blue avalanche написа:vlong написа:blue avalanche написа:Като няма никакви - да закриват футбола. По-добре така, отколкото някакви "парашутисти" да се гаврят с клубове и фенове.
Никъде не е написано, че в България ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има футбол!
В Люксембург и Лихтенщайн като няма футбол да не са се обесили случайно? Взимат си големите заплати и им дреме на патката, че някой ги бил с 10-0! Ако,пък, чак толкова им домъчнее за футбол, вземат касата с немска бира, сядат пред телевизора и си разцъкват между Премиършипа и Ла Лигата... Например...
Този не мога да го разбера,кръстил се Синя Лавина,носи жълта фланелка,не му пукало дали ще има футбол,Левски.
Абе ,къв си ти ,бе?.Какъв ти е проблема?Фен ли си на Левски?Като не си ,айде марш ! Ходи да философстваш някъде другаде.
Все едно съм в Топспорта при оранжавите,мрън-мрън,закривай,фалирай,тире,цифра.Как може ,бе!
Я,се дръж малко, бе! И си избърши пяната от устата!
Имаш нещо против жълтите фанелки? Многознайник!
Аз, когато съм бил привърженик на Левски, ти си вървял прав под масата! Левски на Ивков, Жечев, Панов... Тогава нямаше "фенове". Имаше запалянковци и привърженици!
И трябва да ти кажа, че ТОЗИ сбирщайн, който носи ДНЕС синята фанелка, няма НИЩО ОБЩО с онзи Левски!
Айде, бягай да играйш!
Ами то ,и сегашният Мерцедес няма нищо общо с предишния.И какво от това,някой стар работник от завода да е излязъл да мрънка.Какво си гледл ,какво си слушал си остава за теб.Дай го по-позитивно ,не се превръщай на мърморещо старче-Курдов.
Не разбираш ли ,че вкарваш негативна енергия?Като не помагаш,поне не пречи.Това с ходенето под масата-не вървой.Трябва да си над 80. И няма значение на колко години си,а на колко се чувстваш.
HEAVY-METAL!!!