mikata написа:Сираков май се връща
Наско , за да се върне трябва да има пари , много пари ....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Сираков май се връща
blue avalanche написа:Нито съм го гледал, нито съм го слушал! Защото всичко е ясно!
Ще оставят клуба да "плува над водата", ама едвам-едвам. Ще ни кажат, че това е бил единственият начин иначе... Ще апелират да се припознае и подкрепи това "нещо". Ще ни разправят, че това, всъщност, си е Левски. И те така!
Точно както постъпи Папазов с баскетболния Левски. Той знае как стават тези работи.Голямата новина от днес е, че той заедно с Васил Божков няма да фалират Левски. Няма да възпрепятстват фалита на Левски.
Т.е Божков няма лично да фалира Левски, но някой друг ще го направи. Ако правилно съм разбрал......това е българският клуб, който ще е с нов модел на управление.
Готви се "тире"? Под някаква "нова форма"?
Папазов толкова пъти каза "Кауза", че, май, в българския футбол ще има две "Каузи".
Никой няма зад мен, а само синята общност.
Ми като няма никой зад теб, къде си тръгнал?
mikata написа:Три месеца никой от ръководството не е звънял на г-н Божков
Не знам дали с поведението си през годините заслужаваме да носим името на най-моралния човек може би в историята на България. За да сме свързани с Апостола, трябва да станем морални. Бил си собственик, отделил си всичко, а се пее "Батков, к*рво". Иво Тонев му се вменява кражба от трибуната. А тя не е платена още - как да се краде от нещо, което не е платено?! Спас Русев човекът също много се интересуваше от Левски.
шивача написа:Божков ще даде акциите, но на мен ми е интересно какво се е случило последната седмица-две относно дълговете? Черепа няма да даде 20милиона и да пусне аванта. Иначе Тити е подходящия клоун да свърши започнатото
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта