Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2024 19:56

Dakata_1912 написа:
TristaNNN написа:Не разбирам защо спорите, при положение, че от вас не зависи нищичко. Нищо!
Кой кого искал, кого предпочитал... смЕх!

Да си лягаме ли?
Кво ще ни посъветваш?

Да поработите с интелекта си. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 14 мар 2024 20:00

Dakata_1912 написа:
vlong написа:
DoSomethingDifferent написа:
vlong написа:Явно за да си президент на БФС се изисква магистратура по БЕЛ,юридическа и квантово физическа диплома,а не просто да си твърд и да си отстояваш позицията.
Плюс това Гонзо го каза,бил е футболист ,треньор и директор в БФС,т е. започнал е от нулата.
Тукашните плюещи с какво са повече от него ?

Имам леееки съмнения, че не си ироничен.

Съмненията ти са сто процента основателни.
Кой от вас познава Г.Иванов лично?
Всички сте подвластни на жълтите писания по истинските медии.
Футболистите били елементарни,дрън ,дрън.Клишета.
И там си има всякакви.
Тука едни възхваляват хонорис кауза ,въпреки километри доказателства за простотията му.
А Гонзо къде е стъпал накриво?
Като всяко публично известно лице е също така и порядъчно оплют.
Ако не може да командори,значи всичко ще си остане по старому.Не виждам провал.Такава е и държавата.
С какво Бербатов е повече управленски от него?

Чиче пак ли си поркан бре :)). Аз познавам Г.Иванов, баща ми познаваше баща му, от една махала сме, за съжаление ще кажа, че не е той човека който ще помогне на Бг футбола, няма капацитета и интегритета да го направи. От никаква 0 не е започнал като ръководител и навсякъде е провал. Абе хора, слепи ли сте че е солташак на кючека, заедно с Касабов. Още от същото ли искаме, не мога да повярвам, кви неща се пишат :(

Ето такива хора + джипситата са електоратът в милата ни родина, после се вайкаме защо така!
Do Something Different!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 мар 2024 20:04

Илиан Илиев: Ще бъде интересно да играем срещу Танзания

Дотук ни докара Перуката и компания, но някои явно искат още от същото!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 14 мар 2024 20:28

vlong написа:Това е извратено,все едно да си пуснеш някой конгрес на БКП,пък и на сегашните.
Трябва да си някакво торно насекомо.

Не философствай много ами вземи напиши една извинителна бележка на Гонзи, че учителката по Български език да не му пиши отсъствие.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2024 20:54

ugly bug написа:Не философствай много ами вземи напиши една извинителна бележка на Гонзи, че учителката по Български език да не му пиши отсъствие.

Що направо ти не се свържеш с тоя, де очевидно ти е давал извинителни бележки за часовете по БЕЛ? :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 мар 2024 21:02

На мен ми прави впечатление ,че най-големите подръжници на Бербатов са и привърженици на клубове,които практически не разчитат на български футболисти. След като въпросните фенове са толкова загрижени за българския футбол , защо не поискат от собствениците на любимите им клубове да играят с български играчи.
По какъв начин помагат на българския футбол играчи като Каранга, Линдсет, Матей, Акере, Бароан ?
Как националния отбор ще има успехи след като в болшинството водещи клубове играят чужденци? И по какъв начин това може да бъде променено от Бербатов и екипа му? Защото докато водещите ни клубове залагат на чужденци , нашия футбол няма да отлепи.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 мар 2024 21:15

Момчета , само на мен ли ми прави впечатление ,че от доста време практически няма прекъснати договори на играчи от ППЛ заради неизплатени заплати? Преди време беше редовно всеки месец да има по няколко прекъснати договора поради неизплатени заплати. Каква ли е причината?- всички клубове са повишили драстично платежоспособността или спазват правилна финансова политика/дисциплина. - Адано, ама надали :lol:
Според мен ключа към бараката е на съвсем друго място. Публична тайна ,че през миналия сезон куфарчета пътуваха и се раздаваха, като сумите са били много сериозни . Първоначално -300 хил лв, после 500 , а според определени слухове за определени мачове в куфарчетата е имало седем цифрена сума. Точно това убива българския футбол.
И как смята Бербатов да спре куфарчета- щял да говори със собствениците да не го правят и те като го послушат ....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 мар 2024 21:32

honda написа:Момчета , само на мен ли ми прави впечатление ,че от доста време практически няма прекъснати договори на играчи от ППЛ заради неизплатени заплати? Преди време беше редовно всеки месец да има по няколко прекъснати договора поради неизплатени заплати. Каква ли е причината?- всички клубове са повишили драстично платежоспособността или спазват правилна финансова политика/дисциплина. - Адано, ама надали :lol:
Според мен ключа към бараката е на съвсем друго място. Публична тайна ,че през миналия сезон куфарчета пътуваха и се раздаваха, като сумите са били много сериозни . Първоначално -300 хил лв, после 500 , а според определени слухове за определени мачове в куфарчетата е имало седем цифрена сума. Точно това убива българския футбол.
И как смята Бербатов да спре куфарчета- щял да говори със собствениците да не го правят и те като го послушат ....

Да, направо 12 цифрена. Някои хора имате ли връзка с реалността Изображение?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 14 мар 2024 21:41

honda написа:На мен ми прави впечатление ,че най-големите подръжници на Бербатов са и привърженици на клубове,които практически не разчитат на български футболисти. След като въпросните фенове са толкова загрижени за българския футбол , защо не поискат от собствениците на любимите им клубове да играят с български играчи.
По какъв начин помагат на българския футбол играчи като Каранга, Линдсет, Матей, Акере, Бароан ?
Как националния отбор ще има успехи след като в болшинството водещи клубове играят чужденци? И по какъв начин това може да бъде променено от Бербатов и екипа му? Защото докато водещите ни клубове залагат на чужденци , нашия футбол няма да отлепи.

Хайде да се спреш да манипулираш, ще взема да си размърдам интелекта… и какво да видя - титуляри българчета в Ботев - Чернев, Попето, Г.Николов и Чернев. При Левски - Андреев, Галчев, Петков и Митков, по четери парчета на калпак. Ако имахте още лев- само вратарчето щеше да ви остане. Терето не ме касае.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 мар 2024 21:41

Толкова се изписа за конгреса но никой не казва, че борбата за власт е между... ДъПъСъ vs ГРОБ !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”