delqnski47 написа:Не знам за вас ама на мен ми беше трудно да разбирам кво говори Бобката. Не знам защо.
Може да си прави зъбите.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Не знам за вас ама на мен ми беше трудно да разбирам кво говори Бобката. Не знам защо.
1914.1902 написа:zieek91 написа:Този дето публикуваше коефициентите тук какво чака?
Пич, ако коефициентите означаваха толкова много, значи Шериф никога нямаше да победи Реал в Мадрид, безброй примери има.....
zieek91 написа:1914.1902 написа:zieek91 написа:Този дето публикуваше коефициентите тук какво чака?
Пич, ако коефициентите означаваха толкова много, значи Шериф никога нямаше да победи Реал в Мадрид, безброй примери има.....
Тогава защо ги публикуваш?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1914.1902 написа:zieek91 написа:1914.1902 написа:zieek91 написа:Този дето публикуваше коефициентите тук какво чака?
Тогава защо ги публикуваш?
Защото са интересни за някои колеги, както се видя в предишните дни.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
zieek91 написа:NOMER14 написа:Много смешен глас имаше Велко Верин.
Ботуш Каишев :)
TristaNNN написа:Гонзалес - 1.62
Барбука - 1.95
Касабов - 5.00
Според букмейкъра се очертава траурен ден за припокО. :mrgreen:
peliforewer написа:zieek91 написа:NOMER14 написа:Много смешен глас имаше Велко Верин.
Ботуш Каишев :)
Тодор Пипев отговаряше за спорта, Джилда водеше музикално предаване, Румяна Узунова беше много ерудирана журналистка, но за съжаление ни напусна много рано.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта