Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 05 май 2020 12:33

bilyaletdinov написа:
Предпочитам нов Левски пред това да е заложник на олигарси, техните придворни, банда наркоразпространители и някоя легенда като Гонзо, която да бъде употребена.
За мен е повече от ясно, че докато ББ е на власт този клуб няма да прокопса. Това си е моето мнение. Сценарият със спонсорите, легендата и силно обвързаните с клуба СЗ го гледахме вече.
Тая мешавица, ако стане ще ме откажат от българския футбол и ще си гледам и подкрепям само Юве.

"Новият" Левски на фотосинтеза ли ще я кара? Или на билетчета от феновете? Щото спонсори и телевизия в "А Окръжна" няма. :mrgreen:

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 май 2020 12:52

Левски все е жив и все си мисля, че ще бъде и дълго за напред.
Преживя последните години, от Спас, мишоци като ХУбчев и Петков, а сега ще преживее и Тити, СЗ, НКП, Тръст и там други, най вероятно, както казват тука, наркоси.
Колкото до "нов Левски"... това в момента може да го каже само фен на престъпния отбор Ювентус, доказан 2006та година, че е престъпен. Те с нов отбор ли тръгнаха?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 май 2020 13:41

Да отворят сметките на 7ците :?

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 05 май 2020 13:52

Това писмо към ББ е най-голямото падение, което съм виждал... :shock:
Не мога да повярвам, че всички тези са го подписали: НКП на „Левски“, „Ултрас Левски“, „Тръст Синя България“, „Сдружение Сини сърца“ :(
Последна промяна от CaMo_CuHuTe на 05 май 2020 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 05 май 2020 13:53

blue avalanche написа:https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/multimedia/video/levski-s-obryshtenie-kym-bojko-borisov-588144
На колене пред БоК Бойко? :evil:
Отврат!

+ 1 000 000
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 май 2020 13:59

Много интересно е КОЙ ще лапне един такъв евентуален заем?
За тва ли е борбата? ХИндилян и оня с малките очила за тва ли искат подкрепа, за да лапнат пари
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 05 май 2020 14:44

Много пъти е ставало въпрос, че Големият проблем за "Левски" са криминалните паразити НКП-Запад. И ето че се стигна до тази измекярска декларация, до там стигнаха да хвалят най-големия грабител на държавата боко за мерките му срещу вируса, когато всички са наясно че вирус няма, а мерките са за нагушване на техните фирми и фалит на другите.

Хора, които са зависими от властите с висящи дела и мислят как да се нагушат отново говорят за "Чест и левскарска гордост"... Голяма помия е това. Тити Клоуна, Младежа, Амебата с очилцата, тъпия арменец или чифут какъвто е там, това ли са левскарите... Срам. Все едно четеш декларация на сектор ГГ и анималс, тези имат същите ценности и поведение.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 май 2020 14:46

Какви заеми бе ? Ние сме до ушите в дългове, те ми лобират за заеми.. Баси едноклетъчните ..
Само да стартират мачовете, дори без публика ще наберем отново инерция с виртуални билети, сега вече и фен шопа работи на Герена, има намаление на артикулите, можем да вдигнем приходите и без заеми !
Да се разтрогва с чужденците, даже и с Холмар, да оставят само Робърта и Стайн, всички други драстично орязване на заплатите и нещата ще ги бъдат. Тука пак просия за някакви пари, за едни хора, всички знаем кои, дето винаги гледат да облажат. Сега са особено загладнели след като Божков им беше спрял кранчето ..Баси паразитите..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 май 2020 15:04

LoveAndPeace написа:Да отворят сметките на 7ците :?

И на мен ми стана интересно...явно черепа има блокирани пари по сметката и ако я отворят ще източи квото има, къде чрез футболния си отбор, къде през други близки фирми.Друга логика няма, или поне аз не долавям.
Иначе да се лиже гъ*а на Бойко си е падение :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”