Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 22:48

honda написа:
peliforewer написа:Хонда, от несвързаните ти писания, разбрах, че в един сезон 95-96г. за ЦСКА са свирени 19 дузпи срещу Левски, това ще е световен рекорд :) .Не разбрах кой е съдията свирил в 20 мача 20 дузпи за ЦСКА и 20 чк за опонентите им :) . Разбрах също, че 95-96г Левски е бил много ощетяван, интересно как стана така, че 97г. Ви подариха стадион и опростиха наемите от 1990г., нали уж много мислите за данъкоплатците, как ли сте се съгласили на тази далавера.Знам, че голям ти е мерака да ме изкараш комунист, ами не съм, даже и брат си не съм докладвал в МВР :) .Живей си в твоята орбита, пиши си, някой може и да те си върже.

"Малко статистика от шампионат 1995/96 до момента любимия ти клуб е изпълнил срещу Левски 19 дузпи, а Левски е изпълнил 8, като Левски има във въпросния период 31 победи срещу 24 за любимия ти отбор. Май статистиката е доста ясна кой е съдийския отбор."
Кое от това не ти е ясно ? Май и не можем да четем :lol: . Май статистиката е доста красноречива. Това ,че не ти харесва не е мой проблем.
Това че не си добре образован е известно на всички във форума. Не съм очаквал да може да различиш различните модели на развитие. Основното на икономическия модел на комунизма( доколко може да се говори за такъв) е държавата да управлява всичко и всички разходи да се поемат от републиканския бюджет. Ти пледираш точно за това. Аз не претендирам ,че съм прав , но за мен Държавата/Общината не трябва да се месят в бизнеса , а още по-малко да помагат на частни търговски дружества ,каквито са ПФК( това важи за всеки един ПФК.
Темата не е за стадиона на Левски ,но щом желаеш пак ще получиш поредния си урок. Наема на Левски от 1990г до 1997 за стадиона е 7 млн. неденоминирани лева ( по-малко 3000 долара по курса от 1997г ) . През 1998 УЕФА не искаше да издаде лиценз на стадиона , съдията разреши мача ни с Копенхаген да се играе пред практически пред празни трибуни 2 часа преди мача. В момента сме 2024г държавата не е дала и една стотинка , а нашия стадион и в момента е един от най-хубавите стадиони у нас и никога повече не е имал проблеми с лиценза. От 1997г до момента Левски е инвестирал в стадиона си над 40 млн лв.(деноминирани) без да е собственик . Аз не виждам с какво е ощетена държавата?
Кой е съдията ще ти кажа ,когато ми посочиш една обществена организация начело на която е избран ръководител с брат осъден за наркоразпространение.

https://www.novsport.com/a-grupa/levski ... istoriyata когато фактите говорят и Хондата трябва да замълчи.Направо се чудя как не сте ги платили тези 3хиляди долара, а сте чакали Софиянски и Бакърджиев да Ви ги опростят.
Последна промяна от peliforewer на 12 мар 2024 22:58, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 22:51

Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Кметовете на Пловдив и Благоевград, единия е от ГЕРБ, а другия от ПП-ДБ

Само да те попитам, коя беше онази просперираща фирма дето прави електромобили край Ловеч.

Определено нещо си чел, но нищо не си разбрал. Айде марш обратно да четеш малко по-внимателно.

Защо се нервиш, беше писал за една просперираща фирма край Ловеч и исках координати за мой познат от този край.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 22:55

Специално за Хондата https://www.sportlive.bg/bgfootball/lev ... 51310.html
W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 мар 2024 22:57

peliforewer написа:Защо се нервиш, беше писал за една просперираща фирма край Ловеч и исках координати за мой познат от този край.

Е й?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 22:59

Dust написа:
peliforewer написа:Защо се нервиш, беше писал за една просперираща фирма край Ловеч и исках координати за мой познат от този край.

Е й?

Напиши името на фирмата.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 23:03

W84me ( Блатер) ..

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 мар 2024 00:01

Не е нужно нищо да пиша, а и вече съм го писал. И?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 08:57

Dakata_1912 написа:... ., хайде да ви прави стадион тиквата и на вас, че не се трае вече от мучене :)

Ама ние, за разлика от вас, не искаме Тиквата да ни прави никакви стадиони, хеле пък да пърхаме около него и да му правим ми-ми за тая работа. Да напомням ли какви ги свърши една от герберастките метастази със Сектор А и то с милиони задължения на гърба на клуба, без кражба на държавни пари?
Ние също така, за разлика от припоците пък, не искаме Тиквата да ни опрощава никакви задължения към държавата, а напротив - държим да си изплатим дължимото, дори това да е с цената на незадоволително представяне на терена, в резултат на съпровождащата сиромашия.
Очаквах поне ти си разбрал, че левскарите сме много, много по-различни в светогледа си от всички останали привърженици и, както колегата правилно ти е посочил - не считаме за редно държавата да ни строи каквото и да е, понеже сме частно дружество. Ако не можем да се справим, хлопваме кепенците и това е.
Последна промяна от TristaNNN на 13 мар 2024 09:02, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 08:59

Очакванията на инбет за следващ президент на БФС (към момента):

М. Касабов (1.80 коеф.); Д. Бербатов (2.00 коеф.); Г. Иванов (3.00 коеф.)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 мар 2024 09:00

TristaNNN написа:Очаквах поне ти си разбрал, че левскарите сме много, много по-различни в светогледа си от всички останали привърженици. ;)

Е тогава се откажете МВР да ви плаща наемите и таксите за някои от обектите, които ползвате Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”