Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bilyaletdinov » 10 май 2020 12:40

Арменчето ли спасяваме сега :lol:
Иначе големите фенове поне снимка от някой мач да бяха изкарали :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2020 13:03

Je suis #ПОДЛОГА

Коментарите са малко , но изключително "стойностни" :)

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 май 2020 14:25

Kotooshu написа:Je suis #ПОДЛОГА

Коментарите са малко , но изключително "стойностни" :)

Изображение

Загланието Je suis #ПОДЛОГА ме кара да мисля, че коментарите трябва да са негативни, а коментиращите не са разбрали иронията или аз съм в грешка? За тити ли става въпрос?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 май 2020 14:28

hydetoshi написа:
metodito написа:Сега прочетох нещо от интервюто на черепа, което съм го пропуснал, докато го слушам:
Докато не ми се случи това, не го вярвах. Виждах разни неща, но не вярвах, че е истина", коментира още Божков.

Май ще излезе, че не е толкова добър шахматист.
Мен ме притесняваше този човек още като чух, че влиза в "Левски". Но и аз не съм вярвал, че ще го опраскат така.
Да видим кого ни е подготвил КОЙ този път. Ако не са решили да ни слагат кепенците. Ако след 14-ти почнат протести (нещо, което ме съмнява), футболни фенове е последното, което им трябва. Значи да очакваме следващата седмица разрешение на проблема.

Лукойл и г-н Златев. Защо мислиш в момента се активизираха "събитията" около рафинерията? Ще му направят предложение, на което няма как да откаже.

Златев го наритаха от Лукойл-България,беше в някакъв Управителен съвет,май.Лукойл-България отговаря за търговията с горива,отделена е нарочно от рафинерията.Златев,май вече не е и в КРИБ.Не му знам частният бизнес,ама сякаш вече не е фактор.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 10 май 2020 14:53

Toя нещастник защо ги мъчи запетаите като хал хабер си нема къде се поставят :lol:
Иначе тръгнал да призовава и придворните послушковци веднага като гладни циганета да защитават арменския шмекер..
Лошото е, че НКП държат всички провинциални фен клубове, наред с най-големия - Ultra Varna и тия дни се начетох във фб на лизаческа подкрепа.. Няма такива кавали, съсипаха един от най-добрите ултра сектори на Балканите за отрицателно време и гонят все повече хората от стадиона. Фенове на заплата, дето като им кажеш нещо веднага ти скачат, че нали са назобани емемейци..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 май 2020 15:34

vlong написа:
hydetoshi написа:
metodito написа:Сега прочетох нещо от интервюто на черепа, което съм го пропуснал, докато го слушам:
Докато не ми се случи това, не го вярвах. Виждах разни неща, но не вярвах, че е истина", коментира още Божков.

Май ще излезе, че не е толкова добър шахматист.
Мен ме притесняваше този човек още като чух, че влиза в "Левски". Но и аз не съм вярвал, че ще го опраскат така.
Да видим кого ни е подготвил КОЙ този път. Ако не са решили да ни слагат кепенците. Ако след 14-ти почнат протести (нещо, което ме съмнява), футболни фенове е последното, което им трябва. Значи да очакваме следващата седмица разрешение на проблема.

Лукойл и г-н Златев. Защо мислиш в момента се активизираха "събитията" около рафинерията? Ще му направят предложение, на което няма как да откаже.

Златев го наритаха от Лукойл-България,беше в някакъв Управителен съвет,май.Лукойл-България отговаря за търговията с горива,отделена е нарочно от рафинерията.Златев,май вече не е и в КРИБ.Не му знам частният бизнес,ама сякаш вече не е фактор.

Не е това което беше. Пенсионираха го с "почести" , за да си трае. Все пак това е едиствената рафинерия в света работеща на загуба и нямаща входни и изходни измервателни уреди.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 10 май 2020 16:49

bilyaletdinov написа:Пропускаш факта, че "собствениците" в клуба се назначават. Не идват по собствено желание. Дали Русев, Божков или директно спуснатия Тонев. Титаните, Манджуците или Ганчев са същата страна на монетата.

Останалите неща са така.

Ясно е че " собствениците " са назначени , но те са назначени защото не е имало желаещи да си дават парите за тоя дето духа . И едва ли тоя който ги е назначил , ги е карал да харчат повече от това което могат да отделят и да трупат дългове . Затова главни виновници за фалита и ликвидирането на бившия ЦСКА ( бог да ги прости ) и за сегашното дередже на Левски са " собствениците " , а не тоя , който ги е " назначил " . Друг е въпросът , че той ги е " назначил " за да се хареса на така наречените ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ , а не че толкова го е грижа за спорта или за тоя или оня отбор .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 май 2020 17:12

г-н Папазов ще каже ли днес нещо интересно или само ще реве :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 май 2020 17:16

Кой питаш?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2020 17:17

Само да кажа, че, навремето, Путин също "назначи" олигарси в спортни клубове. По-скоро им даде възможност да си изберат клуб: футболен, баскетболен, волейболен и т.н. Обаче там "назначенията" сработиха. Тук - не.
Щото и "олигарсите" ни не стават! Въздух под налягане! :twisted:
Но това е друга тема.

Върни се в “Левски”