Нищо изненадващо, знаем що за хора са в тези фракции.
Разочарован съм, че Ултрас Левски са се подписали под тази помия. От тях не съм го очаквал.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
rhaegar написа:metodito написа:
Дано си прав, човек. Но според мен, ако не се появи някой да каже: "Майтап, бе. Живейте, скрита камера", не го вярвам.
Добре ве, ти не виждаш ли кво се случва? Една Италия, дето си беше ебало майката преди месец само, сега разхлабва мерките и се завръща полека към нормален живот, та ние ли няма? (официално) нямаме 2к болни? Всичкото беше една голяма истерия, която помогна на властимащите по света да си прекарат ограничаващи закони, ок, но те са съвсем наясно, че без спорт (хляб и зрелища, а-у нещо) няма как.
Релакс малко, скрита камера може и да не беше, ама и със сигурност не беше чума, заеби. Никой не те е спрял да живееш.
[offtopic]Туй го кАжи на двете докторки, дето починаха и то без да имат "съпътстващи заболявания".Казвам ти го, защото и аз съм доктор и то от предните редици и знам колегите, какъв страх ги тресе и за собствения и за чуждите животи. Срещу природата не можеш да риташ. Короната си иска своето и ще си го вземе. Всички тези приказки ,които се говорят за осигурени защитни средства са само да му чешат на Бате ти Бойко дебелото его. Няма нищо. Ако искаш защита трябва да си намериш и да си купиш, каквото ти трябва. Ако не метай се там и мри, а после Бойко дебелака ще ти изкаже съболезнования по телевизията.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:
[offtopic]Туй го кАжи на двете докторки, дето починаха и то без да имат "съпътстващи заболявания".Казвам ти го, защото и аз съм доктор и то от предните редици и знам колегите, какъв страх ги тресе и за собствения и за чуждите животи. Срещу природата не можеш да риташ. Короната си иска своето и ще си го вземе. Всички тези приказки ,които се говорят за осигурени защитни средства са само да му чешат на Бате ти Бойко дебелото его. Няма нищо. Ако искаш защита трябва да си намериш и да си купиш, каквото ти трябва. Ако не метай се там и мри, а после Бойко дебелака ще ти изкаже съболезнования по телевизията.[/offtopic]
[offtopic]Аз пък работя в аптека, пределно ми е ясно за какво иде реч. И съм далеч от мисълта, че вирусът не е опасен, от него не се умира и т.н. Но и мисля, че беше излишно пресилено нещо, с което можеше да се справим и без да ни говорят за чували с трупове, крематориуми и страх едва ли не някой да пръдне до теб.[/offtopic]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:hydetoshi написа:
[offtopic]Аз пък работя в аптека, пределно ми е ясно за какво иде реч. И съм далеч от мисълта, че вирусът не е опасен, от него не се умира и т.н. Но и мисля, че беше излишно пресилено нещо, с което можеше да се справим и без да ни говорят за чували с трупове, крематориуми и страх едва ли не някой да пръдне до теб.[/offtopic]
[offtopic]Това с чувалите си бяха гадни приказки. Ще видим, какво ще излезе,но определено не трябва да се подценява.[/offtopic]
Arsenal- a new era begins ! Again!...
До две седмици ако не се платят заплатите играчите ще могат да разтрогнат 
България има природни богатства,
Обаче друго нещо ми направи впечатление: искат от Бойко две почти невъзможни и нелогични неща!? Според мен законово Бойко няма как да даде заем на отбора или пък да отвори сметката на 7777. Сякаш се цели чрез отвореното исмо Бойко да откаже поисканата му по този начин помощ!?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
mikata написа:До две седмици ако не се платят заплатите играчите ще могат да разтрогнат
Някаква лъжа е това. Също доста повтаряна. Ако на дадеен футболист не си му платил за два месеца, има право да разтрогне по вина на клуба! А доколкото съм чел Левски им дължи поне по три заплати. Има вероятност, която е и практика в Бг, на някой да са им платили, на други-не. Обикновено чужденците реват за пари, а Българчетата траят.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- blue avalanche
- Контакти:
https://www.novsport.com/news3173058_1041.html
Аз по-тъпи въпроси не съм чел. Честно...
Човек, който е под ударите на държавната машина, който е търсен, за да го вкарат в затвора и т.н. трябва да отговаря на въпрос дали ще издържа клуба???
Дали щял да прехвърли акциите на:
- клуба? А КОЙ, в момента, е "клуба"? Или "Клубът" е някаква абстракция? Нещо като "задкулисието"?
- ветераните? Кой от ветераните иска акциите? Щото аз не съм чул имена?
- привържениците? Под "привържениците" кого се има предвид? Подписаните? Дето паднаха на колене пред БоК?
"Ваш Левски"???
Левски на Божков ли е, бе тъпанари?

Нашият, Ваш „Левски“ е обречен на вечност, но затова имаме нужда от Вашата човешка откровеност, а именно да получим отговор на следните въпроси:
Смятате ли в бъдеще да останете мажоритарен собственик и да осигурявате средства за отбора, отговарящи на Вашите стандарти;
Имате ли възможност и намерение да издържате частично клуба;
В процес ли сте на намиране на друг собственик – Ваш партньор, голям рекламодател или международна компания, отговаряща на милионната армия от хора, подкрепяща „Левски“;
Готови ли сте да прехвърлите акциите за управлението – на клуба, на ветераните или на привържениците.
Честността и прямотата изисква от нас да споменем, че има и друг вариант на Ваше волеизявление, което ние не можем да приемем, не от неуважение към Вас, а от невъзможността да допуснем „Левски“ да не съществува.
Чакаме съдбовния Ви отговор, като гарантираме нашата обективност, касаеща Вашата житейска ситуация.
НКП „Левски“; „Ултрас Левски“; „Тръст Синя България“, „Сдружение Сини сърца“
Аз по-тъпи въпроси не съм чел. Честно...
Човек, който е под ударите на държавната машина, който е търсен, за да го вкарат в затвора и т.н. трябва да отговаря на въпрос дали ще издържа клуба???
Дали щял да прехвърли акциите на:
- клуба? А КОЙ, в момента, е "клуба"? Или "Клубът" е някаква абстракция? Нещо като "задкулисието"?
- ветераните? Кой от ветераните иска акциите? Щото аз не съм чул имена?
- привържениците? Под "привържениците" кого се има предвид? Подписаните? Дето паднаха на колене пред БоК?
"Ваш Левски"???
Левски на Божков ли е, бе тъпанари?
Последна промяна от blue avalanche на 05 май 2020 16:13, променено общо 1 път.
Подигравахте се на въртиопашките на животните. Животът е кръговрат. Не съм очаквал, че ще прочета нещо подобно.
Дали има друго място на планетата, като в България, където акции се подаряват, а не се продават?
Дали има друго място на планетата, като в България, където акции се подаряват, а не се продават?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.