Dakata_1912 написа:honda написа:На мен ми прави впечатление ,че най-големите подръжници на Бербатов са и привърженици на клубове,които практически не разчитат на български футболисти. След като въпросните фенове са толкова загрижени за българския футбол , защо не поискат от собствениците на любимите им клубове да играят с български играчи.
По какъв начин помагат на българския футбол играчи като Каранга, Линдсет, Матей, Акере, Бароан ?
Как националния отбор ще има успехи след като в болшинството водещи клубове играят чужденци? И по какъв начин това може да бъде променено от Бербатов и екипа му? Защото докато водещите ни клубове залагат на чужденци , нашия футбол няма да отлепи.
Хайде да се спреш да манипулираш, ще взема да си размърдам интелекта… и какво да видя - титуляри българчета в Ботев - Чернев, Попето, Г.Николов и Чернев. При Левски - Андреев, Галчев, Петков и Митков, по четери парчета на калпак. Ако имахте още лев- само вратарчето щеше да ви остане. Терето не ме касае.
И 10 пъти да напишеш името на Чернев -няма да стане титуляр . Игралното му време е доста под 50% . Едва ли 36 годишния Попов е бъдещето на българския футбол, Г.Николов има всичко на всичко 4 мача за любимия ти отбор от ,които един пълен мач и 50% от игралното време, така че и той не може да бъде наречен титуляр. Ако на вас ви харесва -така да бъде. Кой съм аз за да ви казвам какво да прави любимия ви отбор. Но с такава политика , не Бербатов , а вечните Егидиус Браун или Херман Нойрбергер да станат от гробовете си и да оглавят БФС няма да постигнат повече от настоящото ръководство.
Между другото на кой отбор са юноши Ив. Попов и Г.Николов?
Кой е последния юноша на любимия ти отбор, който е бил наложен в първия ви отбор? -говоря за играч,който да започне поне 50 мача като титуляр . А имате добра школа. Имахте едно доста добро момче Бонев - играеше "десятка" какво става с него?
Помня съставите на любимия ти отбор и от края на 60-те години, 70-те , 80-те години на миналия век . Тогава практически всички играчи бяха Пловдив и отбора Ботев( тогава Тракия) беше симпатичен на всички и тогава бяхте фактор и всеки знаеше ,че ако вземе нещо в Пловдив е добре дошло. Сега сте сесия на ООН и никой не ви брои за живи. Ти поне запомни ли имената на играчите, които минаха през отбора ви откакто ви взе руснака(между другото има ли право да ви бъде собственик?)