял на г-н Божков :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 май 2020 18:47

blue avalanche написа:Нито съм го гледал, нито съм го слушал! Защото всичко е ясно! :evil:
Ще оставят клуба да "плува над водата", ама едвам-едвам. Ще ни кажат, че това е бил единственият начин иначе... Ще апелират да се припознае и подкрепи това "нещо". Ще ни разправят, че това, всъщност, си е Левски. И те така!
Точно както постъпи Папазов с баскетболния Левски. Той знае как стават тези работи. :arrow:
Голямата новина от днес е, че той заедно с Васил Божков няма да фалират Левски. Няма да възпрепятстват фалита на Левски.

Т.е Божков няма лично да фалира Левски, но някой друг ще го направи. Ако правилно съм разбрал...
...това е българският клуб, който ще е с нов модел на управление.

Готви се "тире"? Под някаква "нова форма"?
Папазов толкова пъти каза "Кауза", че, май, в българския футбол ще има две "Каузи". :mrgreen:
Никой няма зад мен, а само синята общност.

Ми като няма никой зад теб, къде си тръгнал?

Не се заяждам с теб,ама все си недоволен.Не виждаш ли,че сме изправени до стената?Никой не се нагърби толкова време да контактува с Божков,освен Тити.Може би е постановка,не знам?Само знам,че волята на султанът беше да се смени собствеността,ако искаме да отхлаби хватката.Ако всичко е наред другата седмица може да развиделее.Тити има много кусури ,но явно него са го избрали за тази мисия.Пак повтарям ,бяха ни опряли до стената,оранжавите хиени вече виеха гладни.Дано всичко се размине,първата стъпка е направена.
САМО ЛЕВСКИ!

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 10 май 2020 18:49

Аз съм плюел по Колев, но тоя психично неуравновесен тип Тити ако стане главна фигура в Левски не знам... :|
Последна промяна от CaMo_CuHuTe на 10 май 2020 18:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 май 2020 18:50

mikata написа:Три месеца никой от ръководството не е звънял на г-н Божков :roll:

Не е вярно.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

gkostadinov
Контакти:

Мнениеот gkostadinov » 10 май 2020 18:52

Акциите като отидат при Тити др седмица, ръцете на Бойко и Шиши са развързани и нека новия парашутист бъде спуснат.. Левски ще продължи да живурка и да трупа дългове като при Тотонев и Спас Русев до финалния изход. Е поне Младежа, Степан, Гуги ще са доволни, човекът отрязал им почти целия бизнес на стадиона е изгонен и разгромен от Бойко и Шиши, използващи целия държавен апарат. Кво значение има за шайката около Младежа кво става в Левски и дали се трупат дългове, важното е бизнеса да върви... брат за оборота :lol:

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2020 19:01

Не знам дали с поведението си през годините заслужаваме да носим името на най-моралния човек може би в историята на България. За да сме свързани с Апостола, трябва да станем морални. Бил си собственик, отделил си всичко, а се пее "Батков, к*рво". Иво Тонев му се вменява кражба от трибуната. А тя не е платена още - как да се краде от нещо, което не е платено?! Спас Русев човекът също много се интересуваше от Левски.

Пускам сълза :(
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 май 2020 19:09

Божков ще даде акциите, но на мен ми е интересно какво се е случило последната седмица-две относно дълговете? Черепа няма да даде 20милиона и да пусне аванта. Иначе Тити е подходящия клоун да свърши започнатото :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 май 2020 19:17

E, поне се разбра, че няма да са Цеките и Златев.Сега , ако му дадат на Тити и кредит цирка ще е пълен.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 май 2020 19:18

шивача написа:Божков ще даде акциите, но на мен ми е интересно какво се е случило последната седмица-две относно дълговете? Черепа няма да даде 20милиона и да пусне аванта. Иначе Тити е подходящия клоун да свърши започнатото :!:

Кво да е станало? Казали са му на Божков "забравяш тия 20м и ние само ще се правим, че те искаме обратно" и те така. Той в момента няма много варианти да си ги върне, така или иначе. Ще си живее на широко при арабите и му е през кура.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”